Borca Posted Wednesday at 07:02 PM Posted Wednesday at 07:02 PM Izvori iz Grcke javljaju da su Panatinaikos i Jerian Grant produzili saradnju za naredne 3 sezone.
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 07:12 PM Posted Wednesday at 07:12 PM Znaci brat Slukas visak 😁 2 2
Borca Posted Wednesday at 10:32 PM Posted Wednesday at 10:32 PM PJ Dozier i Efes produzili saradnju za naredne 2 sezone. 2
Borca Posted Thursday at 09:58 AM Posted Thursday at 09:58 AM Gran Kanarija posle 17 godina igranja pod "kapom" organizacije Evrolige (uglavnom Evrokup) prelazi u FIBA Ligu šampiona. Eurohoops prenosi da Pariz intezivno trazi zamenu za Shorts-a koji ide u Panatinaikos i da im je navodno Carsen Edwards jedna od najvecih zelja. 2
Borca Posted Thursday at 02:47 PM Posted Thursday at 02:47 PM Tyler Ennis navodno potpisuje 2-godisnji ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva za koji je vec kratko igrao krajem prosle sezone u prvenstvu Izraela. Eurohoops i Sportando prenose da je Wenyen Gabriel navodno jedna od opcija za pojacanje na centarskoj poziciji koje razmatra Valensija. Takodje ima informacija da je Kevarrius Hayes uz interesovanje Monaka (bilo je informacija i da je vec dogovorena ta saradnja) interesantan i Olimpijakosu.
Borca Posted Friday at 09:27 AM Posted Friday at 09:27 AM Eurohoops prenosi da ce Nick Weiler-Babb navodno potpisati ugovor sa Efesom iako je i Olimpijakos bio veoma zainteresovan za njega. Sportando prenosi da je trenutni igrac Kluza Zavier Simpson interesantan Veneciji koja trazi zamenu na poziciji pleja posto Tyler Ennis odlazi u Hapoel Tev Aviv. 1
Chaos Is Me Posted Friday at 12:58 PM Author Posted Friday at 12:58 PM Mislim da je bilo još game winnera pored ovih, u glavi mi još onaj Dunstonov protiv Zvezde 1
Borca Posted Friday at 03:22 PM Posted Friday at 03:22 PM Sportadno prenosi da je Jabari Parker posle danasnjih informacija iz Spanije oko nesigurne buducnosti u Barseloni (bez obzira na ugovor koji ima i za narednu sezonu) na "radaru" Fenerbahcea i Armanija s obzirom da klub iz Turske mozda ostane bez Nigel Hayes-Davis-a (NBA opcija), a klub iz Italije je vec ostao bez vazne opcije na poziciji 4-ke posle rastanka sa Miroticem. 1
Guru Posted Friday at 09:18 PM Posted Friday at 09:18 PM 29 minutes ago, Čvarkov said: Koji attention whore... 58 godina jbt, a kao neki random balavac. 13 1
Borca Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Chema de Lucas prenosi da je igrac Ritasa Gytis Radzevičius navodno "na radaru" Barselone. Eurohoops i Urbonas prenose da je Jerian Grant i zvanicno potpisao novi ugovor sa Panatinaikosom do leta 2028-me. Ima informacija i da je igrac Baskonije Nikos Rogkavopoulos "na radaru" Panatinaikosa koji je ozbiljno zainteresovan da reprezentativca Grcke dovede u svoje redove. Navodno je potrebno minimum 1 milion evra za "izlaz" iz ugovora sa Baskonijom, a takodje je navodno Panatinaikos spreman da ponudi godisnju platu oko 1.3 miliona evra uz ugovor na 3 sezone.
Nenadd Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, Borca said: Chema de Lucas prenosi da je igrac Ritasa Gytis Radzevičius navodno "na radaru" Barselone. Eurohoops i Urbonas prenose da je Jerian Grant i zvanicno potpisao novi ugovor sa Panatinaikosom do leta 2028-me. Ima informacija i da je igrac Baskonije Nikos Rogkavopoulos "na radaru" Panatinaikosa koji je ozbiljno zainteresovan da reprezentativca Grcke dovede u svoje redove. Navodno je potrebno minimum 1 milion evra za "izlaz" iz ugovora sa Baskonijom, a takodje je navodno Panatinaikos spreman da ponudi godisnju platu oko 1.3 miliona evra uz ugovor na 3 sezone. Rogavopulos mladja verzija Gidre, samo ufiksani kumara moze da plati milion za njega. Takvo preplacivanje domace osnove ni kod Covica nismo imali. 2
Borca Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Nenadd said: Rogavopulos mladja verzija Gidre, samo ufiksani kumara moze da plati milion za njega. Takvo preplacivanje domace osnove ni kod Covica nismo imali. Imala su ga "pred nosom" oba kluba iz Atine posle dobre sezone 21/22 u Promiteasu iz Patre, ali je morao "zaobilaznim" putem preko Merkezefendi-ja (opet oni sa dobrim "skautingom", u skorije vreme i centri Oturu i Wright) u Turskoj i sezone 22/23 te 2 sezone u Baskoniji da im "dodje u vidokrug". Mada i jedni i drugi iz Atine imaju izgleda novca koliko im god treba pa mogu da preplacuju. 3
Recommended Posts