Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted (edited)
12 minutes ago, Volter said:

Dobro de Sokmeniki, ne moraš cele noći da mi zahvaljuješ. :classic_biggrin:

Ma brate kako ne moram, ovaj strim vrhunski sad mi iskocise neke kutije izgleda da sam osvojio najnoviji Iphone. Samo da ukucam broj kartice i preuzimam ga. Hvala ti jos jednom 😁

Edited by Sokmeniki
  • Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
37 minutes ago, Don Dusko said:

Dobro al trojka pa i onda flouter sa dosta osecaja jbg.U ovakvoj utakmici gde se poradjaju kosevi jbg.

Kakvog crnog osećaja, čuo si Radojevića kako izgovara čistu floskulu pa i tebi ostalo Francisko je izbacio pa šta bude. Uopšte nije "mekano" pala pa da upije obruč i da uđe u koš nego se tvrdo odbila od obruča u tablu i nekako ušla iako nije u startu imala dobru putanju. Ušla jeste, al' da je bilo iz "osećaja", how yes no...

11 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Šaćiri sa kikicama 7 trojki u trećoj četvrtini u Pioniru. Alal vera. 

Mene više podseća na predatora :default_coffee:

Posted

Ko ispalio ovog Grdobu da je suter? Blamantan je lik, ne znam dal mu je jezivijih izbacaj ili to gde mu zavrsavaju lopte na ovbrucu. 

Au leptejebo, sad vidim 15% za 3 na nivou sezone, al' ga ni to ne sprecava da kampuje na trojci i uzima suteve bez ikakvog ustezanja...

Posted
4 minutes ago, alokin said:

Mislio sam da ispratim Real Pariz ali moram ovo ludilo od utakmice i komentatora🤣

P.S. jel ovaj prenosi Zvezdu u El?

Nažalost.

Posted

Koliko ne volim ovaj Real. Prvo nisu  priznali onu trojku u prvom poluvremenu, pa sad ovaj nesportski faul. Da je obrnuta situacija sve bi svirali i priznali za Real.