Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Dubai je produžio i Prepeliča i Anđušića i Bertansa i Abasa. Biće oni ipak jedna od najslabijih ekipa u EL. Praktično im je Musa jedino legit EL pojačanje.

Za sad oni i Pariz dosta tanki.

Posted (edited)

Marcus Bingham Jr. i Hapoel Tel Aviv zvanicno zavrsili saradnju.

Sportando i Urbonas prenose da Collin Malcolm odlazi iz Pariza i navodno potpisuje ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva.

Edited by Borca
Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Dubai je produžio i Prepeliča i Anđušića i Bertansa i Abasa. Biće oni ipak jedna od najslabijih ekipa u EL. Praktično im je Musa jedino legit EL pojačanje.

Meni su i Abass i Bertans legitimni EL igrači. Opet, mnogo zavisi od koncepta, ali obojica isporučuju korisne stvari za ekipu.

Posted (edited)
1 hour ago, JPM said:

Meni su i Abass i Bertans legitimni EL igrači. Opet, mnogo zavisi od koncepta, ali obojica isporučuju korisne stvari za ekipu.

Abass je kao mladja i snaznija verzija sebe, bio 11-12 igrac Virtusa. Verovatno je mislio da moze vise, pa je otisao u Dubai, i mlatnuo neke pare. Pretpostavljam da nije ni sanjao da ce koliko za godinu dana ponovo igrati EL. Bertans je u Dubai dosao da mlatne poslednju veliku lovu u karijeri, jer ni jedan drugi EL klub ili EC kontender nije bio spreman da plati beka u telu PF ciji je jedini preostali kvalitet pripaljivanje za 3 iz svih mogucih i nemogucih pozicija, dok su ostali, ne tako brojni kosarkaski kvaliteti s godinama iscileli. EL ekipa koja 2025. godine ulazi u sezonu gde ce svi preplacivati igrace u nikad vidjenoj meri, produzavajuci Dangubica, Andjusica, Mejsona, Abasa, Prepelica, Bertansa, ne moze ocekivati mnogo vise od borbe za izbegavanje fenjera

Edited by Gudura
  • Like 2
Posted

Matt Morgan i Virtus produzili saradnju za narednu sezonu.

Rafa Villar potpisao 3-godisnji ugovor sa Baskonijom.

Allan Dokossi koji je proslu sezonu proveo u Dizonu potpisao ugovor sa Parizom, a navodno i Justin Robinson iz Trapanija blizu dogovora sa Parizom.