Jump to content

Glasanje  

21 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Datum drafta

• 19.10. (Subota) u 21h
    • 20.10. (Nedelja) u 21h

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, delgado said:

Na kraju mi je samo zao sto sam izgubio za 1 defanzivni skok pa je rezultat 5-7-1, a Adams je doneo DD pa sam to dobio sa 5-4, tako da mi malo krivo sto nisam izgurao nereseno, da ne bude da sam izgubio mec u QF, ali isti djavo. Nereseno u 1/8, dosta neresenih i tesnih meceva tokom sezone.. Zadvoljan prvom samostalnom sezonom, svega je bilo, povreda, ubadanja, solidan trejd, samo eto Dejvis me je opet prodao, po zna koji put i to kad je bilo najvaznije. 

Cestitke Grofu, Propolisu, Woochini/Miletu i Gagi na plasmanu u A ligu ( @Gaga - Cestitke i na pobedi ove nedelje bez Sabonjare, opasnu nedelju su imali tvoji i generalno duel dostojan QF)

Igrac godine - Propolis, trejdovima i zalaganjem je promenio strukturu tima i iz borbe za ispadanje dosao do plejofa, a potom uspeo da izbaci viseg seeda. I volim sto je bas on prosao u A 😛 

IZ B lige u C ispali su: Jerac (Jerotije Pantic), Team ggg(GG) i Recreativo Dzep(Dzep). Predlazem da glasamo dok je sveze da li da Jercu zabranimo godinu dana igranje fantazija zbog neaktivnosti. Obzirom da ispada u C ligu i da ce tamo treba clanova, ne znam sta da mislim.

Hvala svima na igranju. Ostaju jos 2 revijalne nedelje pa da kupimo prnje i spremamo se za sledecu sezonu. 

Znam ja zašto ti voliš da sam baš ja prošao u A 😘

Srećemo se mi opet kad tad :dramaticlook

🙂

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Steve Gerrard said:

Spremaj se sledece sezone, evo me u finalu c lige 🥳...koliko imate ekipa u b ligi

20. U B ligi se najvise struktura menja jer imamo svake godine bar 7 novih ekipa. Cetiri ide u A, tri ispada u C, i dolazi 3 iz C i 4 iz A.

• Like 1
Posted
8 hours ago, Gaga said:

Za mene ne,imam nerasciscene račune sa sledećim protivnikom

Izgleda da ti se vraća Sabonis večeras. Morao je da se povredi kad smo igrali protiv Valanciunasa, ali preživesmo.

• Like 1
Posted
13 hours ago, Del Piero said:

Cestitke @Dracarys, kao i ostalima. 

Hvala, bilo je neizvesno do poslednje večeri, iako krajnji rezultat u kategorijama ne oslikava realnu situaciju.

Posted

Kakva sreća da je Delgado ispao, sad u SF pored Jokića pauzira i Janis.

Bravo za Gagu!

Nasuprot povredama, maestralne partije marginalaca i fa igrača, ali teško da će prednost potrajati bez ovog dvojca.

Posted

I kakve je sad fora da Duka koji nije igrao ni plej of dropuje Kviklija? Znači za njega su takmičarske ambicije završene pre dve nedelje. 

Ja ću sad posle ovog duela da dropujem sve igrače, pa neka Wook i Propolis/Gaga podele moje igrače za finale.

Posted (edited)

Ima opcija u podešavanjima da oni koji ispadnu u plej ofu ne mogu da vrše transakcije, što je najpoštenije.

Što se tiče Kviklija, ja ga uzeo povredjenog još u sredu i imam minus meč zbog poteza. Bio sam jedini klejm, što može da se vidi. Glupo je sad kukati, mogao je svako da ga uzme pre mene jer sam imao vejver br. 20.

Edited by Wook
  • Like 1
Posted (edited)

Liga je rešena i ovo sada je čista rekreacija,ali da ga je bacio ( da prostis) prošle nedelje bilo bi neregularno.

Čak je i KLS trofej bitniji od trofeja osvajača B lige

Edited by propolis
  • Like 1
Posted

Znam i ja da je rešeno, zato sam ove nedelje samo ubacivao igrače, nisam ni gledao šta ima na FA do sinoć. 

Ali ako će neko jednog Kviklija ubacivati sa FA, onda ovaj duel više ne zaslužuje i gram pažnje. Ja bukvalno više neću ubacivati igrače, ni sada, ni za treće mesto.

Posted (edited)

Sve se slažem, samo ne znam čemu sad kukanje kad je 2 dana bio na vejveru i mi ga uzeli sa vejverom br. 20.

Uostalom, sve je već rešeno. 

Jedino što bi bilo zanimljivo je da ako prodjemo u finale, izmerimo sa propom ko je bolje prošao u trejdu.

Kako izgleda, bio je dobar za obe strane. 

Edited by Wook
Posted

Nije ga niko uzeo zato što se znalo da neće igrati u sredu.

Da ovo nešto odlučuje, pa i da razumem komentar. Dobro je što su bukvalno svi mogli da ga uzmu pre nas, pa ovi prigovori apsolutno nemaju smisla.

Voleo bih da prođemo samo da se izmerimo sa propom za prestiž.

Lock Transactions for Eliminated Teams During Playoffs

Dogodine namestite ovu opciju.

Posted (edited)

Videćemo,ali bi trebalo da dobijem Gagu.

Ja sam 100 posto siguran da bez tog trejda ne bih ušao u A ligu tako da sam odlično prošao. 

Vi biste i bez trejda sigurno ušli u A jer je ovo nerealno što radi #gidiplatio

U međusobnom duelu će biti zanimljivo samo ako budem imao 4 tekme svih igrača jer u suprotnom ne verujem da imam šanse. 

Ili da Jokara odmori kao prošle nedelje.

Edited by propolis
I da, alal vam ćufte što upariste Jokaru i Janisa, full dominacija
Posted

Ma jok, vratio se u Serbia, dogovarao se sa drugom da hvatamo Šarana sutra, iako im mrest počinje početkom aprila, pa sam i zaboravio na fantazi.

Posted
13 hours ago, Mile1 said:

@Dracarys izbaci za sutra i Janga posto vidim da si izbacio Bankera i Sarra 🥰

Jeste, pa da izgubi i to's.

Ispostavilo se da je ključ za nas bio Naji Marshall, posebno u sedmici sa 0/4 meča Jokića.

Jedno od najboljih FA dizanja od kada igram fantasy. Debelo preko 20 ppg u periodu kad nam je trebao, dobri procenti, nekoliko DD i gomila stl.

Iste sedmice TD Westbrooka, i lude defanzivne partije njega i Dreymonda sa po 3-4 blok i stl svaki meč naizmenično. Bez starca nema udarca.

Posted

Zato ja prvog iz regularnog dela 2x u mesec dana pošteno ispresavijao.

Prvi duel 9:4:0

Drugi duel 10:3:0 za sada.

@Gaga ostadoh ipak dužnik pa se ćeramo u A 🙂