Alek The Great Posted Friday at 04:55 PM Posted Friday at 04:55 PM Ja sam ubedjen da je Djurdjevic bio jedan od sedmorice velicanstvenih. Kako on sad igra pojma nemam.
Xpert Posted Friday at 05:24 PM Posted Friday at 05:24 PM (edited) Ako i u takmicarskim utakmicama budemo nastavili sa ovim, pateticnim, pokusajima organizacije napada iz zadnje linije, onda Blagojevic treba da leti. Ovi igraci to jednostavno ne umeju da rade. P.S. Vukotic mi deluje kao malo precenjen igrac. Roganovic, Ugresic i Dragojevic su nam glavne uzdanice. P.P.S. Djurdjevic apsolutna smehoteka od igraca. Veze sa vezom decko nema. Edited Friday at 05:43 PM by Xpert
Barkley#34 Posted Friday at 05:49 PM Posted Friday at 05:49 PM Ima tu i do inteligencije igrača. Kakav god da je plan i šta god da traži trener, u konkretnoj situaciji ti si taj koji donosi odluku. Da, Vukotić izgleda kao da se šeta i čeka jednu situaciju po meču da kao pokaže šta zna.
Alek The Great Posted Saturday at 09:58 AM Posted Saturday at 09:58 AM Stjepanovic ide u Moreirense za 0€+40% od sledece prodaje. Logicno da ode jer je kapiten u prvom planu, ali mogli su se valjda uzeti neki novci odmah.
Alek The Great Posted Sunday at 06:10 PM Posted Sunday at 06:10 PM Sad vidim da je oprostio plate da ne bi trazili obestecenje.
Alek The Great Posted yesterday at 03:54 PM Posted yesterday at 03:54 PM https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-sa-retro-modom-u-novu-sezonu-foto/517241 2
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Lepo je ovo. Jedino mi smeta što je logo sponzora u crnoj štrafti na trećoj kombinaciji ali ostalo je odlično. Trebalo bi da za stalno zadržimo ovu treću kombinaciju.
Stiletto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Da, li je original (bez sponzora) bio mnogo bolji: A što se tiče reklame na dresu, ova je bila nenadjebiva 🙂 1
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Hoće li nekoda otvara novu temu ili da zamolimo modove da samo izbrišu godinu iz naziva ove pa da nastavimo da pišemo na njoj?
Alek The Great Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ma novu, ipak je ovo, nadam se, neki novi pocetak.
Recommended Posts