Chaos Is Me Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Nastavlja se egzodus iz Malage. Kameron Taylor ide u Valensiju. 1
Borca Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 hours ago, Chaos Is Me said: Nastavlja se egzodus iz Malage. Kameron Taylor ide u Valensiju. Valjda placena klauzula 800 hiljada evra, a Encestando pise i da Sima iz Unikahe prelazi u Valensiju isto i cini mi se da pominju da ce Unikaha dobiti jos 500 hiljada evra za "izlaz" iz ugovora Sime.
Nini3112 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovi iz Valensije vise vole da plate obestecenje nego mi
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 13 minutes ago, Nini3112 said: Ovi iz Valensije vise vole da plate obestecenje nego mi Pa kada imaju mi smo im i platili obestecenje za Odzeleja. 1
goldberg bcd Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 6/26/2025 at 7:30 AM, kendrick duckworth said: To naravno nije propaganda nego veoma koristan adut kakav retko koji klub može da koristi u doba kada to ima kakvu takvu važnost u nekim odlučivanjima. Malo si mu ga iskarikirao tradicionalno u ovom drugom delu, ali to što se generiše rekordna gledanost u hali, ali i po digitalnim medijima, bi svaki iole normalan klub, firma, prodavac iskoristio. Pa da, klasican "niko nema sto Srbin imade" argument. 1. To sto mi mislimo da negde moramo da budemo bitni ne znaci da je tako - malo koga na svetu je zapravo briga za evropsku klupsku kosarku, to prate samo ljudi u 7-8 zemalja. Tako da te price o "globalno prepoznatljivim brendovima" ostaju samo nasa prazna busanje u grudi. 2. Rekordni brojevi su posledica orgomne hale koju je BG izgradio i daje na koriscenje klubovima kao da ne znamo sta cemo sa parama pa bacamo milione na kosarku. 3. Price o ljubavi prema klubu - pa zato sam i pomenuo PAO koji je imao los tim i skoro praznu halu cim gazda nije ulozio onoliko koliko sada ulaze. Samo KKP i KKCZ i njihovi navijaci (vecina ako gledamo sveukupno, ne samo ovaj forum) misle da su ogromni budzeti i mesto u EL posledica toga sto smo jedinstveni ili "dovoljno pametni" pa da se raspodelimo samo na dva kluba za razliku od glupih Italijana. Sve u svemu, moja poenta je jasna - nasi navijaci misle da bukvalno svi ostali klubovi mesto u EL imaju jer trose ogroman novac, samo su eto KKP i KKCZ organski i pravi kosarkaski kolektivi, jedinstveni na kontinentu i zato se EL utrkuje da ih gura u svoje takmicenje svake sezone. 1
Borca Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Chema de Lucas prenosi da je Juani Marcos iz Djirone blizu prelaska u Barselonu i da zbog toga Barselona vise nije zainteresovana za dovodjenje Lorenzo Brown-a.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 10 hours ago, Borca said: Valjda placena klauzula 800 hiljada evra, a Encestando pise i da Sima iz Unikahe prelazi u Valensiju isto i cini mi se da pominju da ce Unikaha dobiti jos 500 hiljada evra za "izlaz" iz ugovora Sime. Ne znam šta će im Sima kad su već na poziciji drvenog centra doveli Sakoa iz Asvela.
MarioKempes Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Španski pauerhaus iz Valensije se razbacuje milionima za plate i stotinama hiljada za obeštećenja... Litvanski pauerhaus dovodi tandem iz Olimpijakosa, lova samo lije... Pauerhaus iz Bolonje dovodi Vildozu, gađa Motlija i sl. Od sirotilje ostaju samo Vitorija, Tel Aviv i Pariz...
Recommended Posts