Saxon01 Posted January 15 Posted January 15 (edited) Pa jel moze neko da digne ruku na sut Melija ?? Katastrofalna odbrana i veceras. Edited January 15 by Saxon01
Issey Posted January 15 Posted January 15 Moramo spolja da ih odbranimo po svaku cenu, pa nek nas napune ŠanL i Birč... Previše otvorenih trojki i grešaka u odbrani... 1
29.05.1991 Posted January 15 Posted January 15 Just now, DijametralnoSuprotan said: Sudije kriminalne. To je nekako jedina konstanta na našim utakmicama
forumko topic Posted January 15 Posted January 15 Meli non stop islače na preuzimanju, mogli bi naši bekovi to češće da koriste kao Kenan malopre 1
Miki28 Teoljub Posted January 15 Posted January 15 (edited) Vracaj vuka, sa Yagom organizacija u minusu Edited January 15 by Miki28 Teoljub typo 2
dzakala Posted January 15 Posted January 15 Jesmo li ovo odlucili da im pustamo da se ispucavaju za 3 veceras
NMX Posted January 15 Posted January 15 Sta ovi degenerici sve vreme pevaju? Fuck you____ ? Opet neko turcine kurcine sranje ili nesto novo?
Урош19 Posted January 15 Posted January 15 Jebo ih Klinton više, kako je ta fosilčina aktuelna u 2025. godini
forumko topic Posted January 15 Posted January 15 Njima cela petorka šutira trojke, a mi ih puštamo. Kenan i Jago ne smeju zajedno da budu na parketu
Урош19 Posted January 15 Posted January 15 Just now, NMX said: Sta ovi degenerici sve vreme pevaju? Fuck you____ ? Opet neko turcine kurcine sranje ili nesto novo? Kolko sam ja razumeo pevaju Klintonu 1
Recommended Posts