Papanikolesku Posted yesterday at 04:19 PM Posted yesterday at 04:19 PM Karlik kad je u ritmu pa vezuje i van 6.75 😍
Xpert Posted yesterday at 04:28 PM Posted yesterday at 04:28 PM Neke nerealno teske trojke su pogodili. A mi se mucimo i sa otvorenim pogledima. 1
Stiletto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Svaki napad igramo rotacije da Berta ostane da čuva Duju. I uspeva nam.
jedibojan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kad te Tyrique motivise bolje da se ne zajebavas 😄 1
Mrk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Haahhahahaa objasnio je T.Jones nesto Washu, odmah mu je bilo sve jasno 😂 1
Son_of_a_gun Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Uh ovdje su nam progledali kroz prste, ovo je bilo za namjernu Pokuu.
Jakob Aman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ne pamtim da se pojavilo nešto retardiranije od ovih nekih reklama koje iskaču na ovom forumu 3
Xpert Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 28 minutes ago, Son_of_a_gun said: Uh ovdje su nam progledali kroz prste, ovo je bilo za namjernu Pokuu. Po meni, ispravna odluka. Ok, jaci faul, al ako je ovo nesportska, onda su kriterijumi bas snizeni.
Xpert Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Opet neizvesna zavrsnica i opet poradjamo koseve u tim situacijama.
realno *w Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) joj Takrik... dobro je igrao i sada mora sranje _______________ samo da bude šut u zadnjoj sekundi... kakav god, samo da im se ne ostavi ni 0,2... Edited 23 hours ago by realno *w
Xpert Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 30 minutes ago, realno *w said: samo da bude šut u zadnjoj sekundi... kakav god, samo da im se ne ostavi ni 0,2... Ja bih rekao i da izvedemo loptu...
TripleJ Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago kakva poslednja 3 napada :D. Karlik sve sto je prethodno dobro uradio usrao 3x za redom.
Xpert Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Stvarno bi smo morali da imamo jos neku akciju u poslednjih 5 minuta, sem ISO balla... 1
SamoFlacko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Je li se oduvijek zadnji napad Zeljku svodio na igru bez bilo kakve ideje? 1
Recommended Posts