Dracarys Posted November 16 Share Posted November 16 Trojicu povređenih si sam uzeo. Vilijams i Kavaj su mačke u džaku. Šarp je drop kandidat, jer je Ben prvi centar, a imaju još Klekston i Klauni. Znači da imaš petoricu povređenih. Ništa što nije već viđeno ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted November 16 Share Posted November 16 Nisam ni ja ništa bolji, samo se rotiraju ko će biti out 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 18 Share Posted November 18 Kod mene out Banchero, DeGrozan, W.Carter uz stalne izlete na OUT listu Stepha i Lavinea. To mi je prvih pet pikova. Krpim se tu sa nekim jednocifrenim buljašima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 19 Share Posted November 19 Brukčina partija sezone, od nekud se pojavio Malik Beasley...da, Malik Beasley, Towns racionalan, sve sam već ovo video, i ovu šumu, i ovu reku... Dream catcher ako dočeka da uđe u PO a oporave mu se svi nekako, lagano uzima. Kako smo dozvolili da KD ode tek u drugoj rundi?! 😶 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 26 Share Posted November 26 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 26 Share Posted November 26 (edited) This kid is a gamer, he's a baller, he's playmaker, shot caller. In case you didn't know, I got Elfrid, he shattered the mold, and all he does is win games, all he does is win games. Unleash Elfrid Payton, let him go, it's time. let play. Unleash Elfrid Payton, let him go, it't time. let play. Spoiler Edited November 26 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 2 Share Posted December 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted December 3 Share Posted December 3 https://www.youtube.com/watch?v=I52vI9VG_I4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 5 Share Posted December 5 Izgleda mi da A.Davis igra povredjen, treba mu odmor da ne bi bila neka teza povreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted December 9 Share Posted December 9 Zvezdinho u epizodi kako izgubiti duel u nedelji u koji si imao 13 DD 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 12 Share Posted December 12 Da ne poveruje covek da je ovako nesto moguce kad imas odnos 13-3 u DD i to nisu samo DD sa skokovima nego i sa asistencijama. Sto je jos interesantno izgubis of.skokove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 13 Share Posted December 13 Svaka cast ovome iz NBA sto je sastavljao raspored za ovu nedelju. Skoro na prste jedne ruje mogu da izbrojim moje utakmice do danasnjeg dana.Alal mu cufte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted yesterday at 01:08 AM Share Posted yesterday at 01:08 AM Jaoj bre Zveki koliko te kenja jel realno? U ponedeljak mi se povrede i Giddey (kojem je falilo 1 ast I 2 skoka za TD) I Poeltl a danas ne igra ni Doncic uz njih dvojicu. Van toga - trejd toliko jadan da niko nema sta ni da prokomentarise 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:50 AM Share Posted yesterday at 09:50 AM Jebo me dan kad sam uzeo Stepha u prvoj rundi, ovo što on pruža mogu i startni bekovi iz pete runde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) On 12/20/2024 at 2:08 AM, Magia said: Jaoj bre Zveki koliko te kenja jel realno? U ponedeljak mi se povrede i Giddey (kojem je falilo 1 ast I 2 skoka za TD) I Poeltl a danas ne igra ni Doncic uz njih dvojicu. Van toga - trejd toliko jadan da niko nema sta ni da prokomentarise 😄 Nije nego propala liga nacisto, evo cisto da bude zanimljivo ja cu veto da lupim, cisto da se pokrene topik. Drugo, tebe prokenjalo sto je Sruder trejdovan plus imas xy utakmica vise od mene, i kako ja imam onda vise TO ti meni kazi. Drugo ,sto zbog posla samo stavljam igrace da igraju i kad imam vreme pogledam dal ima nesto korisno na FA (naravno svi pokupili sve zivo), ne stizem nista da ispratim.Mnogo lepse bilo kad si kao nolifer lepo sve ispratio, kupio medju prvima igrace, sad utakmicu ne mogu da pogledam, ma koju utakmicu, na sajtu za fantazi vesti ne vidim ko je kako odigrao. Kako uspeva ovaj abogado del diablo sto ima post iznad mene i da isprati i da bude pravnik, i da pise na forumu, ja se njemu divim fizicki i mentalno. Edited 5 hours ago by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts