Coz29 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Milton mi je bas enigma, uopste ne znam sta mozemo očekivati od njega. Nista ne radi na nekom elitnom nivou, ali za EL uslove neki od kvaliteta mogu doci do izrazaja. Meni je Ibaka skroz okej, za tu ulogu od 17-18 minuta. Veliki je, iskusan, moze i spolja da ubaci, uhvati neki skok. Ali čisto sumnjam da moze da odigra ista bolje u odnosu na Dejvisa. Prosle godine taj nivo kosarke sa pozicije 5 nije bio dovoljan, jer je na 4 bila ogromna RUPA, dok mislim da nakon dovodjenja Parkera i Dilana, to što bi Ibaka isporucio moze biti bas ono sto nam je potrebno.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja samo znam da se Ibaka sa 30% snage usrao u nas prosle sezone, mada je to minoran uzorak, a nisam ispratio zasto je posle ispao iz rotacije Reala. Njegovo zalaganje u kontinuitetu je veoma upitno. Doduse, isto je vazilo i za Dejvisa.
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 4 hours ago, Luchifer89 said: Nećemo pare na dres trošiti, al što ćemo uzeti crnu sa kragnicom - ju,ju Apsolutno! 1 hour ago, Elevator Operater said: Nisam ni najmanje ljut jer je zamenjen Miltonom, ali me zaista cudi da se Zeljko odrekao Lundberga, koji ima dobre EL kvalitete, igra odlicnu odbranu i rilja na svakom treningu. Tj cudi me da takav radnik sa svojim kvalitetima nije zavredeo novu priliku, bez obzira sto je izvesno dostigao svoj plafon pre 2 sezone u Virtusu. Ili ima jos nesto a da ne znamo, ili mu je prosto plata bila opasno visoka, a Zeljko (nekako) procenio da se on sigurno nece vratiti na onaj 13-4 serija nivo kada je i te kako doprinosio. Monako, jedna od nasih najlepsih gostujucih pobeda u istoriji i Ife na samom vrhuncu svoje igre... Teško je to komentarisati, kad nemamo sve informacije. Recimo prošle godine je kružio trač da Ife ima problem sa kockom i da se onaj neverovatan pad desio kad je ušao u neke ozbiljne gubitke. Ako je makar delić toga tačan, onda ni najmanje nije čudno zašto Žoc ne želi da na bitnoj poziciji ima igrača koji će zavisiti od takvih stvari. A taj pad je zaista bio neverovatan, bukvalno od floor general-a do čoveka koji izgleda kao da prvi put igra košarku. Edited 6 hours ago by realno *w 1
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: ...rilja na svakom treningu. Licno video, cuo ili nagadjas? 40 minutes ago, Elevator Operater said: Njegovo zalaganje u kontinuitetu je veoma upitno. Doduse, isto je vazilo i za Dejvisa. Ja sam cuo bas suprotno. Da je Ibaka veoma profesionalan i da covek voli da trenira.
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Coz29 said: Milton mi je bas enigma, uopste ne znam sta mozemo očekivati od njega. Nista ne radi na nekom elitnom nivou, ali za EL uslove neki od kvaliteta mogu doci do izrazaja. Meni je Ibaka skroz okej, za tu ulogu od 17-18 minuta. Veliki je, iskusan, moze i spolja da ubaci, uhvati neki skok. Ali čisto sumnjam da moze da odigra ista bolje u odnosu na Dejvisa. Prosle godine taj nivo kosarke sa pozicije 5 nije bio dovoljan, jer je na 4 bila ogromna RUPA, dok mislim da nakon dovodjenja Parkera i Dilana, to što bi Ibaka isporucio moze biti bas ono sto nam je potrebno. ja bas suprotno, ocekujem da Milton bude bas dobar... i cini mi se da su sva tri igraca koja su dosla glave koje se uklapaju u ekipu tj nisu ego manijaci oko kojih sve mora da se vrti sad samo treba trenirati jer realno u moru utakmica nece biti vremena za trening, te se molim da pripreme izguraju svi zdravi. sto se tice Ibake, ko je gledao Real zadnju u Bg, mogao je da vidi da se Tajrik kad stane iza Ibake uopste ne vidi, da se igraci odbijaju od njega... retko da sam video toliko jakog coveka.. da se pitam, nikakve egzibicije ne bi radio, ali ocigledno zeljko nece igrace u godinama... sve cu moci da istrpim cini mi se, ali samo da ne gledam vracanje iz iskakanja ala Kaminsko, a to kazete sa Brajantom moze da se ocekuje
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne vredi dovoditi igrace od 33+g, jednostavno nova krv željna dokazivanja i drilova Zeljka uvek će ovde bolje igrati nego iskusne el njuske. Zato smatram da na 5 nam treba igrac ispod radara, ali kod koga se proceni potencijal i pre svega da ima agilnost. Nama bi sad bio idealan Bolomboj iz Olija gde i ne ocekujes poene, ali znaš šta dobijaš, a takvi igraci ovde obično se i napadacki izdignu. Zato smatram da je Kyle Alexandar top opcija, pritom je vrlo jeftin za nove bogatase u el što smo postali. I ovaj Diakite iz Baskonije bi nam legao na 5, sirova snaga bi falila ali brze noge i jak lateral bi nam mnogo donele.
Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Zato smatram da je Kyle Alexandar top opcija, pritom je vrlo jeftin za nove bogatase u el što smo postali. Ja ne vidim drugi razlog sem da ti je brat od tetke.😁 Zajebo si i mene sa Pejnom. Zar on nije oladio Buducnost in Mirotic style? Da li nam zaista treba takav covek u timu?
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Alek The Great said: Ja ne vidim drugi razlog sem da ti je brat od tetke.😁 Zajebo si i mene sa Pejnom. Zar on nije oladio Buducnost in Mirotic style? Da li nam zaista treba takav covek u timu? Tražio je više love 600k msm, ali ne verujem da je i pre toga bio dogovoren, već blizu i na tome je ostalo. Ima sve što nama treba i nije tup ovako ukupno gledano.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ne vidim svrhu takvog igrača. Između 4 i 5 je, i to za EC pojmove, nikako ga ne vidim na 5 u EL. Zadnji put igrao EL pre 3 godine, apsolutno nikakav faktor nije bio u Valensiji. Sećam ga se iz iz reprezentacije Kanade pre dve godine, takođe nikakav učinak. Nekada je imao makar tu streč opciju, ali koliko vidim, taj šut za tri više ne postoji. Edited 4 hours ago by realno *w 1
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, realno *w said: Ne vidim svrhu takvog igrača. Između 4 i 5 je, i to za EC pojmove, nikako ga ne vidim na 5 u EL. Zadnji put igrao EL pre 3 godine, apsolutno nikakav faktor nije bio u Valensiji. Sećam ga se iz iz reprezentacije Kanade pre dve godine, takođe nikakav učinak. Nekada je imao makar tu streč opciju, ali koliko vidim, taj šut za tri više ne postoji. Defanzivno sve krpi, idealan za 10 15 min
dekifisher Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni se čini da je naš novi centar na EP. Ima logike da se ne objavljuje dok se ne završi ili bar dok njegova repka ne ispadne.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Proci ce nemacka daleko, zajebano cekati do tada 😂😂😂😂😂😂😂 danas pocinju pripreme, a prva prijateljska iduci vikend na turniru u Italiji Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto
bungalov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jednom je nedostajala rezervna petica jer je Balsa jos bio mali, pa se Lesor trosio skoro 40 minuta. Jednom je nedostajo plej pa se Panter trosio prenoseci loptu. Jednom je nedostajala prva cetvorka (iako smo realno doveli dve, Pokua i Majka) pa je cetiri igrao ko je stigao. I zato se ljutim. Jer ove godine ce nedostajati taj neki centar "inace bi sve uzeli". Da se razumemo, skidam kapu i Ostoji (iako me nervira kao SNS kadar) i za sponzore i za organizaciju kluba i za rezultate. Skidam kapu i Savicu za sve prelazne rokove, jer radi vrhunski posao. O Zeljku nema potrebe da pricam, on nista da ne radi ne bih bio protiv njega, a radi puno i uzivam u njegovom vodjenju ekipe i pamticu ovaj period kad je Zeljko opet bio u Partizanu ceo zivot (ne zelim da prestane). ALI majka mu stara pa jebem li ga hajmo jednu sezonu poceti sa kompletnim sastavom na svim pozicijama. Sta radi Gagic, bi ono u Kini? Moze li kako Miletica da dovucemo? Eno Omic bi mi bio pun pogodak za ovo sto nam treba. Kakav crni Ibaka i zavitlavanje do decembra sa nekom NBA opcijom koja ni ne zeli da dodje. Dajte sad nekog da popuni ove minute koje ce nam nedostajati da ne bi bacili prvih 12 kola u EL pa opet u aprilu pricali kako bi bili treci da smo samo dve pobedili u oktobru u Areni. Ne razumem potez resavanja Balse pre nego sto imamo ista potpisano. Uvek neko nedostaje u septembru i posle pricamo kako ne moze da se uigra. Evo pet godina je isto.
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.instagram.com/reel/DN8e0mRiDKY/?igsh=dXA3aTU5enE0MGVn Skupila se braca! Vidi li neko 5+kg na Pokuu 😅
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ljudi, bese ono Zeljko hteo onomad da dovede Bjelicu? Evo ga Banton slobodan, slican tip igraca. Idealna zamena za Majka.
ScepanScekicSto Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Negde se i ja slazem, da bi bilo lepo da jednom budemo kompletni u pravom smislu te reci. ali posle dovodjenja ova 3 igraca valjda niko ne sumnja da su ljudi zeleli da sigurno dovedu centra, ali se ocigledno i nesto izjalovilo, ili ko zna sta jos... ne verujem da nece, nema para, nesto mi seremo, e sad na njima je da procenjuju izgleda da ce da cekaju jos malo (pominje se taj datum 30.09) nego da potpisu neko da popune broj rwzlika je jer mi sad imamo prvu petorku i rezervnu sem tog centra. Dakle 90% ekipe
Recommended Posts