Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)
45 minutes ago, DameTime said:

Otprilike tako. 

Ne znam ni šta ljudi misle da bi se desilo da se on "pobunio"? Dobio bi nogobulj i našao bi se trener koji pristaje na takve uslove rada. A pre ili kasnije bi neko pristao, jer u čitavoj Evropi eventualno dva trenera imaju potpuno odrešene ruke, svi znamo koji su.

Ko je drugi???

преузимање (51).jpeg

Edited by MilošVB
  • Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 6
Posted

Ovo sa Kalinom me podseti na studentske dane kada je u Pioniru bilo pola pola navijača, a mi sa faksa neretko išli pomešano na jednu od strana. Kolegu zvezdaša tako ni krivog ni dužnog pogodi Čiča Milan u glavu dok je vraćao flašicu na grobarsku tribinu.

• Ha-ha 5
Posted

Pre bilo kakve kritike mislim da bismo trebali da se slozimo da je ABA potpuno nevazno takmicenje. Ove godine se po prvi put zna da ne donosi apsolutno nista kad je EL u pitanju. Mi cemo je igrati iduce godine i moracemo platiti za to bili prvi ili ispali u Bg sledecu. Jako je tesko motivisati igrace da igraju sa 100 posto drugorazredno takmicenje, a o KLS je suvisno i pricati jer je tu rec o trecerazrednom takmicenju. Resenje za to bi moglo da bude u rosteru sa 12 iskusnih i tri mlada ali talentovana igraca koja bi ABA videla kao priliku da se nametnu.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
9 hours ago, kokodakalo said:

Pre bilo kakve kritike mislim da bismo trebali da se slozimo da je ABA potpuno nevazno takmicenje. Ove godine se po prvi put zna da ne donosi apsolutno nista kad je EL u pitanju. Mi cemo je igrati iduce godine i moracemo platiti za to bili prvi ili ispali u Bg sledecu. Jako je tesko motivisati igrace da igraju sa 100 posto drugorazredno takmicenje, a o KLS je suvisno i pricati jer je tu rec o trecerazrednom takmicenju. Resenje za to bi moglo da bude u rosteru sa 12 iskusnih i tri mlada ali talentovana igraca koja bi ABA videla kao priliku da se nametnu.

Oprosti i ne shvataj ovo kao provokaciju (tj kako hoces), ali ABA nije nista znacila ni prosle sezone. A nakon osvajanja iste sa 3-0 protiv Partizana, ovde je ispisano cca 15 listova gde ljudi redom i emotivno izjavljuju kako im je to mozda i najdrazi trofej u istoriji kluba, Zeljku u facu, kako ste junaci i kako je trebalo pokazati karakter itd.

Sve to navedeno jeste bilo manje ili vise tacno, pa nemoj(mo) sad licemerisati. Uostalom ako okrenete seriju, drugu cete pesmu pevati.

Izjava na nivou onog tvog kolege sto kaze da samo mali klubovi gledaju da ugaze rivala, poput Buducnosti prekjuce. Onda ispada da ste se u dosta serija sa njima trudili da budete sto manji klub.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 18
Posted

Ono što je meni bilo vredno pažnje ove sezone jeste finiš Evrolige. Zaista smo odigrali nekoliko vrhunskih utakmica, imali kontinuitet dobrih igara. Čudna sezona, i tim nam je čudno sklopljen. Problemi sa povredama su sigurno mnogo uticali, bez Bolomboja, nedovno oporavljeni Kalinić i Kodi, Daum se tek vratio, imamo i nedovoljno motivisane pojedince u finišu sezone tako da i nije čudno što smo ovako prošli u Podgorici. Nisam veliki optimista, ali treba se boriti. U svakom slučaju ako i izvisimo za titulu ABA lige, bez obzira na ovaj plasman u plej-in Evrolige, meni će sezona biti za zaborav. U poslednje vreme ne znam da li sam dve cele utakmice pogledao, pažnja mi je preusmerena na druge stvari, mnogo važnije od titule ABA lige.

Posted

Ne razumem se u vrste povreda, ali Boki je doziveo dve teske povrede u kratkom roku. Ostati sa njim, Filipom i Mitrom je vrlo rizicno. Sta ako se opet povredi, a fakat je da je postao sklon povredama. Opet doselekcija i sve sto prati to

Posted
16 hours ago, ChrisJudd said:

Ovo sa Kalinom me podseti na studentske dane kada je u Pioniru bilo pola pola navijača, a mi sa faksa neretko išli pomešano na jednu od strana. Kolegu zvezdaša tako ni krivog ni dužnog pogodi Čiča Milan u glavu dok je vraćao flašicu na grobarsku tribinu.

Tako mu i treba kad ide na grobarsku tribinu. Sta je on, Butros Gali? Mirotvorac neki? 😛 

• Ha-ha 3
Posted

Obe bokijeve povrede su bile mehaničke. Proklizavanje na onom prokletom parketu i doskok u Areni. Ne bih rekao da je to sklonost povredama. 

• Like 9
Posted
17 minutes ago, NMX said:

Obe bokijeve povrede su bile mehaničke. Proklizavanje na onom prokletom parketu i doskok u Areni. Ne bih rekao da je to sklonost povredama. 

Ja sam ubedjen da se covek sprda.

Pored Bokija i Petruseva i Mitra kao trece opcije na centru da dovodimo jos jednog centra. A bekovi nam busni kao sir.

Posted

Trebaće nam jedan ozbiljan centar a da probamo da izguramo sa Lukom kao drugim centrom neko vrijeme. Biće tu sigurno problema ali nije baš ni realno da dovedemo dva centra, onda bi nastala gužva povratkom Bolomboja. 

• Like 2
Posted
18 minutes ago, JPM said:

2026?

Nadamo se.

Pa klub je izjavio da ce oporavak trajati do novembra 2025, tako da nema razloga da sumnjamo u to i sacekamo Bokija kao Deda Mraza

Posted
1 hour ago, JPM said:

Ja sam ubedjen da se covek sprda.

Pored Bokija i Petruseva i Mitra kao trece opcije na centru da dovodimo jos jednog centra. A bekovi nam busni kao sir.

Čudno zvuči, ali sa neizvesnim Bolombojem (a ne znamo ni kada ni kakav će se vratiti) - Petrušev je višak. Treba nam skočan defanzivni centar od početka EL, da ne bismo istu završili i pre Bokijevog povratka.

Uz njega Mitrović da bude drugi centar, i onda se pomeri na kraj klupe kad se Džoel vrati.

A napadački talenat i produkciju tražimo sa drugih pozicija.

Ja bih tako najradije...

Posted
15 minutes ago, MarioKempes said:

Čudno zvuči, ali sa neizvesnim Bolombojem (a ne znamo ni kada ni kakav će se vratiti) - Petrušev je višak. Treba nam skočan defanzivni centar od početka EL, da ne bismo istu završili i pre Bokijevog povratka.

Uz njega Mitrović da bude drugi centar, i onda se pomeri na kraj klupe kad se Džoel vrati.

A napadački talenat i produkciju tražimo sa drugih pozicija.

Ja bih tako najradije...

Ok to je opcija ako ne ostane Filip i slazem se.

• Like 1
Posted
26 minutes ago, pilif88 said:

Nadamo se.

Pa klub je izjavio da ce oporavak trajati do novembra 2025, tako da nema razloga da sumnjamo u to i sacekamo Bokija kao Deda Mraza

Klub nije dao tacan datum.

Posted

Što se Bolomboja tiče, poslije teške povrede, dugoga odsustva i u zrelim igračkim godinama kolike su šanse da se on vrati u formu u kakvoj je bio ove sezone u EL? Mislim, vrlo male.

Posted
4 minutes ago, quentin said:

Što se Bolomboja tiče, poslije teške povrede, dugoga odsustva i u zrelim igračkim godinama kolike su šanse da se on vrati u formu u kakvoj je bio ove sezone u EL? Mislim, vrlo male.

Zato sve pare koje smo hteli da damo Oliju i Filipu preusmerimo na Oturua (ili sličnog), a Boki mu bude parnjak kad se vrati. Luka osigurač koji uskače kad je neko od ove dvojice nedostupan.

• Like 2
Posted

Sutra Pukl na centru. Koliko očekivano i providno. Posle ovog sranja, očekuje se da isto bude u Bg, i naravno koga poslati ako ne njega, koji uživa u pražnjenju hale....samo ne jedne tribine,već cele maks do 2 čet.

• Like 5
Posted

Kazna je 1-3 meča. On dobija 3 meča.

Ljudi/klub koji su ga gadjali i ugrožavali bezbednost, novčana kazna.

Svaki dalji komentar suvišan,i lige i sve vezano za nju.

• Like 4