Jump to content

Recommended Posts

Posted

AEK danas prosuo (0:2) protiv Arisa Limasola na Kipru. Odličan početak, mogli su i na (0:3) da odu, ali su onda negde tu stali. Prvi gol koji su primili je za to da sa celom odbranom raskineš ugovor. Drugo poluvreme težak smor. Interesantna postavka Nikolića koji cepa 4-4-2 sa rombom na sredini. Prošle godine su igrali sa krilima tako da je ovo svakako novina. Videćemo kako će Jović da čučne na sve to. Njemu u globalu i odgovara da ima parnjaka napred.

PAOK kući mršavih (0:0) sa austrijskim WAC-om. Jebeno otvaranje sezone sa još jebenijim austrijancima. Austrijanci disciplinovani pozadi i pokretljivi u kontri za onih 40ak minuta što sam odgledao. Par puta su izlazili 1 na 1, tako ovaj iks i nije toliko loš za PAOK kako su igrali. Moraće sada ozbiljno guzica da se oznoji u revanšu. Zavšravaju navodno špica Giakoumakisa iz Kruz Azula. Treba im centarfor definitivno, jer sa istim kubure već godinama. Ne znam što su pustili Brendona da im ode u fucking Apolon.

Inače azerbejdžanski klub koji je u prošloj rundi eliminisao Aris, je sada popio 4 komada kući od Omonije. Veliki fail Solunjana.

Posted

Kakvu loptu je poslao Mantolas za prvi gol, nestvarno. Legenda kluba s obzirom da je u AEK-u već 15 godina i prošao je sve sa klubom, bankrot, drugu ligu itd.

Screen-Recording-08-08-2025-06-23-50-1.g

Inače odbrana nije kriva kod gola. Stajali su visoko po instrukcijama stručnog štaba, lopta je pala u dubinu i nisu mogli da stignu napadača Arisa. Trebali su bolje da pripreme utakmicu i razumeju opasnosti od kontra napada i da ne dozvole da zadnja linija stoji visoko. Propust.

Jako mi se svidja Relvas, novi štoper iz Vitorije kojeg su platili 3m. Visok 1,92, solidna brzina, odlična kontrola lopte, služi se levom nogom i može da igra levog beka. Sve ono što sam hteo da vidim u Zvezdi. Šteta što ga naši nisu pokupili.