KK Partizan Live 2024/25 - Page 183 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, TripleJ said:

Kakva petorka sa Dejvisom, Pokusevskim i Tajrikom 😄

Pa ova petorka ih je primirala malo na nekih 2 minuta. Posle nastavili i oni sa sranjima.

Igraš maltene sa tri petice i protivnik ti skoči u napadu dva puta... pa da ih zadaviš.

Posted (edited)

Koliko me nervira ovaj Jones kad primi loptu u reketu kakve su ovo finte pokreti druze.. na to sve lopta mu ispada kao da se kupao u ulju 

Edited by Grobarcina1992
Posted

Igramo sa 3 centra i posle 5 sekundi napada imaju mismeč pod košem, njihov centar na Ifea.

Znači imaš 3 igrača da smanjiš mismeč i ne uspeš.

Posted

Prejadna predstava.

Rekao bih da moramo sniziti očekivanja od ovog tima, jer jednostavno nisu u stanju da održe koncentraciju u kontinuitetu 

Posted

Ovakav KKP ne zelim da gledam

nema veze sa rezultatom

1 minute ago, Xpert said:

Prejadna predstava.

Rekao bih da moramo sniziti očekivanja od ovog tima, jer jednostavno nisu u stanju da održe koncentraciju u kontinuitetu 

Uvek sam ih branio... od pocetka sezone, oco sro danas igraju je bas ruzno... more glupih odluka, od kojih su neke bile i bezobrazne

Posted

Srerling i Karolik su u padu fore.. a oni su generatori ovog tima. Jebes ga ispada da smo bili bolji bez Ifea i Frenka.. znalo se ko sta radi, ovo se sad ne zna ko pije ko placa. 

Bas sranje sto je Lakic izgubio minute, mora da ima mesta za njega na svakom meču, odbranom i pristupom moze da okrene svaki meč, posebno kada su ovako svi kilavi bez energije.

Posted

Sta je vama ljudi? Pre tri dana ste imali tesko gostovanje u Barseloni, za tri dana imate jednu od najvaznijih utakmica do sada u sezoni sa Efesom, i ocekujete da cete danas u ovom terminu da izgledate dobro protiv solidnog rivala kojem je ovo jedan od najvecih meceva ove sezone? 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Sta je vama ljudi? Pre tri dana ste imali tesko gostovanje u Barseloni, za tri dana imate jednu od najvaznijih utakmica do sada u sezoni sa Efesom, i ocekujete da cete danas u ovom terminu da izgledate dobro protiv solidnog rivala kojem je ovo jedan od najvecih meceva ove sezone? 

Ja očekujem.

Nijednu ozbiljnu utakmicu u ABA nismo odigrali kako treba. Od Dubaija samo gubili kući 20, pa okrenuli, Cedevita je morala da se samoubije da bi ih dobili kući, Budućnost nas je rutinirala u Areni, plus poraz u derbiju na strani.

Ovo je 5. utakmica sa tim najjačim ekipama i mi evo lagano gubimo. Da, očekujem da se nešto bar odigra kako treba.

Posted (edited)
1 minute ago, realno *w said:

Ja očekujem.

Nijednu ozbiljnu utakmicu u ABA nismo odigrali kako treba. Od Dubaija samo gubili kući 20, pa okrenuli, Cedevita je morala da se samoubije da bi ih dobili kući, Budućnost nas je rutinirala u Areni, plus poraz u derbiju na strani.

Ovo je 5. utakmica sa tim najjačim ekipama i mi evo lagano gubimo. Da, očekujem da se nešto bar odigra kako treba.

nesto si pomesao

nismo od dubaia gubili kuci

a i ja ocekujem... ocekujem da imaju zelju da dobiju... 

Edited by ScepanScekicSto
Posted
Just now, realno *w said:

Ja očekujem.

Jbg i Zvezda je pogubila vecinu tih tezih utakmica. Ja mogu da razumem da ekipa ni fizicki ni psihicki nije na potrebnom nivou za takve utakmice. Raspored nije human.

Posted
5 minutes ago, ScepanScekicSto said:

A zasto Vanja ne igra?

vidim da je poceo, nisam tledao jedno 5-6 min

Bio jako loš. Onda je probao Duejna, koji je bio još gori.

• Like 1
Posted (edited)

Do nedelje da se igra ne možemo da pobedimo

Majk odigra odlično protiv Barse, sad ti plodi Pokusevski a ovaj mucenik Majk greje klupu. 

Edited by Coz29