Golijat Posted Thursday at 09:43 PM Share Posted Thursday at 09:43 PM 3 minutes ago, Barkley#34 said: Šta god mi uradili, bilo bi jako lepo da u poslednjem kolu izbacimo Real iz plej-ina. Sto neko napisa iznad, ocekujem zestoko navlacenje za njih do kraja regularnog dela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Thursday at 09:46 PM Share Posted Thursday at 09:46 PM Nisam puno fledao ali ovaj McCormack deluje kao okej centar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Thursday at 09:50 PM Share Posted Thursday at 09:50 PM Predivno vece, Zalgiris izgubio, Real ostao ispod crte. Steta samo za Pao sto bezi sa raznja, al nece doveka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Thursday at 10:00 PM Share Posted Thursday at 10:00 PM Otčepilo u Atini, PAO na individualni kvalitet Sloukasa i Nunna može da okrene svaku situaciju. Efesu kao da je falila malo zrelija partija bekova, pre svega u odbrani Nunna, utisak mi je da se zapalio uz dosta propusta Efesa. Alba bez Proćide, Hermansona i još ostali bez Mekormaka u 3/4 koji je do tada imao 18p i 11 skokova. Mnogo je kume, mnogo i za Bundesligaškog fenjeraša kojeg sam sad uzeo da iskopam, pa videh da je Alba 15. u Bundesligi od 17 ekipa? Još odnos bacanja 8:29, baš ozbiljan disparitet. Komšije su evidentno isceđeni, idealan protivnik za četvrtu utakmicu u 6 dana. Često se ismeva Žalgirio i Trinki, ali večeras su baš ozbiljno oštećeni i to u situacijama kada su sudije mogle da koriguju svoje odluke. Dosta mlaka reakcija publike kod obe situacije, u OAKI se treslo na čistu nesportsku Granta... Sutra u Monaku i Barseloni baš zanimljivi dueli, sledi drugi najslađi period sezone, makljanje za Play Off i Play In mesta, a koliko sam ukačio raspored većine ekipa, biće baš dosta međusobnih okršaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Thursday at 10:13 PM Share Posted Thursday at 10:13 PM (edited) 37 minutes ago, Chaos Is Me said: Igraju bez Bookera i Shabazza tako da će i njima dobro doći pauza. ja se još uvek cimam na svako pominjanje ovog nepomenika. Edited Thursday at 10:21 PM by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Thursday at 10:19 PM Share Posted Thursday at 10:19 PM 31 minutes ago, Chaos Is Me said: I Bajern se kilavio ali dobiše nekako Asvel. Igraju bez Bookera i Shabazza tako da će i njima dobro doći pauza. Vratio im se veceras Shabazz i odigrao ono njegovo, 0 poena i +/- u debelom minusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Thursday at 10:19 PM Share Posted Thursday at 10:19 PM 34 minutes ago, Chaos Is Me said: I Bajern se kilavio ali dobiše nekako Asvel. Igraju bez Bookera i Shabazza tako da će i njima dobro doći pauza. Ovo uopšte nisam ispratio, i bolje, jer bih se nadao da će Asvel nešto učiniti u Minhenu. Ozbiljan hendikep, a kako se kretao rezultat, kao da se nije ni osetilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Thursday at 10:33 PM Share Posted Thursday at 10:33 PM 13 minutes ago, fradler said: Vratio im se veceras Shabazz i odigrao ono njegovo, 0 poena i +/- u debelom minusu. Najprecenjeniji igrac ikada. Uzasan u svakom smislu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Thursday at 11:05 PM Share Posted Thursday at 11:05 PM 1 hour ago, Barkley#34 said: Šta god mi uradili, bilo bi jako lepo da u poslednjem kolu izbacimo Real iz plej-ina. Daj da se mi uguramo, zabole me ko ce jos biti gore a ko dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted yesterday at 07:30 AM Share Posted yesterday at 07:30 AM https://www.facebook.com/share/p/1FJE6AYhzo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted yesterday at 09:21 AM Share Posted yesterday at 09:21 AM Vec neko vreme imam obicaj da pogledam Trinkijerijevu konferenciju nakon poraza Zalgirisa i mogu vam reci da retko budem razocaran, uglavnom je to desetak minuta odlicne zabave. Vrhunac teatralnosti, kao isecak iz neke kvalitetne monodrame. Ako ih dobijemo u narednom kolu pa ga zajasu Rada i Rajko, to zasluzuje da se presnimi preko necije svadbe. 1 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted yesterday at 09:26 AM Share Posted yesterday at 09:26 AM (edited) 5 minutes ago, fradler said: Vec neko vreme imam obicaj da pogledam Trinkijerijevu konferenciju nakon poraza Zalgirisa i mogu vam reci da retko budem razocaran, uglavnom je to desetak minuta odlicne zabave. Vrhunac teatralnosti, kao isecak iz neke kvalitetne monodrame. Šta je pričao sinoć, može neki sažetak? Ozbiljno ih pokrali suci u završnici, u baš baš važnoj utakmici. Nije lepo smejati se tuđoj nesreći, karma je iza ćoška... Edited yesterday at 09:26 AM by Charles De Ketelaere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted yesterday at 09:29 AM Share Posted yesterday at 09:29 AM 1 minute ago, Charles De Ketelaere said: Šta je pričao sinoć, može neki sažetak? Ozbiljno ih pokrali suci u završnici, u baš baš važnoj utakmici. Nije lepo smejati se tuđoj nesreći, karma je iza ćoška... Ja ne znam jel se ti sprdas ili... Da im sudije nisu poklonile par pobeda, oni bi bili jos ispod na tabeli. Tako da ova tvoja karma je vec stigla izgleda. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted yesterday at 09:32 AM Share Posted yesterday at 09:32 AM Just now, Golijat said: Da im sudije nisu poklonile par pobeda, oni bi bili jos ispod na tabeli. Kao što možeš da pročitaš, komentarišem sinoćnju utakmicu. Te poklonjene pobede bih molio da navedeš, voleo bih da vratim čisto da proverim šta se tu zbivalo. Poslednjih 10ak kola imam utisak da Žalgiris uopšte nema povoljno suđenje, ali otvoren sam za korekciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted yesterday at 09:53 AM Share Posted yesterday at 09:53 AM (edited) 36 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Šta je pričao sinoć, može neki sažetak? Umoran je od tretmana koji imaju, kad god nesto pokusaju sudije im odseku glavu, Ledej dao 4 legit kosa sve ostalo sto je ubacio je siva zona. Kad je mirna i objektivna litvanska publika morala da reaguje (fuck you referee) sve vam je jasno... Igraci osciliraju, Loni je cava ako ode u NBA nakon sto su ga istrpeli... Posle Bajerna je najavio neke promene u rosteru, ispostavilo se da je sklonio Maneka. Btw, ovde je 100% u pravu: Quote I believe the officiating standard throughout the game is the most important thing and right now is difficult to understand it. And I keep seeing things like this, not just in our games. Referees, like players and coaches, make mistakes. But here’s the big thing — my opponent is the other coach, and my players compete against the opposing players. Who are the referees competing against? I believe having a clear standard is crucial, but right now, it’s difficult to navigate. Edited yesterday at 10:05 AM by fradler 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 10:05 AM Share Posted yesterday at 10:05 AM Nemaju Litvanci pljeskavice na kajmaku. To je problem. Ima jedan trener kog sudije nisu nikad pokrale... odnosno možda i jesu ali je on ipak preveliki gospodin da o tome priča kao razlogu poraza. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 10:10 AM Share Posted yesterday at 10:10 AM (edited) 5 minutes ago, JPM said: Nemaju Litvanci pljeskavice na kajmaku. To je problem. Za kajmak su potrebne kvalitetna goveda i ispase -gde si to video na Baltiku? To sto koriste zelenu boju ne znaci nista.... Edited yesterday at 10:11 AM by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted yesterday at 10:28 AM Share Posted yesterday at 10:28 AM Komsije niti su ispostovale nas, niti svoju blisku istoriju meceva sa Albom. I to su nam neke komsije, pih kazem ja 😒 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 10:34 AM Share Posted yesterday at 10:34 AM Tradicije služe da se ruše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 2 hours ago, Charles De Ketelaere said: Kao što možeš da pročitaš, komentarišem sinoćnju utakmicu. Te poklonjene pobede bih molio da navedeš, voleo bih da vratim čisto da proverim šta se tu zbivalo. Poslednjih 10ak kola imam utisak da Žalgiris uopšte nema povoljno suđenje, ali otvoren sam za korekciju. Krenes redom od pocetka pa gledas kakav su tretman imali kod sudija. Sramotno navlacenje sudija za njih Zatim pogledas i utakmicu protiv Zvezde, verujem i da si gledao, tu su nas sudije pokrale bukvalno i njima dali pobedu. Mnogo mi je drago kada i ako budu osteceni sada, jer karma je cudo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 2 hours ago, fradler said: Ako ih dobijemo u narednom kolu pa ga zajasu Rada i Rajko, to zasluzuje da se presnimi preko necije svadbe. Prvo pitanje: gospodine Trinkijeri zbog čega se tražili tajmaut na 20 sekundi do kraja i 5 poena prednosti za Zvezdu? I drugo pitanje: šta mislite o navijačima Zvezde i generalno o atmosferi koju Zvezdini navijači prave u Areni i koliko može Zvezda ove godine u Evroligi? Samo pazi ako se ovo stvarno desi mislim da će ti i one TDK videokasete od 180 minuta biti malo za Trinkijev odogvor 😉 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago (edited) Problem sa sudijama u Evroligi je što su često kriterijumi očigledno nejednaki iz kola u kolo, kao da ih neko resetuje na nova pravila svaki put. Trinkiju i Žalgirisu najpre, još pre Trinkija, su često dozvoljavane mesarske odbrane u Evroligi. Sećam se našeg poraza tamo pre par sezona kada su nas stigli iz dvocifrenog minusa, i to tako što su im sudije pustile da nas tuku kao blesavi. Nije ovo karma naravno, i nije Trinkijeri kriv za promenu kriterijuma, ali isto tako trebalo bi da ipak malo razume da je nekada i na njegovu vodenicu terana voda. Edited 22 hours ago by JPM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 37 minutes ago, Golijat said: Krenes redom od pocetka pa gledas kakav su tretman imali kod sudija. Sramotno navlacenje sudija za njih Zatim pogledas i utakmicu protiv Zvezde, verujem i da si gledao, tu su nas sudije pokrale bukvalno i njima dali pobedu. Mnogo mi je drago kada i ako budu osteceni sada, jer karma je cudo. Oprosti, ali ovo mi je više neko predubeđenje i preuveličavanje kakvo važi za neke ekipe na ovom forumu. Ok je da ne znaš gde su ih pogurali, ali baš da idem da gledam 15 utakmica od početka takmičenja da tumačim kriterijum... nekako nije u skladu sa nekoliko poklonjenih pobeda koje si naveo. Nisu ni imali toliko tesnih pobeda, sem nekoliko na početku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 15 minutes ago, JPM said: Problem sa sudijama u Evroligi je što su često kriterijumi očigledno nejednaki iz kola u kolo, kao da ih neko resetuje na nova pravila svaki put. Trinkiju i Žalgirisu najpre, još pre Trinkija, su često dozvoljavane mesarske odbrane u Evroligi. Sećam se našeg poraza tamo pre par sezona kada su nas stigli iz dvocifrenog minusa, i to tako što su im sudije pustile da nas tuku kao blesavi. Nije ovo karma naravno, i nije Trinkijeri kriv za promenu kriterijuma, ali isto tako trebalo bi da ipak malo razume da je nekada i na njegovu vodenicu terana voda. Po meni je još veći problem česta neujednačnost kriterijuma između 2 poluvremena, a kamo li između kola. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 15 minutes ago, realno *w said: Po meni je još veći problem česta neujednačnost kriterijuma između 2 poluvremena, a kamo li između kola. Ovo. Kada kao gost imas normalno sudjenje i nedajboze vodjstvo na poluvremenu, obicno automatski bivas kaznjen tako sto ce sudije pustiti da te domacin prebije i svim sredstvima sustigne. Kao da im se nesto duguje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts