Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

1 hour ago, Beonegro said:

Kupio sam karte za Pariz - Monako sjutra u prvenstvu 😱

Bratemili, sinoć im Bandja Sy za koga smo prije 5 godina konstatovali da je lešina igra 15 minuta i oni u tom periodu oduče od života Olimpijakosa na njihovom terenu, KAKOOOOOO?

Meni je sve za Paris tokom sezone kako.

Imaju midzete na bekovima a najbolju odbranu po naprednoj statistici.

Utisak mi da daju po 90 poena po mecu poslednjih 6, 7 kola.

Sve je jedno veliko kako.

30 minutes ago, Losmi17 said:

Meni je sve za Paris tokom sezone kako.

Imaju midzete na bekovima a najbolju odbranu po naprednoj statistici.

Utisak mi da daju po 90 poena po mecu poslednjih 6, 7 kola.

Sve je jedno veliko kako.

Lako 

Sta tie el? Ucmala veteranska liga, sa sve izrazenijim nba mentalitetom, a mnogo nizim kvalitetom. Evropski najbolji su tamo, americki najgori su odje 

Pojavila se nova, uigrana, naspanovana, motivisana ekipa i rasterala el dinosauruse na buljuke. Sta zna pariz sta su oli i pao, oni samo oce cepaju basket.

Da sad iz tajm mashine izlskoci radonjin fmp sa jovicem, djenkom, dagubom i rukometasem na perimetru... Prvo bi bili, pa bi onda karali ovu ligu 

• Like 6
  • Love 1

6 minutes ago, Don Dusko said:

Nit jaceg lika nit veceg flopera.

Zadnji snimak u fazonu kad mi laguje konekcija.

Da li su mu dali neku tehnicku za to?

Nekako bi voleo da tako dodje do or die tekma i da mu daju tehnicku koja ce se na kraju ispostaviti kao kljucna u eliminaciji PAO-a.

Naravno da nije dobio tehnicku jer je iz nekog razloga vec godinama medju najzasticenijim igracima u EL. Pod kosem se lakta, gura, udara, i sve bez faula. Koraci mu se redovno gledaju kroz prste, a kod blokova otkida protivnicke bekove. Sa druge strane flopuje ovako i cudi me da mu nesto od ovih situacija nisu svirali kao faul. To naravno ne umanjuje sve sto je postigao prethodnih par sezona i definitivno je ako ne najbolji onda u tri najbolja centra u EL, ali je odvratna pojava u pitanju. Taj odnos njegove ogromne fizicke snage i ponasanja mi se gadi.

Edited by СтелаРоса
  • Like 7

Sećate li se Nejta Votsona? To je onaj lik sa zverskim fizikalijama što je u FMP-u dobijao po 5-8-10 minuta da bi na koncu bio najuren (kao i većina stranaca tamo, od kako je Fića Čović po ugledu na taticu implementirao koncept domaće osnove).

Sad pruža odlične partije u Grčkoj i Olimpijakos ga razmatra kao zamenu za Mozesa Rajta.

• Like 1

17 minutes ago, Čvarkov said:

A taman sam hteo da te predložim za moderatora.

Pazi, ako je na terenu često neartikulisan, ne mora da znači da je loša osoba. Stoji da verovatno ima problem sa samokontrolom, kratak fitilj, al šta znam, ne deluje mi da je pokvaren tip. On je čak pristao na kumstvo sa nekim nebitnim ljudima; nebitnim u njegovom životu jel; ispoštovao ih je maksimalno, a to čak i nisu bili neki jeftini poeni. Već je imao status miljenika. A i nevezano za to, ne kruže neke loše priče i vajb oko njega i porodice. Zar ne? 

27 minutes ago, Papanikolesku said:

Pazi, ako je na terenu često neartikulisan, ne mora da znači da je loša osoba. Stoji da verovatno ima problem sa samokontrolom, kratak fitilj, al šta znam, ne deluje mi da je pokvaren tip. On je čak pristao na kumstvo sa nekim nebitnim ljudima; nebitnim u njegovom životu jel; ispoštovao ih je maksimalno, a to čak i nisu bili neki jeftini poeni. Već je imao status miljenika. A i nevezano za to, ne kruže neke loše priče i vajb oko njega i porodice. Zar ne? 

Ma on je onaj klasican tip coveka sirovine, nema nuzno losu nameru ali ne razmislja puno o svojim postupcima.

Nije los lik, dobro je da ga imas uz sebe u nekim situacijama, ali na duze staze tesko je s takvom energijom provoditi svaki dan.

Tako ga bar ja dozivljavam.

• Like 5
  • Thanks 1

3 minutes ago, Papanikolesku said:

Mnogo još pure treba da pojedem da bih dohvatio te visine, dobri moj Volteru 🙂😄

Vala njegove provokatorske visine je teško dohvatiti. :classic_biggrin: Primetio sam da oćeš i ti da žacneš i da se malo i suzdržavaš, ali si sve ukupno okej za sada. Konačno jedan novajlija da valja. :smiley53:

Inače, što se tiče Lesora. Ne znam kakav je van terena, al ako sudim po onom što sam video na terenu, ne mogu reći ni da je dobar ni loš čovek. Često mu se dešavalo da se ponaša fijuknuto, huliganski (kao da je bio član navijačke grupe, toliko mu je sve to prijalo) kurčevito, mada je uglavnom išao na slabije od sebe i one koji i ne žele da se brane. Svakako je trenutno najbolji centar. Mišljenja sam da je Željko najviše uticao da danas bude ono što jeste.

2 hours ago, Papanikolesku said:

Šta znam, po meni čovek koji toliko sere po klubu koji mu je prvi dao šansu u el, provocira i pokazuje nepoštovanje samo zato što nije hteo da ga potpiše drugi put, ne može biti dobar čovek. Inače imao je pre toga i one izjave da ne bi igrao za Partizan ni za 5 miliona. Ono udaranje Petruševa. Jbg, verovatno ga je to nepotpisivanje toliko povredilo da je postao vođa navijača Partizana. Mada možda nisam u pravu i jednostavno je lik samo nestabilan i plitak.

• Like 3

7 minutes ago, Čvarkov said:

Šta znam, po meni čovek koji toliko sere po klubu koji mu je prvi dao šansu u el, provocira i pokazuje nepoštovanje samo zato što nije hteo da ga potpiše drugi put, ne može biti dobar čovek. Inače imao je pre toga i one izjave da ne bi igrao za Partizan ni za 5 miliona. Ono udaranje Petruševa. Jbg, verovatno ga je to nepotpisivanje toliko povredilo da je postao vođa navijača Partizana. Mada možda nisam u pravu i jednostavno je lik samo nestabilan i plitak.

Znaš kako, ne mislim da su te prepiske sa društvenih mreža nešto što treba uzimati za ozbiljno. Šta si očekivao, da će u tom trenutku nekom navijaču Zvezde odgovoriti potvrdno? Igrao bi i za osminu toga ako će mu to vratiti karijeru na pravi kurs. Nemoj da misliš da sutra Kenan ne bi prešao u KKP, ili neki Sterling Brown u KKCZ. Mogu da pričaju šta hoće, ako im dupetu odgovara, nema tu sentimentalnosti. Ima izuzetaka, dabome, tipa Jenkins, Lovergne; al oni su doslovno izuzetak. 

Pa Petrušev je izbacivao storije u dresu Partizana, pa nikad protiv Partizana , pa sa Davidom pevao k....a umire. Ne vidim da ga neko naziva lošim čovekom, a provocira i on; još kako. 

Da podvučem, jasno da je Matijas pomalo labilna ličnost, bez previše samokontrole; ali bezveze je priča da je loš čovek. A sve češće se da pročitati vređanje bivših igrača Partizana, ili su džukele, ili su glupi ili nešto treće. Ovde ima i navijača KKP, a mi ne vređamo vaše sadašnje ili bivše igrače KKCZ. 

• Thanks 1

- Zaletanje na Zvezdine navijace bez razloga jos u prvoj sezoni u Partizanu

- Pevanje uvredljivih pesama na racun Zvezde

- Poziranje ispred uvredljive zastave na racun Kampaca i Petruseva

- Podapinjanje noge Kampacu i zaletanje na Vildozu

- Pesnicenje Petruseva

- Uvredljivi storiji

- Izjava posle utakmice Zvezda-Pao o zebrama, delfinima, majmunima i ponijina

- Snimak na kojem njegov sin pokazuje na slici ko su "cigani"

- Zena i dete u majicama sa uvredljivom porukom "treba im je*ati mater"

- Redovno hvatanje za medjunozje i provociranje kada igra pred Zvezdinim navijacima

Dodao bih jos da navijaci Partizana ne prisustvuju utakmicama Zvezda-Pao pa ne vide njegovo ponasanje od prve sekunde kada kroci na parket da se zagreva. 

On je odavno presao granice normalnog i prihvatljivog. Njemu niko od navijaca Zvezde nije zamerio prelazak u Partizan, a sam je zasluzan sto danas ima ovakav odnos sa nama. Ima jos mnogo kosarkasa koji su labilni, tupavi i ne razmisljaju kako treba, ali ne pamtim da je neko imao ovoliko ispada i incidenata. A nastavio je slicno i u Panatinaikosu gde je vec stizao da se bije i po ulicama i po halama sa protivnickim navijacima. Decko nije normalan.

• Like 10