Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

447 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      350
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      90
    • Niko!
      181

Recommended Posts

Poslije toliko kritika zasluzenih puno mi je srce sto je Gedraitis konacno proradio, odlicna partija u oba pravca, bravo majstore. Stetanza Jaga nadam se da je sitna povreda jer je trenutno plej broj 1 ekipe. Dzon Brown pokazao da moze biti itekako koristan,nadam se da je ovo pocetak onoga sto xemo gledati. Za Kenana se negdje pisalo da je izgubio troje bitnih ljudi i vjerovatno razlog jer je bio u downu, molim te druze ubuduce rokaj ove prodore cesce,nemoj samo one trojke iz bloka da ti bude sav napadacki arsenal. Konacno su proradile Zvezdine zavrsnice,konacno izrastosmo u ozbiljnu Eveoligasku ekipu. BRAVO ZVEZDO !!!!

• Like 21

Sledi sjajan raspored. Prvo jače gostovanje (BG "gostovanja" ne računam) 6. mart Bajern, posle Oly.

Ako ne bude puno povreda, moguća je borba za sam vrh.

Edited by Wook

Одрадимо смо посао за комшије сад могу да прескоче брло брзп Басконију. Теоретски у фребруару можемо обезбедити топ 8.  Иде распоред који ће нам пријати. Само фокусирано. Браун је играчина.  Браво за екипу и стручни штаб.

4 minutes ago, Golijat said:

Ne raduje odnos Sfera i Petruseva... Nije prvi put da bude klupiran

Nije klupiran zbog igre, nego zbog virusa. Par puta ga je prikazala kamera i vidi se da momku nije dobro, prebledeo. Bolje da je ostao u Beogradu. Sad kad mi se oladila glava shvatim da smo mi dobili utakmicu bez Petruševa, Dobrića pa i Jaga. :Hail: Uzimajući u obzir sve probleme sa povredama ove sezone, 11-8 je briljantan rezultat. :Hail:

• Like 21

On 1/1/2025 at 4:11 PM, Carl Johnson said:

Moze da sudi i Zoran Savic, dobicemo.

Nikad nisam bio ubedjeniji u pobede na gostovanjima, kao veceras i protiv Barselone, ova ekipa moze da dobije svakog, samo pametno i malo da nas sreca pogleda. Mozemo mnogo.

• Like 8

Just now, Volter said:

Nije klupiran zbog igre, nego zbog virusa. Par puta ga je prikazala kamera i vidi se da momku nije dobro, prebledeo. Bolje da je ostao u Beogradu. Sad kad mi se oladila glava shvatim da smo mi dobili utakmicu bez Petruševa, Dobrića pa i Jaga. :Hail: Uzimajući u obzir sve probleme sa povredama ove sezone, 11-8 je briljantan rezultat. :Hail:

+ Daum.

• Like 2

Just now, Bodie said:

Koliko će značiti John Brown auh, baš top dog. Pritom veoma inteligentna igra u napadu, što nije baš često za takav tip igrača. 

Na kraju je ispalo bolje Brown na ovaj tim, nego da je došao Motli.

• Like 3

uf, jbt,.iscupasmo, i to zasluzeno...2/2 na gostovanjima u Spaniji, kapa dole..stizemo grobarska dostignuca

Igra- Od poezije i fali-nam-malo-atletike-za-legit-F4-contendera 

Do- mozemo li da damo i odbranimo bilo sta...

I, Janise, o moraki mu, Misino ispucavanje za 3 nije nikakav specijal vec izdrkavanje penzionera na terminu sa fit klincima...ako nema ko na pleja, neka prenese loptu i to je to...

Valjda sad pocinje BG januar termin, to mora max maxova, otvara nam se bas lepa pozicija..

• Like 2

2 minutes ago, Volter said:

Daj Boze da je tako, verovatno sam ja onda istripovao... Ali da ne mracim sada jer veceras je najbitnije da smo ostvarili bas bas bitnu pobedu. 

Bravo! 

• Like 2

Just now, Wook said:

Na kraju je ispalo bolje Brown na ovaj tim, nego da je došao Motli.

Videcemo.Tek je prva utakmica.Ali da bolje defanzivac nego rupa...

Ofanzivno imamo dosta resenja.

Motli bi samo pometnju doneo jer bi trazio suteve dok JB III to ne trazi.

• Like 2

4 minutes ago, Don Dusko said:

Videcemo.Tek je prva utakmica.Ali da bolje defanzivac nego rupa...

Ofanzivno imamo dosta resenja.

Motli bi samo pometnju doneo jer bi trazio suteve dok JB III to ne trazi.

I to, ali i može da igra zajedno i sa Bolombojem i sa Petruševom. Dobija se više opcija, ali pre svega je bitan kao defanzivac. Odbrana dobija F4 mečeve 😁

• Like 2

Pobeda protiv Baskonije u gostima je uvek teška, pogotovo kad dobar deo tima nije na 100%. U prošloj utakmici je i Pariz dominirao pa su ovi sve živo ubacili u zadnjoj četvrtini. Ali bez obzira na pobedu me brine Kodi. Ono sto je igrao na +17 je jezivo. Čim je postavljena odbrana ne može ništa da kreira. Mislim borba, odbrana i sve to je na odlicnom nivou, ali ne može prvi plejmejker Evroligasa toliko nesiguran da bude. 

• Like 2