Miki28 Lakers in 5 Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, Don Dusko said: Kontas da i ti isto smaras kao i ovi sa druge strane?!
Don Dusko Posted May 15 Author Posted May 15 Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Cemu se klanjas brate?
TB Told Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, Don Dusko said: Dobro pre toga je iznudio TO Igosa i lopta je izasla iz kosa jbg. Da je takav bio u prvom stintu ne bi bilo problema. I 2+1, koji su postali 2+2 nakon što nas je Teodosić odveo u kanal i -6. U svakom trenutku treba da igra pre Teodosića.
NMX Posted May 15 Posted May 15 7 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Zakuca nam poslednji ekser Teo u kovceg. Valjalo bi ispasti od Igokee da se procisti klub malo na svim nivoima. Da mi igra 5 Filipa Covica i na klupi sedi Covic Nebojsa ja za klub koji navijam ne bih mogao da pozelim da izgubi 13
Miki28 Lakers in 5 Posted May 15 Posted May 15 8 minutes ago, Sokmeniki said: Trener nema nikakav autoritet nad ekipom Kako nema? Zna se ko je trener. 1
fradler Posted May 15 Posted May 15 Napokon Rokas da ubaci jedan ovakav sut. Ali koliko lagano su napravili otvoren sut za Jeremica, pakao.
Guru Posted May 15 Posted May 15 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: 'Nate ekser je zakucan sa penzionerom Koji si ti sektaš i trovač, pakao. Forum bi bio neuporedivo bolje mesto da nije tebe i tvojih 32k postova, zgubidane toksični. 4 1 3 1
TB Told Posted May 15 Posted May 15 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: 'Nate ekser je zakucan sa penzionerom Da li si ozbiljan? On je zakucao koliko je mogao, sudije nas spasle.
СтелаРоса Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, TB Told said: Da li si ozbiljan? On je zakucao koliko je mogao, sudije nas spasle. Kako su nas sudije spasle?
Miki28 Lakers in 5 Posted May 15 Posted May 15 @Guru nadam se da ovo sto je ovaj sramnik napisao nece proci nekaznjeno @MetalHead 2 1
Dzo23 Posted May 15 Posted May 15 U polufinalu smo. Serija krece, bar po sajtu aba lige, izmedju 23-26 maja.
TB Told Posted May 15 Posted May 15 Just now, СтелаРоса said: Kako su nas sudije spasle? Tako što su izbacile Teodosića u poslednjem trenutku za preokret. 5
СтелаРоса Posted May 15 Posted May 15 Just now, TB Told said: Tako što su izbacile Teodosića u poslednjem trenutku za preokret. Hahahha ok, drugacije sam razumeo upis
Miki28 Lakers in 5 Posted May 15 Posted May 15 3 minutes ago, Guru said: Koji si ti sektaš i trovač, pakao. Forum bi bio neuporedivo bolje mesto da nije tebe i tvojih 32k postova, zgubidane toksični. E tako, vrati ga. @MetalHead
Don Dusko Posted May 15 Author Posted May 15 Just now, Miki28 Lakers in 5 said: E tako, vrati ga. @MetalHead Molio bih te da zavrsavas. 1 1
TB Told Posted May 15 Posted May 15 1 minute ago, СтелаРоса said: Hahahha ok, drugacije sam razumeo upis Sigurno nisu kriterijumom, ni meni nije jasno šesto bacanje i lopta sa strane, faul Rokasa pre toga... 1
Recommended Posts