Sokmeniki Posted Thursday at 07:41 PM Posted Thursday at 07:41 PM 1 minute ago, Volter said: https://www.vipleague.pm/basketball-sports-stream Imaš ovde odlične linkove. E to hvala puno. 1 minute ago, Volter said: https://www.vipleague.pm/basketball-sports-stream Imaš ovde odlične linkove. E to hvala puno.
Nini3112 Posted Thursday at 07:41 PM Posted Thursday at 07:41 PM Upalio se Bajern,to bi bilo to od Makabija
Sokmeniki Posted Thursday at 07:41 PM Posted Thursday at 07:41 PM 1 minute ago, Volter said: https://www.vipleague.pm/basketball-sports-stream Imaš ovde odlične linkove. E to hvala puno.
Volter Posted Thursday at 07:44 PM Posted Thursday at 07:44 PM Dobro de Sokmeniki, ne moraš cele noći da mi zahvaljuješ. 4
Dragan Mićić Posted Thursday at 07:48 PM Posted Thursday at 07:48 PM Sta radi Edwards. 6/7 trojke u jednoj cetvrtini
Dropkick Murphys Posted Thursday at 07:48 PM Posted Thursday at 07:48 PM (edited) Šaćiri sa kikicama 7 trojki u trećoj četvrtini u Pioniru. Alal vera. Edited Thursday at 07:49 PM by Dropkick Murphys 1 6
Dragan Mićić Posted Thursday at 07:48 PM Posted Thursday at 07:48 PM Just now, Dragan Mićić said: Sta radi Edwards. 6/7 trojke u jednoj cetvrtini Jos jednaa
Nini3112 Posted Thursday at 07:49 PM Posted Thursday at 07:49 PM Sledeci napad uzima jos 1 sut,lud je
alokin Posted Thursday at 07:54 PM Posted Thursday at 07:54 PM Šta radi Edvards majko moja. Beeng 🤣🤣🤣 1
Sokmeniki Posted Thursday at 07:54 PM Posted Thursday at 07:54 PM (edited) 12 minutes ago, Volter said: Dobro de Sokmeniki, ne moraš cele noći da mi zahvaljuješ. Ma brate kako ne moram, ovaj strim vrhunski sad mi iskocise neke kutije izgleda da sam osvojio najnoviji Iphone. Samo da ukucam broj kartice i preuzimam ga. Hvala ti jos jednom 😁 Edited Thursday at 07:57 PM by Sokmeniki 3 2
Chaos Is Me Posted Thursday at 07:55 PM Author Posted Thursday at 07:55 PM Ne zna se jel zabavniji Edwards ili Caković. 3 5
Gandalff Posted Thursday at 07:55 PM Posted Thursday at 07:55 PM Osam trojki za četvrtinu.. :smajlikojisekrsti:
alokin Posted Thursday at 07:57 PM Posted Thursday at 07:57 PM Mislio sam da ispratim Real Pariz ali moram ovo ludilo od utakmice i komentatora🤣 P.S. jel ovaj prenosi Zvezdu u El?
Knipex Posted Thursday at 07:58 PM Posted Thursday at 07:58 PM 37 minutes ago, Don Dusko said: Dobro al trojka pa i onda flouter sa dosta osecaja jbg.U ovakvoj utakmici gde se poradjaju kosevi jbg. Kakvog crnog osećaja, čuo si Radojevića kako izgovara čistu floskulu pa i tebi ostalo Francisko je izbacio pa šta bude. Uopšte nije "mekano" pala pa da upije obruč i da uđe u koš nego se tvrdo odbila od obruča u tablu i nekako ušla iako nije u startu imala dobru putanju. Ušla jeste, al' da je bilo iz "osećaja", how yes no... 11 minutes ago, Dropkick Murphys said: Šaćiri sa kikicama 7 trojki u trećoj četvrtini u Pioniru. Alal vera. Mene više podseća na predatora
MrTripleDouble Posted Thursday at 08:01 PM Posted Thursday at 08:01 PM Ko ispalio ovog Grdobu da je suter? Blamantan je lik, ne znam dal mu je jezivijih izbacaj ili to gde mu zavrsavaju lopte na ovbrucu. Au leptejebo, sad vidim 15% za 3 na nivou sezone, al' ga ni to ne sprecava da kampuje na trojci i uzima suteve bez ikakvog ustezanja...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 08:01 PM Posted Thursday at 08:01 PM Komsije da caste, sada smo im i teoretski sklonili jednu ekipu s puta. 2 2 1
Knipex Posted Thursday at 08:01 PM Posted Thursday at 08:01 PM 4 minutes ago, alokin said: Mislio sam da ispratim Real Pariz ali moram ovo ludilo od utakmice i komentatora🤣 P.S. jel ovaj prenosi Zvezdu u El? Nažalost.
alokin Posted Thursday at 08:02 PM Posted Thursday at 08:02 PM Koliko ne volim ovaj Real. Prvo nisu priznali onu trojku u prvom poluvremenu, pa sad ovaj nesportski faul. Da je obrnuta situacija sve bi svirali i priznali za Real.
Dropkick Murphys Posted Thursday at 08:06 PM Posted Thursday at 08:06 PM 7 minutes ago, Knipex said: Mene više podseća na predatora Ima Šaćirijeve listove. 2
kendrick duckworth Posted Thursday at 08:08 PM Posted Thursday at 08:08 PM Pogledajte listove Đerdana Šaćirija
Dragan Mićić Posted Thursday at 08:09 PM Posted Thursday at 08:09 PM Sta nama odgovara u tekmi Real Pariz?
Kosjan Willavić Posted Thursday at 08:09 PM Posted Thursday at 08:09 PM Muta bi dao dedovinu da ih vodi na makar jednoj utakmici 😄 Alal vera Parizu, tacno su ludaci zasluzili PO
Nini3112 Posted Thursday at 08:11 PM Posted Thursday at 08:11 PM Kakve promene ritma ima Clark,s ovom frizuricom isti Ja Morant
Recommended Posts