Barkley#34 Posted June 4 Posted June 4 7 hours ago, pendulum said: Glavni posao će biti obezbediti Evropu i tu će on najviše biti na ispitu. Mislim da bi bilo nekorektno stavljati mu Evropu kao imperativ i posmatrati ga kroz rezultat u kvalifikacijama. Tim je jednostavno nedovoljno dobar čak i sa par pojačanja, posebno jer Q počinju za metar dana. Mnogo će sreće biti potrebno, i u žrebu i na terenu, pa puta četiri kola, a priželjkujem da se ne izblamiramo, za promenu. Sve ostalo je vrhunski posao. Od njega očekujem da ekipa vidljivo napreduje iz meseca u mesec, posebno mladi, bez nekih rolerkostera u formi, da budemo fizički na dobrom nivou i da se oformi grupa od 15 igrača koji će nositi tim bez padova kad se menja. 8 hours ago, pendulum said: B1: Naravno. Ne očekujem da to krene odmah ali nakon par godina stabilizacije, vraćanje duga u neke realne okvire tako da ne opterećuje trenutno poslovanje i uz dizanje omladniske škole, na čemu se već radi, verujem da bismo mogli da pričamo o tome. Fudbal je i dalje profitabilan sport i uz promene društvenog okruženja koje svi priželjkujemo mogao bi i FK da stane na zdrave noge i da se sam izdržava. Ja sam prilično pesimističan u pogledu rokova, čak i da ekipa na čelu kluba bude max poštena. Uz taj uslov, mislim da i u najpovoljnijem društvenom scenariju, redovnom igranju Evrope i otkrivanju dojamanata u školi, o tome bi moglo da se priča tek za 6-7 godina ako ne i kasnije. U realnosti će verovatno proći još više vremena. I da, mislim da bi se išlo na stadion od 25-30 hiljada, teško da ima razloga za veći kapacitet, osim u slučaju neke neverovatne renesanse kluba. On 6/3/2025 at 4:09 PM, Shunsuke Nakamura said: Jedino što smo mi imali veću podršku sa tribina, bila je opšta mobilazacija, a vi prosto nemate taj hajp za fudbal kao za košarku. U košarci i kad ste bili slabi mogli ste često da računate na veliku podršku, prosto se osjeća neki veči entuzijazam. Ima više razloga za takav utisak. Ni u košarci se jezgro vernih pratilaca nije formiralo brzo. Pre 20-25 godina je do ače utakmice pratilo i po 300 ljudi, a dešavalo se da i na EL mečevima ne bude puna hala. Navika redovnog praćenja je krenula sa većim uspesima i osećajem da se daje sve od sebe na terenu, bez obzira na to što smo i u vreme usoeha bili organizaciono loši. U vreme posta je i dalje bilo vidljivo da se oni koji su tu ne foliraju nego da ozbiljno igraju, u skladu sa kvalitetom. Fudbal je, s druge strane, stalno pratilo muljanje, loši ljudi u upravi, kombinacije sa igračima, loša atmosfera u klubu, pa podele među navijačima, da ne pričam o udaru politike, Belivuka i ostalo, uspesi su više bili izuzetak za koji se osećalo da neće dugo trajati a kasnije je došao i osećaj nemoći da se nešto promeni. Plus se videlo da se u košarci ozbiljnije radi i da su ozbiljniji ljudi, čak i oni stranački postavljeni. Predugo je haos u FK, nije u pitanju nekoliko godina. Izgubi se volja jer su ljudi previše puta bili prevareni. Vidiš da i kod vas pada entuzijazam za FK bez obzira na uspehe jer se vidi stagnacija, muljanje, prodaja magle, politika... Situacija je nezdrava pa to ljude odvrati od kluba. 3
Alek The Great Posted June 5 Posted June 5 Natho produzio do sledeceg leta. Verujem da su mu prepolovili prethodni ugovor i covek pristao.
Barkley#34 Posted June 5 Posted June 5 Po priči sa iksa, prethodno je imao 25k mesečno a sada su mu ponudili 15k. Verovatno uz to ide i dogovor oko 900k duga. Kladionica piše da smo zainteresovani za pozajmicu Matije Popovića iz Napolija. 1
goofy Posted June 6 Posted June 6 ovo nema ni kod Monti Pajtonovaca... Quote Mujakić je sa bivšim čelnicima kluba, Miloradom Vučelićem i Milošom Vazurom potpisao ugovor koji je bio kako na srpskom, tako i na engleskom jeziku, prenosi "Mozzartsport". Na prvi pogled ne deluje kao ništa čudno, ali... Prema engleskoj verziji ugovora Partizan je dužan da ispalti Mujakiću 50.000 evra ukoliko tim bude sezonu okončao na prvom ili drugom mestu. Da stvar bude još komplikovanija, toga nema na ugovoru koji je na srpskom jeziku.
Barkley#34 Posted June 9 Posted June 9 Piše se da je Blagojević potpisao na dve godine, Zahid produžio na 1+1 uz smanjenje plate, Šćekić odlepršao, zatim da je Mirčetić pred povratkom u klub i najvažnija vest - Bilja Pink otišla u pančevačkog Želju.
Stiletto Posted June 9 Posted June 9 4 minutes ago, Barkley#34 said: Piše se da je Blagojević potpisao na dve godine, Zahid produžio na 1+1 uz smanjenje plate, Šćekić odlepršao, zatim da je Mirčetić pred povratkom u klub i najvažnija vest - Bilja Pink otišla u pančevačkog Želju. 2
Alek The Great Posted June 9 Posted June 9 Navodno potpisujemo izvesnog Ervena Omica na poziciji DMF, austrijanca bosanskog porekla. Na prvu, ne deluje mi kao neka menadzerska prevara. Ako je zamena za Sceku onda podrzavam.
kendrick duckworth Posted June 10 Author Posted June 10 10 hours ago, Alek The Great said: Navodno potpisujemo izvesnog Ervena Omica na poziciji DMF, austrijanca bosanskog porekla. Na prvu, ne deluje mi kao neka menadzerska prevara. Ako je zamena za Sceku onda podrzavam. Kapiten mlade reprezentacije Austrije, bio četiri godine u Salcburgovim mlađim kategorijama, pa onda tri godine u Juventusovoj Primaveri, pa došao kao slobodan igrač u Wolfsberger, koji se minule sezone iznenađujuće borio za titulu, gde je bio starter. Zvuči odlično.
Alek The Great Posted June 11 Posted June 11 Neki Turci zele Jovanovica i nude mu dobar ugovor. Nadam se da mu nasi nece ciniti uslugu da ga puste bez obestecenja. Ne mozemo to vise priustiti.
Barkley#34 Posted Friday at 04:45 PM Posted Friday at 04:45 PM Mlad, Ajaksova škola, teške povrede, baš malo minuta u seniorskom fudbalu. Želim i njemu i nama puno sreće.
Alek The Great Posted Saturday at 07:41 AM Posted Saturday at 07:41 AM Demba Seck stize na pozajmicu. Mislim da mu istice i ugovor sa Torinom na kraju te sezone. Ako se vidi da ima kvalitet vec u januaru bi mogli da ga kaparisemo.
Jakob Aman Posted Saturday at 01:29 PM Posted Saturday at 01:29 PM Odlazi najbolji igrač u Tursku, dolazi igrač koji 4 godine nije dao gol. Vazura likes this.
Alek The Great Posted Sunday at 09:15 AM Posted Sunday at 09:15 AM Pa dobro, ostajemo sa Krunicem, nije on los golman. Mislim da ce imati prednost u odnosu na celavog. A mozda je vreme i da napravimo nekog golmana. Za sada nismo puno aktivni na trzistu, samo jedan potpis i ovi produzeci. A za manje od mesec dana je evro premijera. Nemam ja nista protiv da se ne dovode niko, ali onda one price o ulasku u grupe ne piju vodu. Bas puno mladjarije na ovim pripremama. Hocemo li igrati neke prijateljske do 10. jula?
Barkley#34 Posted Sunday at 09:31 AM Posted Sunday at 09:31 AM Ćelavi je izgleda out, nije na pripremama, verovatno će mladi Jovanović biti drugi golman, ako ne dovedemo nikog. Pominje se Kostić iz Budućnosti, kao novi napadač. Prolazak svakog kola će biti uspeh, ulazak u grupe ravan senzaciji, taman da dovedemo deset igrača. Nema vremena da se uigraju novajlije, guraćemo sa ovim što imamo i razigravati mlađariju. Biće još dolazaka sigurno, ali teško je očekivati neko jače ime ili davanje obeštećenja.
Alek The Great Posted Sunday at 12:55 PM Posted Sunday at 12:55 PM Taj Kostic ima 18 godina, tesko da je uopste igrac, a kamoli napadac. Opet kazem, nemam nista protiv da se ulaze u klince, ali treba biti realan i prema navijacima. Nije Blagojevic cudotvorac.
Barkley#34 Posted Sunday at 03:57 PM Posted Sunday at 03:57 PM Pominje kladionica da dolazi golman Marko Milošević iz Kragujevca, već je tri puta radio sa Blagojevićem. Inače, mnogo jaka slika: 1
Alek The Great Posted Monday at 10:26 AM Posted Monday at 10:26 AM Ponudili smo Jovanovicu novi dvogodisnji ugovor sa malim povecanjem. Ako ne prihvati moracemo da ga prodamo.
kendrick duckworth Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago (edited) Na kraju ispada da ćemo za Jovanovića ukačiti 250-300k obeštećenja, zaista bizarno. Već je u 33. godini ali ovo je već simbolično obeštećenje, piše se da mu je novi prvoligaš Turske ponudio mnogo veće novce nego što smo mi mogli. Nekada klub mora da izađe izvan nekih kalupa i restrikcija, pogotovo u situaciji gde se radi na jačem podmlađivanju ekipe... ovako niti uzesmo neku kintu, niti imamo plan sa mladim talentovanim gošom, izgleda da će nam ovaj iz Radničkog biti prvi izbor. Danas je ždrijeb. Na prvi pogled četiri ekipe sličnog kvaliteta kao i mi. Partizan je u grupi dva što znači da bi na žrebu mogao da izvče AEK (Kipar), Pakš (Mađarska), Levski (Bugarska) i Aktobe (Kazahstan). Edited 23 hours ago by kendrick duckworth
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nisam siguran da su istog kvaliteta kao ovo što imamo na raspolaganju. Ni oni neće biti u formi ali su sigurno svi iskusniji od naše dece. Ne znam ko bi bio najbolji izbor, možda Pakš ili Levski. Što se tiče golmana, verovatno ne bismo ni mogli da izvučemo veće obeštećenje od nekog drugog. Ako dođe Milošević, to izgleda kao plan jer treba vremena da mladi Jovanović stasa.
Alek The Great Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Danas zreb u 15h. Moguci protivnici su Aek Larnaca, Paks, Levski i Aktobe. Nisam siguran da je bilo koja ekipa od nabrojanih laka. Vidim da svi imaju puno stranaca, sem madjara koji nemaju niti jednog. Opet, to nista ne mora da znaci. Ja ne bih nikako Aktobe zbog putovanja i sto su vec odigrali pola prvenstva. I mozda Aek zbog toga sto ce u julu dole biti 1000 stepeni. 1
kendrick duckworth Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 2 hours ago, Barkley#34 said: Nisam siguran da su istog kvaliteta kao ovo što imamo na raspolaganju. Ni oni neće biti u formi ali su sigurno svi iskusniji od naše dece. Računao sam da će nam ipak doći još nekoliko igrača do dvomeča, igra se 10. i 17. jula ako ne grešim. Ovakvi trenutno, bez Zahida, koji propušta sigurno početak kvala, Jovanovića, Zubairu-a, sa dečurlijom, zaista izgledamo vrlo slabo. 2 hours ago, Barkley#34 said: Ne znam ko bi bio najbolji izbor, možda Pakš ili Levski. Levski ima brazilca Tsunami-a, pa ti vidi... Pakš pamtim da je prošle sezone igrao jako dobro, to ne mora ništa da znači, ali očito nema idealnog protivnika. 2 hours ago, Alek The Great said: Ja ne bih nikako Aktobe zbog putovanja i sto su vec odigrali pola prvenstva. I mozda Aek zbog toga sto ce u julu dole biti 1000 stepeni. Igrački je Aktobe verovatno najtanji uz Pakš, ali em su u pizdi materini, em su u takmičarskom ritmu... AEK mi se svakako čini najtežim protivnikom, dosta iskusan i internacionalan sastav, tradicionalno neugodno gostovanje na 100 stepeni na Cipru...
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Za nas ovakve su svi potencijalni protivnici zajebani, posebno za prvo kolo. Osim, možda Finaca ali su oni posrali nedostupni. Doći će sigurno par igrača ali kako dani prolaze biće sve manje vremena za bilo kakvo uigravanje. Aek je najgora opcija, iz opisanih razloga, Levski i Pakš će makar biti u istom trenutku priprema kao i mi, u poređenju sa Kazasima.
Recommended Posts