Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Odigram ja dva ista tiketa po 250din, jedan standardni fiks, drugi sistem 7/9. Promasim 3, i dok sam teske promasaje imao za mec Mariners-Rangers i + za Capelu, utakmica MLS-a Seattle Soundersi protiv Los Angelesa je poseban biser, jer nije doslo tih 3+ nakon sto je u prva 4 min meca bilo 1:1, i ne samo to, nego je igrac Soundersa dobio crveni u 18 minutu a ostao isti rezultat :classic_laugh:

spacer.png

Edited by Marko
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Valjda se sada vide. Jedan savet za sledecu godinu, bacite po koju stotku na slicne sisteme, nemci odredjuju dobro 1 kolo, znaju i ovaj 7+ sistem da nagrade. Jedini problem moze biti jajarska  ponuda  utakmice,  ponude ti samo 5 opcije 1/x/2 i 0-2 i 3+ kao za Kiel i Darmstad juce. 
Kupovi su dobri za ove stvari pogotovo 1 runde ali su znatno manje kvote u Svici, Skandinaviji itd nego kod Svaba.
PS: jebem ti usrani Red Bull , 4 gola palo u 1/2 to mi jos bio "zicer".

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Edited by LayupFromTheMidget
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kvota 250 u singlu...

image.thumb.png.9986aedd99b8c18f17c8d73c003369c2.png

Trebalo mi je jedno odustajanje ili greska prva 3 vozaca. Zavrsilo se sa 4. pozicijom. 

image.thumb.png.f1a2a1a1de388c0166630c41f6c5b633.png

Ali odigrao sam i top6 finish (kvota 10) tako da je pozitivan dan 🙂 

• Like 1
Posted
3 hours ago, MetalHead said:

Kvota 250 u singlu...

image.thumb.png.9986aedd99b8c18f17c8d73c003369c2.png

Trebalo mi je jedno odustajanje ili greska prva 3 vozaca. Zavrsilo se sa 4. pozicijom. 

image.thumb.png.f1a2a1a1de388c0166630c41f6c5b633.png

Ali odigrao sam i top6 finish (kvota 10) tako da je pozitivan dan 🙂 

Uf, kvota 10 za TOP6 finiš Albona je poklon. Svaka čast kako si uočio to!

Posted

Pratim ponude 🙂 posle su smanjili ali moje nisu dirali... svaka cas Mocartu za to, mislim da bi neki drugi odmah ponistili ili krenuli da vrdaju za isplatu.

Posted

Realne kvote su bile 40 umesto 250 i 1.4 umesto 10... tako nesto. Mozda nesto vise u cetvrtak ali nakon sto se znalo da ce u nedelju biti ok vreme ovih 40 i 1.4 su bile realne. 

• 2 weeks later...
Posted

Evo jos jedan moj iz kategorije Formula 1... 

Verovao sam u pobedu Bottas-a sto je samo po sebi odlican bet. A ja uz to dodao i ostale vozace na podijumu i top6. Vettel je odustao rano u trci tako da je odmah tiket pao, nisam dalje ni razmisljao da li ce se posloziti pozicije. A da nije odustao ovo bi sigurno doslo. 

Ukupna kvota oko 10, ulog je bio 500din... 

image.thumb.png.e3d43ed006ab5195faf1b3bf6689c162.png

• 1 month later...
  • 2 weeks later...