Webad Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Trpaj stivens!! Gospodine drcela ovaj nas urnise...obratite paznju na momka
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Zaista mi je nevjerovatno da Rokas igra 13 min a da nema nijedan sut, show
Issey Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 23 minutes ago, NMX said: Nemoguce da u ovako nebitnoj utakmici za 11 minuta mi ne mozemo da napravimo akciju da Rokas makar jednom sutne A i on mučenik stoji smoreno u napadu, ni ne očekuje loptu, zna da je neće dobiti. U odbrani grize po difoltu...
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 28 minutes ago, NMX said: Nemoguce da u ovako nebitnoj utakmici za 11 minuta mi ne mozemo da napravimo akciju da Rokas makar jednom sutne Izvini, nisam vidio ovaj upis. Prosto ne vjerujem sta sam gledao. Jos lik ima 6 skokova i 2 ili 3 asistencije. Zaista nepostovanje od saigraca/trenera 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Lazinjo u elementu, pravi faulove a u napadu ciglari. Bravo Sfero 06:38 do kraja 3/4 smo imali 65 poena. 5 minuta 2 poena Edited 20 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bgm ne gine nam ovaj Stivens Strpa 20 i preko njega primimo 25 Perfect fit 2
Сандро Лаки Ђентиле Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Доста пута је већ речено, али баш је тужно на шта личи Добрић, брат је дефиниција хез-бина са једва 30ак година.
Don Dusko Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Iskljucio se pri 67-58 a sad vidim da na kraju trece gubimo 72-73...
Thor Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Izgleda da je vreme da FMP skine mrak. Ovi uopšte ne ulivaju poverenje pred plejof. Kakve cigle ispaljuje Dobrinjo. Edited 19 hours ago by Thor 3
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Jos nam FMP dao Despota fore, ostavili ga na klupi i dobijaju nas. Veliki je FC3, cuda pravi sa malim velikim klubom Edited 19 hours ago by NMX 1
DijametralnoSuprotan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Top 10 u EL ce nam biti hajlajt sezone. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Odavno nisam vidio da se iskljucuje neki saigrac u napadu kao Rokas. Ovo je bas next level 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nemoj neko da je krivio Rokasa. Lik poginu vcrs i dobija 2 suta u finisu kad saigraci ne znaju sta cd sa loptom 1
DijametralnoSuprotan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sprda se Scott sa metar i zilet sa svim nasim igracima.
Don Dusko Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Nemoj neko da je krivio Rokasa. Lik poginu vcrs i dobija 2 suta u finisu kad saigraci ne znaju sta cd sa loptom Ja ga ne krivim ni za sta.Ne dobijas celu utakmicu loptu a ovamo gines i onda ocekujes da ubacis kad nema gde jbg ne ide to tako.
Dzo23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, pavlaka said: Rokas mora da ode na leto.. Ima ih dosta...
Čočo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ovaj Skot je TJ Šorts za sirotinju. Verujem da bi mogao fino da se iskoristi i kod nas. 1
Webad Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nadam se sto brzoj eliminaciji u aba... Sta je ovoo gospodine sfero???
DijametralnoSuprotan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Čočo said: Ovaj Skot je TJ Šorts za sirotinju. Verujem da bi mogao fino da se iskoristi i kod nas. Dosta vise sa midzetima i kratkorukcima. 2
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ludi Pantic se garant skinuo go i ceka napad za pobedu FMPa 1
Recommended Posts