Lineker Posted January 27 Posted January 27 17 hours ago, Don Dusko said: @Lineker komentar na ovo protiv Lestera? Što pre ekipa koja vodi klub shvati da se borimo za opstanak (a i navijači), to bolje. Za sada je sve u fazonu, kriza je, povredjenih puno, podrška treneru, prejaki smo da ispadnemo, u kupovima smo još dobri,... Evo Richarlison opet osetio zadnju ložu juče, ko garantuje da tako neće biti i sa ostalima... čekamo Romera i vd Vena da odbrana bude bolja, a primali smo golove i sa njima... I naravno, nećemo nikog dovesti, jer kad se svi oporave biće viška igrača... Možda je gadan restart i potreban, ovog Levija se nećemo nikad rešiti, on nije samo CEO već je i manjinski vlasnik kluba, tako da praktično nikome ne odgovara...
Don Dusko Posted February 2 Posted February 2 Je li se ovo ozbiljno povredio Martinez Lisandro? U jbt Utd opet gubi.
Don Dusko Posted February 2 Posted February 2 39 minutes ago, sasha arsenal said: Trpaj! Skeli i Nwaneri vrhunski talenti. Pitao sam se otkud on protiv Sitija kad ono ponistise crveni karton posle zalbe Arsenala.
mr clutch Posted February 9 Posted February 9 Jeste debakl, ali se dobro gura na drugim (bitnijim) frontovima, pa kiks i nije mnogo losa stvar.
McLeod Posted February 9 Posted February 9 1 hour ago, Don Dusko said: Liverpul ispao od Plejmutha... Treba da ih boli dupe, isto kao nas.
mr clutch Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, MrTripleDouble said: herojski bod liverpuldjana na gudisoonu Da, da, verovatno nisi pratio tekmu, pa ne znas ko je izjednacio rezultat u poslednjim sekundama. Bice sladje kad se ovako uzme titula. Pruziti jos nade Arsenalu i njihovim fanovima da su u igri. 1
MrTripleDouble Posted February 12 Posted February 12 9 minutes ago, mr clutch said: Da, da, verovatno nisi pratio tekmu, pa ne znas ko je izjednacio rezultat u poslednjim sekundama. Bice sladje kad se ovako uzme titula. Pruziti jos nade Arsenalu i njihovim fanovima da su u igri. znam ko je bio bolji u 90 min 1
McLeod Posted February 12 Posted February 12 (edited) 28 minutes ago, mr clutch said: Da, da, verovatno nisi pratio tekmu, pa ne znas ko je izjednacio rezultat u poslednjim sekundama. Bice sladje kad se ovako uzme titula. Pruziti jos nade Arsenalu i njihovim fanovima da su u igri. Ovo je prva utakmica u sezoni gde vas nije epski usralo. A ako osvojite titulu osvojili ste je vala deset puta ovako minimum, bukvalno ste u poslednjih 15 minuta dobili jedno 15-20 bodova iz nekih odbitaka i gresaka. Edited February 12 by McLeod 2
mr clutch Posted February 12 Posted February 12 51 minutes ago, McLeod said: Ovo je prva utakmica u sezoni gde vas nije epski usralo. A ako osvojite titulu osvojili ste je vala deset puta ovako minimum, bukvalno ste u poslednjih 15 minuta dobili jedno 15-20 bodova iz nekih odbitaka i gresaka. Veliki klubovi znaju da igraju zavrsnicu. 2
Guru Posted February 14 Posted February 14 'Ajde što je dao dva gola, al' ja ne pamtim da sam video mladog i talentovanog krilnog igrača koji je ovoliko defanzivno aktivan i odgovoran kao Minteh iz Brajtona... Neverovatno kakve reakcije dečko ima - vraća se uvek u punom sprintu, uklizava, blokira šuteve, pojavi se niotkuda i glavom izbaci loptu iz peterca... Imam utisak da bolje igra odbranu nego većina današnjih bekova. Ovakav talenat + motor, samo da ga povrede zaobiđu i verujem da će napraviti veliku karijeru. 3
Don Dusko Posted February 15 Posted February 15 @sasha arsenal Merino nas spasao. Vec mi pocinje na zivce ici sto se ekipe zabunkerisu protiv nas.
Recommended Posts