Papanikolesku Posted March 17 Posted March 17 Ja samo da kažem da je ovo što mi poslednja tri meča igramo bezobrazno. Od prejakog Olimpijakosa, preko rivala po meri Barselone, do slabijeg Dubaija. Za odbiti od plate.
Papanikolesku Posted March 17 Posted March 17 Pojedinci su za šamaranje u svlačionici, da ih Želimir dozove u realnost.
Xpert Posted March 17 Posted March 17 Koliko je glup Frenk, sa ovim prekrsajima pri sutu. Ovaj poslednji je posebno neinteligentan.
Stiletto Posted March 17 Posted March 17 Vise li još neko osim mene onu sestricu u publici sa majicom i transparentom "Pumpaj!"? 🥰 1
Xpert Posted March 17 Posted March 17 (edited) Potpuno indisponirani. Kompletan tim. P.S. Nije mi jasno sta Ife trazi na parketu. Jedan dobar potez nije imao. Edited March 17 by Xpert
Grobarcina1992 Posted March 17 Posted March 17 (edited) Kakva sramotna utakmica Sterlinga Andjusic ga zalepi na sutu Edited March 17 by Grobarcina1992
Xpert Posted March 17 Posted March 17 E kad ti Andjusic lupi rampu, znas da je vreme da gasis mesalicu i motas kablove. 1
ScepanScekicSto Posted March 17 Posted March 17 Kakva mucna utakmica... na sta ce protiv Efesa da lici 🤦🏻♂️
MC Thunder 2 Posted Friday at 07:51 PM Posted Friday at 07:51 PM Jel utisak preko tv pogresan ili je atmosfera bas bedna u Areni? P.s. koliko puta ce Bjanki da nas jebe na domacem terenu ove sezone? Mada nije on kriv sto delujemo kao mrtvaci
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:00 PM Posted Friday at 08:00 PM Sta se, za ime sveta, desava sa Karlikom?
Jakob Aman Posted Friday at 08:04 PM Posted Friday at 08:04 PM U jednom delu sezone mi se učinilo da ova ekipa ima karakter i da ume da se izbori sa pritiskom...
DameTime Posted Friday at 08:04 PM Posted Friday at 08:04 PM Kurčina od igre, Sterlingu i Carliku je BBIQ magično opao za 10-15 jedinica. I naravno da PJ daje trojku 🤣
Papanikolesku Posted Friday at 08:05 PM Posted Friday at 08:05 PM 3 minutes ago, MC Thunder 2 said: Sta se, za ime sveta, desava sa Karlikom? Katastrofa kako igra poslednjih par mečeva..
Stiletto Posted Friday at 08:06 PM Posted Friday at 08:06 PM Jebao ih pas ludi, Efes iz igre 9/11, naši 7/18. Kako svi protiv nas ubacuju kao u olimpijski bazen?
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM Samoubijamo se, 2 zicera karlika i egal tekma uprkos njihovom sutu.
Recommended Posts