Miki28 Lakers in 5 Posted Thursday at 07:04 PM Posted Thursday at 07:04 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Kontas da i ti isto smaras kao i ovi sa druge strane?!
Don Dusko Posted Thursday at 07:05 PM Author Posted Thursday at 07:05 PM Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Cemu se klanjas brate?
TB Told Posted Thursday at 07:05 PM Posted Thursday at 07:05 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Dobro pre toga je iznudio TO Igosa i lopta je izasla iz kosa jbg. Da je takav bio u prvom stintu ne bi bilo problema. I 2+1, koji su postali 2+2 nakon što nas je Teodosić odveo u kanal i -6. U svakom trenutku treba da igra pre Teodosića.
NMX Posted Thursday at 07:05 PM Posted Thursday at 07:05 PM 7 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Zakuca nam poslednji ekser Teo u kovceg. Valjalo bi ispasti od Igokee da se procisti klub malo na svim nivoima. Da mi igra 5 Filipa Covica i na klupi sedi Covic Nebojsa ja za klub koji navijam ne bih mogao da pozelim da izgubi 13
Miki28 Lakers in 5 Posted Thursday at 07:05 PM Posted Thursday at 07:05 PM 8 minutes ago, Sokmeniki said: Trener nema nikakav autoritet nad ekipom Kako nema? Zna se ko je trener. 1
fradler Posted Thursday at 07:06 PM Posted Thursday at 07:06 PM Napokon Rokas da ubaci jedan ovakav sut. Ali koliko lagano su napravili otvoren sut za Jeremica, pakao.
Guru Posted Thursday at 07:07 PM Posted Thursday at 07:07 PM 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: 'Nate ekser je zakucan sa penzionerom Koji si ti sektaš i trovač, pakao. Forum bi bio neuporedivo bolje mesto da nije tebe i tvojih 32k postova, zgubidane toksični. 3 1 3 1
TB Told Posted Thursday at 07:07 PM Posted Thursday at 07:07 PM 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: 'Nate ekser je zakucan sa penzionerom Da li si ozbiljan? On je zakucao koliko je mogao, sudije nas spasle.
СтелаРоса Posted Thursday at 07:08 PM Posted Thursday at 07:08 PM 1 minute ago, TB Told said: Da li si ozbiljan? On je zakucao koliko je mogao, sudije nas spasle. Kako su nas sudije spasle?
Miki28 Lakers in 5 Posted Thursday at 07:08 PM Posted Thursday at 07:08 PM @Guru nadam se da ovo sto je ovaj sramnik napisao nece proci nekaznjeno @MetalHead 2
Volter Posted Thursday at 07:09 PM Posted Thursday at 07:09 PM Teodosić igrač utakmice, njegovi potezi su presudili. 1
Dzo23 Posted Thursday at 07:09 PM Posted Thursday at 07:09 PM U polufinalu smo. Serija krece, bar po sajtu aba lige, izmedju 23-26 maja.
TB Told Posted Thursday at 07:09 PM Posted Thursday at 07:09 PM Just now, СтелаРоса said: Kako su nas sudije spasle? Tako što su izbacile Teodosića u poslednjem trenutku za preokret. 5
СтелаРоса Posted Thursday at 07:10 PM Posted Thursday at 07:10 PM Just now, TB Told said: Tako što su izbacile Teodosića u poslednjem trenutku za preokret. Hahahha ok, drugacije sam razumeo upis
Miki28 Lakers in 5 Posted Thursday at 07:10 PM Posted Thursday at 07:10 PM 3 minutes ago, Guru said: Koji si ti sektaš i trovač, pakao. Forum bi bio neuporedivo bolje mesto da nije tebe i tvojih 32k postova, zgubidane toksični. E tako, vrati ga. @MetalHead
Don Dusko Posted Thursday at 07:11 PM Author Posted Thursday at 07:11 PM Just now, Miki28 Lakers in 5 said: E tako, vrati ga. @MetalHead Molio bih te da zavrsavas. 1 1
TB Told Posted Thursday at 07:13 PM Posted Thursday at 07:13 PM 1 minute ago, СтелаРоса said: Hahahha ok, drugacije sam razumeo upis Sigurno nisu kriterijumom, ni meni nije jasno šesto bacanje i lopta sa strane, faul Rokasa pre toga... 1
Recommended Posts