Alek The Great Posted July 4 Posted July 4 Ja sam ubedjen da je Djurdjevic bio jedan od sedmorice velicanstvenih. Kako on sad igra pojma nemam.
Xpert Posted July 4 Posted July 4 (edited) Ako i u takmicarskim utakmicama budemo nastavili sa ovim, pateticnim, pokusajima organizacije napada iz zadnje linije, onda Blagojevic treba da leti. Ovi igraci to jednostavno ne umeju da rade. P.S. Vukotic mi deluje kao malo precenjen igrac. Roganovic, Ugresic i Dragojevic su nam glavne uzdanice. P.P.S. Djurdjevic apsolutna smehoteka od igraca. Veze sa vezom decko nema. Edited July 4 by Xpert
Barkley#34 Posted July 4 Posted July 4 Ima tu i do inteligencije igrača. Kakav god da je plan i šta god da traži trener, u konkretnoj situaciji ti si taj koji donosi odluku. Da, Vukotić izgleda kao da se šeta i čeka jednu situaciju po meču da kao pokaže šta zna.
Alek The Great Posted July 5 Posted July 5 Stjepanovic ide u Moreirense za 0€+40% od sledece prodaje. Logicno da ode jer je kapiten u prvom planu, ali mogli su se valjda uzeti neki novci odmah.
Alek The Great Posted July 6 Posted July 6 Sad vidim da je oprostio plate da ne bi trazili obestecenje.
Alek The Great Posted Tuesday at 03:54 PM Posted Tuesday at 03:54 PM https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-sa-retro-modom-u-novu-sezonu-foto/517241 2
Barkley#34 Posted Tuesday at 05:16 PM Posted Tuesday at 05:16 PM Lepo je ovo. Jedino mi smeta što je logo sponzora u crnoj štrafti na trećoj kombinaciji ali ostalo je odlično. Trebalo bi da za stalno zadržimo ovu treću kombinaciju.
Stiletto Posted Tuesday at 05:41 PM Posted Tuesday at 05:41 PM Da, li je original (bez sponzora) bio mnogo bolji: A što se tiče reklame na dresu, ova je bila nenadjebiva 🙂 1
Barkley#34 Posted Tuesday at 07:28 PM Posted Tuesday at 07:28 PM Hoće li nekoda otvara novu temu ili da zamolimo modove da samo izbrišu godinu iz naziva ove pa da nastavimo da pišemo na njoj?
Alek The Great Posted Tuesday at 08:08 PM Posted Tuesday at 08:08 PM Ma novu, ipak je ovo, nadam se, neki novi pocetak.
kendrick duckworth Posted Wednesday at 07:31 PM Author Posted Wednesday at 07:31 PM Nova tema bi bila super, ako se ne pojavi do početka sutrašnje tekme, možda može i ova varijanta sa preimenovanjem. Ima li neki dobrovoljac? Ja nemam vremena, a i entuzijazma mi manjka.
Stiletto Posted Thursday at 07:58 AM Posted Thursday at 07:58 AM Otvorio sam ja novu temu za novu sezonu, možemo nastaviti tamo.
Recommended Posts