Zvezdinho Posted January 12 Share Posted January 12 On 1/11/2025 at 1:06 PM, Chaos Is Me said: Prokleti Sabonis 28 skokova sinoć, rekord karijere protiv mene. Danas mi odložena trojica. Druga ligo širi svoje grane Sta, kako to ,opet na smetliste istorije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted Sunday at 11:12 AM Share Posted Sunday at 11:12 AM (edited) Sta je ovo ? Padose 2 trejda niko rec da spomene, da vetuje, da kaze no pasaran. RIP A liga. P.S. I ja ostavih DD JJ na IR listi, mozda je vreme za penziju. Stvarno kakav vam je ovo trejd ??? Da li je realno da se Madjija preigrala i da je njega neko opljackao ? Edited Sunday at 11:15 AM by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted Sunday at 01:01 PM Share Posted Sunday at 01:01 PM 1 hour ago, Zvezdinho said: Sta je ovo ? Padose 2 trejda niko rec da spomene, da vetuje, da kaze no pasaran. RIP A liga. P.S. I ja ostavih DD JJ na IR listi, mozda je vreme za penziju. Stvarno kakav vam je ovo trejd ??? Da li je realno da se Madjija preigrala i da je njega neko opljackao ? Sto je najgore ja sam napravio ponudu. Sta da kazem, ostario, izlapeo I sad moze da me opljacka ko hoce ☹️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:49 AM Share Posted yesterday at 09:49 AM Konačno sam dočekao da moji odigraju najbolju nedelju sezone do sada. Sve je lakše kada se vratio Banchero iako za sada ne briljira ali ipak je to dobar nabijač statistike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago On 1/19/2025 at 12:12 PM, Zvezdinho said: Sta je ovo ? Padose 2 trejda niko rec da spomene, da vetuje, da kaze no pasaran. RIP A liga. P.S. I ja ostavih DD JJ na IR listi, mozda je vreme za penziju. Stvarno kakav vam je ovo trejd ??? Da li je realno da se Madjija preigrala i da je njega neko opljackao ? Trade je itekako za veto, ali ne iz razloga na koje misliš. Lavrnja verovatno ne prati NBA pa ne zna šta se dešava, ali evo da mu pomognem. Claxton će za 2 sedmice da ima vrednost 0, ako ne bude trejdovan van Brooklyn-a, kojima je od letos plan bio tank. Zato su i poslali Šredera i DFS za kesicu čipsa, jer su im rezultati probili sva očekivanja. Claxton je tu očigledni preostali višak, pa ako ne bude trade-ovan, sledi shutdown nakon AS pauze. Tako da tehnički ovde daje IHart-a za buđavog Rozier-a, kojem vrednost ima dodatno da padne, kad dovedu zamenu za Jimmy-ja. Da je ovaj trade rađen recimo početkom decembra, pa i da ima nekog smisla. Ovako nema šanse. Nije ni ovaj Lavrnjin bomba igrač, ali od toga je svakako vredniji. Tu produkciju koju Rozier donosi će verovatno i na FA moći da nađe. Tako da poništavajte ovo, ne pravite ligu neregularnom zbog Poštenjačine i Dačića, ovaj htedoh reći Matića. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Da li je realno da sam opet ostavio JJ na IR i da mu je ovo 2 mec DD kako mi stoji na IR listi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts