Pero_Cameron Posted Tuesday at 10:19 AM Posted Tuesday at 10:19 AM 1 hour ago, Chaos Is Me said: Dubai je produžio i Prepeliča i Anđušića i Bertansa i Abasa. Biće oni ipak jedna od najslabijih ekipa u EL. Praktično im je Musa jedino legit EL pojačanje. Za sad oni i Pariz dosta tanki.
Borca Posted Tuesday at 11:34 AM Posted Tuesday at 11:34 AM (edited) Marcus Bingham Jr. i Hapoel Tel Aviv zvanicno zavrsili saradnju. Sportando i Urbonas prenose da Collin Malcolm odlazi iz Pariza i navodno potpisuje ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva. Edited Tuesday at 11:38 AM by Borca
JPM Posted Tuesday at 11:37 AM Posted Tuesday at 11:37 AM 2 hours ago, Chaos Is Me said: Dubai je produžio i Prepeliča i Anđušića i Bertansa i Abasa. Biće oni ipak jedna od najslabijih ekipa u EL. Praktično im je Musa jedino legit EL pojačanje. Meni su i Abass i Bertans legitimni EL igrači. Opet, mnogo zavisi od koncepta, ali obojica isporučuju korisne stvari za ekipu. 2
Gudura Posted Tuesday at 12:51 PM Posted Tuesday at 12:51 PM (edited) 1 hour ago, JPM said: Meni su i Abass i Bertans legitimni EL igrači. Opet, mnogo zavisi od koncepta, ali obojica isporučuju korisne stvari za ekipu. Abass je kao mladja i snaznija verzija sebe, bio 11-12 igrac Virtusa. Verovatno je mislio da moze vise, pa je otisao u Dubai, i mlatnuo neke pare. Pretpostavljam da nije ni sanjao da ce koliko za godinu dana ponovo igrati EL. Bertans je u Dubai dosao da mlatne poslednju veliku lovu u karijeri, jer ni jedan drugi EL klub ili EC kontender nije bio spreman da plati beka u telu PF ciji je jedini preostali kvalitet pripaljivanje za 3 iz svih mogucih i nemogucih pozicija, dok su ostali, ne tako brojni kosarkaski kvaliteti s godinama iscileli. EL ekipa koja 2025. godine ulazi u sezonu gde ce svi preplacivati igrace u nikad vidjenoj meri, produzavajuci Dangubica, Andjusica, Mejsona, Abasa, Prepelica, Bertansa, ne moze ocekivati mnogo vise od borbe za izbegavanje fenjera Edited Tuesday at 12:52 PM by Gudura 3
Borca Posted Tuesday at 12:56 PM Posted Tuesday at 12:56 PM Urbonas prenosi da su Jaylen Hoard i Makabi produzili saradnju za naredne 3 sezone. 1
Borca Posted Tuesday at 02:21 PM Posted Tuesday at 02:21 PM Matt Morgan i Virtus produzili saradnju za narednu sezonu. Rafa Villar potpisao 3-godisnji ugovor sa Baskonijom. Allan Dokossi koji je proslu sezonu proveo u Dizonu potpisao ugovor sa Parizom, a navodno i Justin Robinson iz Trapanija blizu dogovora sa Parizom.
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:59 AM Author Posted yesterday at 09:59 AM Gudurić i definitivno potpisao za Armani. 1 1 1
JPM Posted yesterday at 10:54 AM Posted yesterday at 10:54 AM 54 minutes ago, Chaos Is Me said: Gudurić i definitivno potpisao za Armani. Najbolji klub za igrača. Pare ko blato, a pritiska nikad i ni od koga. Navijače kao imaju kao nemaju, i svi su ono u fazonu difens difens i milinka. Svako bi poželeo da igra u takvom klubu. 1
Chaos Is Me Posted yesterday at 11:00 AM Author Posted yesterday at 11:00 AM Očekujem od Fenera da uskoro krenu po neke kapitalce - više komada. Ostali su bez mase bitnih igrača, a za sad doveli samo Jantunena koji imho nije ni nivo za klub tog ranga.
Chaos Is Me Posted yesterday at 02:41 PM Author Posted yesterday at 02:41 PM Zvanično: Tyson Ward u Olimpijakosu Amath M'Baye u Parizu
Borca Posted yesterday at 03:52 PM Posted yesterday at 03:52 PM Igor Kokoskov i zvanicno novi trener Efesa, ugovor je potpisan za naredne 3 sezone.
Dragan Mićić Posted yesterday at 04:05 PM Posted yesterday at 04:05 PM 12 minutes ago, Borca said: Igor Kokoskov i zvanicno novi trener Efesa, ugovor je potpisan za naredne 3 sezone. Jel doveo Efes nekog od igraca?
Borca Posted yesterday at 04:07 PM Posted yesterday at 04:07 PM Just now, Dragan Mićić said: Jel doveo Efes nekog od igraca? Zvanicno od dolazaka ili produzetka saradnje sa postojecim igracima samo novi ugovor za Dozier-a i cini mi se jedan ili dva igraca iz "domace osnove" su produzili ugovor. 1
Borca Posted yesterday at 04:36 PM Posted yesterday at 04:36 PM Xabi López-Arostegui i Valensija produzili saradnju do leta 2027-me. Sportando prenosi da su Vlatko Cancar i Armani navodno u pregovorima, Urbonas potvrdjuje te informacije i prenosi da se Fabien Causeur rastao sa klubom iz Milana.
bosMan_jr Posted yesterday at 04:41 PM Posted yesterday at 04:41 PM Vlatko je trenutno igrac za Evrokup u najboljem slucaju, bez namere da vredjam, nije nikad ni bio neki igrac ali nakon povrede je to jos 40% losije 2
goldberg bcd Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago On 6/28/2025 at 11:35 AM, MarioKempes said: Španski pauerhaus iz Valensije se razbacuje milionima za plate i stotinama hiljada za obeštećenja... Litvanski pauerhaus dovodi tandem iz Olimpijakosa, lova samo lije... Pauerhaus iz Bolonje dovodi Vildozu, gađa Motlija i sl. Od sirotilje ostaju samo Vitorija, Tel Aviv i Pariz... Neka pijani milioneri iz Beograda nađu svoju budalu koja će im biti gazda i ulivati milione u klub, umesto da radi režim jednog diktatora kako bi kupio i jedne i druge sa "niko nema što Srbin imade" glupostima. 1
MarioKempes Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 hours ago, goldberg bcd said: Neka pijani milioneri iz Beograda nađu svoju budalu koja će im biti gazda i ulivati milione u klub, umesto da radi režim jednog diktatora kako bi kupio i jedne i druge sa "niko nema što Srbin imade" glupostima. Je l' ok da te gazde budu Ostoja i Drčela (ne vidim da bi, u toj toliko priželjkivanoj privatizaciji, neko mnogo drugačiji kupio klubove) i da onda kroz svoje (i ostale partijske) firme guraju u Zve i Par prljavu lovu otetu na nameštenim tenderima ili opranu u silnim kladionicama? To bi vrv bilo značajno drugačije od sadašnje situacije, jer, jbg, bili bi privatni i imali i zvanično svog privatnog gazdu... 1
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Olimpijakos je produžio McKissica na još jednu sezonu. Lagano nagomilavanje tamo i ove godine, ne znam šta će im i on i Ward, vrlo sličan tip igrača.
Christofer Moltisanti Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 22 hours ago, JPM said: Najbolji klub za igrača. Pare ko blato, a pritiska nikad i ni od koga. Navijače kao imaju kao nemaju, i svi su ono u fazonu difens difens i milinka. Svako bi poželeo da igra u takvom klubu. Plus jedan od najjačih gradova za život u Evropi. Žao mi je što Gudura nije došao kući, ali za njega lično vrhunski potez. 1
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Zbog čega je Milano jedan od najjačih gradova za život u Evropi? Overrated as fuck ako mene pitaš, a bio sam tamo više puta. 4
MilošVB Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Meni Milano nije nešto "prelep", ali ima super vajb. Samo mi je Madrid više prijao. Edited 13 hours ago by MilošVB
drperce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago totalni off - Sevilja, Malaga ili bilo koji grad u Andaluziji siju Milano za tri koplja 1 1
Christofer Moltisanti Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 23 minutes ago, Chaos Is Me said: Zbog čega je Milano jedan od najjačih gradova za život u Evropi? Overrated as fuck ako mene pitaš, a bio sam tamo više puta. Kombinacija sredjenosti, bogatstva, funkcionalnosti i italijanskog šarma. Na mojoj Euroliga tabeli gradova, na prvom mestu Madrid na drugom Milano. Pričam o gradovima za život, turistički ke druga priča. 2
Recommended Posts