DameTime Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM (edited) E i sad pustite ovog silovatelja sa seksističkom i mizoginom reklamom, taman da mi presedne ova i onako gorka kafa 🥲 Edited Friday at 08:08 PM by DameTime
Xpert Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM Ne deluje dobro. Sem Tajrika, niko raspolozen. Nekako su mi svi u downu i energetski i mentalno. 1
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:12 PM Posted Friday at 08:12 PM -11 protiv pariza je delovalo manje opasno nego ovih -6. Sve je u govoru tela
Xpert Posted Friday at 08:13 PM Posted Friday at 08:13 PM Davies i Iffe u istoj petorci, ne moze da izadje na dobro. Obojica ne znaju gde se nalaze u poslednje vreme.
Papanikolesku Posted Friday at 08:15 PM Posted Friday at 08:15 PM Dobru odbranu peglamo, odbranili smo 2 napada ukupno
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:15 PM Posted Friday at 08:15 PM Ovo je faul u napadu Oturua, ali takvo je ovo vece za nas.
DameTime Posted Friday at 08:18 PM Posted Friday at 08:18 PM Trpaju im muda u usta trenutno. Carlik je sramotan.
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:18 PM Posted Friday at 08:18 PM Zeljko je sramotan. Na sta mu lici ekipa koja je bila na 15-12 i krenula u najbitniji deo sezone.
Xpert Posted Friday at 08:18 PM Posted Friday at 08:18 PM (edited) Ko god da je psiholog ovog radi jezivo los posao. I to ne mislim samo na trenutnu formu, na nivou cele sezone. Kad god je bila utakmica koju bi bas valjalo dobiti, mi smo se raspali. P.S. Naravno, ovo ne abolira Zeljka ni najmanje. Raspali Banki ga skoluje, al ovde nije samo to u pitanju. Edited Friday at 08:19 PM by Xpert
Papanikolesku Posted Friday at 08:20 PM Posted Friday at 08:20 PM Banki ga redovno školuje u poslednje dve sezone Kakvo demoliranje, i laku noć
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:24 PM Posted Friday at 08:24 PM Ziceri, bacanja, otvorene trojke...univerzum jasno i glasno porucuje.
Grobarcina1992 Posted Friday at 08:25 PM Posted Friday at 08:25 PM To bi bilo to od nas za ovu sezonu u Evroligi
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:25 PM Posted Friday at 08:25 PM I da se poserem na ideju sa ovim pidzamama. Neke od najgorih el sezona smo igrali u njima. Bravo za ideju. 1
DameTime Posted Friday at 08:26 PM Posted Friday at 08:26 PM Sramota od igre. Nije problem 16 razlike, msm jeste, ali pokaži neki ponos. Videćemo u drugom poluvremenu da li imaju i malo sportskog ponosa.
Xpert Posted Friday at 08:29 PM Posted Friday at 08:29 PM E moj Zeljko... mozes da promenis celu ekipu, scenario je svaki put isti. Ekipa ti se raspadne, kao kula od karata. 2
Recommended Posts