realno *w Posted March 17 Posted March 17 6 minutes ago, TripleJ said: Kakva petorka sa Dejvisom, Pokusevskim i Tajrikom 😄 Pa ova petorka ih je primirala malo na nekih 2 minuta. Posle nastavili i oni sa sranjima. Igraš maltene sa tri petice i protivnik ti skoči u napadu dva puta... pa da ih zadaviš.
Grobarcina1992 Posted March 17 Posted March 17 (edited) Koliko me nervira ovaj Jones kad primi loptu u reketu kakve su ovo finte pokreti druze.. na to sve lopta mu ispada kao da se kupao u ulju Edited March 17 by Grobarcina1992
realno *w Posted March 17 Posted March 17 Igramo sa 3 centra i posle 5 sekundi napada imaju mismeč pod košem, njihov centar na Ifea. Znači imaš 3 igrača da smanjiš mismeč i ne uspeš.
realno *w Posted March 17 Posted March 17 Vašington udje, 2 izgubljene lopte pa preglup šut. Pa koje crne minute ti očekuješ sa tom igrom?
Grobarcina1992 Posted March 17 Posted March 17 Nikad mi neće biti jasno spuštanje lopte na Tajrika da zida kao da je Jokic covek loptu ne zna da vodi a ne da napada na postu
Xpert Posted March 17 Posted March 17 Prejadna predstava. Rekao bih da moramo sniziti očekivanja od ovog tima, jer jednostavno nisu u stanju da održe koncentraciju u kontinuitetu
ScepanScekicSto Posted March 17 Posted March 17 Ovakav KKP ne zelim da gledam nema veze sa rezultatom 1 minute ago, Xpert said: Prejadna predstava. Rekao bih da moramo sniziti očekivanja od ovog tima, jer jednostavno nisu u stanju da održe koncentraciju u kontinuitetu Uvek sam ih branio... od pocetka sezone, oco sro danas igraju je bas ruzno... more glupih odluka, od kojih su neke bile i bezobrazne
Coz29 Posted March 17 Posted March 17 Srerling i Karolik su u padu fore.. a oni su generatori ovog tima. Jebes ga ispada da smo bili bolji bez Ifea i Frenka.. znalo se ko sta radi, ovo se sad ne zna ko pije ko placa. Bas sranje sto je Lakic izgubio minute, mora da ima mesta za njega na svakom meču, odbranom i pristupom moze da okrene svaki meč, posebno kada su ovako svi kilavi bez energije.
Grobarcina1992 Posted March 17 Posted March 17 Ja ne mogu opisati kakvu agresiju izazivaju u meni Dejvis i Iffe...
СтелаРоса Posted March 17 Posted March 17 Sta je vama ljudi? Pre tri dana ste imali tesko gostovanje u Barseloni, za tri dana imate jednu od najvaznijih utakmica do sada u sezoni sa Efesom, i ocekujete da cete danas u ovom terminu da izgledate dobro protiv solidnog rivala kojem je ovo jedan od najvecih meceva ove sezone? 5 1
ScepanScekicSto Posted March 17 Posted March 17 A zasto Vanja ne igra? vidim da je poceo, nisam tledao jedno 5-6 min
realno *w Posted March 17 Posted March 17 Just now, СтелаРоса said: Sta je vama ljudi? Pre tri dana ste imali tesko gostovanje u Barseloni, za tri dana imate jednu od najvaznijih utakmica do sada u sezoni sa Efesom, i ocekujete da cete danas u ovom terminu da izgledate dobro protiv solidnog rivala kojem je ovo jedan od najvecih meceva ove sezone? Ja očekujem. Nijednu ozbiljnu utakmicu u ABA nismo odigrali kako treba. Od Dubaija samo gubili kući 20, pa okrenuli, Cedevita je morala da se samoubije da bi ih dobili kući, Budućnost nas je rutinirala u Areni, plus poraz u derbiju na strani. Ovo je 5. utakmica sa tim najjačim ekipama i mi evo lagano gubimo. Da, očekujem da se nešto bar odigra kako treba.
ScepanScekicSto Posted March 17 Posted March 17 (edited) 1 minute ago, realno *w said: Ja očekujem. Nijednu ozbiljnu utakmicu u ABA nismo odigrali kako treba. Od Dubaija samo gubili kući 20, pa okrenuli, Cedevita je morala da se samoubije da bi ih dobili kući, Budućnost nas je rutinirala u Areni, plus poraz u derbiju na strani. Ovo je 5. utakmica sa tim najjačim ekipama i mi evo lagano gubimo. Da, očekujem da se nešto bar odigra kako treba. nesto si pomesao nismo od dubaia gubili kuci a i ja ocekujem... ocekujem da imaju zelju da dobiju... Edited March 17 by ScepanScekicSto
СтелаРоса Posted March 17 Posted March 17 Just now, realno *w said: Ja očekujem. Nijednu ozbiljnu utakmicu u ABA nismo odigrali kako treba. Od Dubaija samo gubili kući 20, pa okrenuli, Cedevita je morala da se samoubije da bi ih dobili kući, Budućnost nas je rutinirala u Areni, plus poraz u derbiju na strani. Ovo je 5. utakmica sa tim najjačim ekipama i mi evo lagano gubimo. Da, očekujem da se nešto bar odigra kako treba. Jbg i Zvezda je pogubila vecinu tih tezih utakmica. Ja mogu da razumem da ekipa ni fizicki ni psihicki nije na potrebnom nivou za takve utakmice. Raspored nije human.
realno *w Posted March 17 Posted March 17 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: A zasto Vanja ne igra? vidim da je poceo, nisam tledao jedno 5-6 min Bio jako loš. Onda je probao Duejna, koji je bio još gori. 1
Grobarcina1992 Posted March 17 Posted March 17 Od nas nema gluplje ekipe u Evropi kad je rec o malim faulovima
Coz29 Posted March 17 Posted March 17 (edited) Do nedelje da se igra ne možemo da pobedimo Majk odigra odlično protiv Barse, sad ti plodi Pokusevski a ovaj mucenik Majk greje klupu. Edited March 17 by Coz29
Stiletto Posted March 17 Posted March 17 6 minutes ago, Grobarcina1992 said: Od nas nema gluplje ekipe u Evropi. Ispravio sam ti ovo. 1 1
Recommended Posts