Alek The Great Posted yesterday at 04:55 PM Posted yesterday at 04:55 PM Ja sam ubedjen da je Djurdjevic bio jedan od sedmorice velicanstvenih. Kako on sad igra pojma nemam.
Xpert Posted yesterday at 05:24 PM Posted yesterday at 05:24 PM (edited) Ako i u takmicarskim utakmicama budemo nastavili sa ovim, pateticnim, pokusajima organizacije napada iz zadnje linije, onda Blagojevic treba da leti. Ovi igraci to jednostavno ne umeju da rade. P.S. Vukotic mi deluje kao malo precenjen igrac. Roganovic, Ugresic i Dragojevic su nam glavne uzdanice. P.P.S. Djurdjevic apsolutna smehoteka od igraca. Veze sa vezom decko nema. Edited yesterday at 05:43 PM by Xpert
Barkley#34 Posted yesterday at 05:49 PM Posted yesterday at 05:49 PM Ima tu i do inteligencije igrača. Kakav god da je plan i šta god da traži trener, u konkretnoj situaciji ti si taj koji donosi odluku. Da, Vukotić izgleda kao da se šeta i čeka jednu situaciju po meču da kao pokaže šta zna.
Alek The Great Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Stjepanovic ide u Moreirense za 0€+40% od sledece prodaje. Logicno da ode jer je kapiten u prvom planu, ali mogli su se valjda uzeti neki novci odmah.
Recommended Posts