L' Imperatore Posted July 1 Share Posted July 1 37 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Evo ga mr Promasaj na terenu Sreca pa se igra ovo EP da se vidi koji k.... od igraca je Onana jer ga je Utd merkao prije par mjeseci. Taj tip dugonog veznjaka je jednostavno cenjen na tržištu. Ne mora mnogo da zna, samo da fizički izgleda tako. Meni isto nije jasno, ali u više navrata potvrđeno velikim transferima. Evo recimo primer Stamenića iz Zvezde. Apsolutno ništa nije odigrao čitavu sezonu, a utopiše ga ladno u Nott Forrest za 5,5m Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 1 Share Posted July 1 Francuska u 4 tekme 3 gola zabila (2 autogola i penal), Belgija u 3 od 4 tekme nije zabila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 1 Share Posted July 1 15 minutes ago, neko me sabotira said: Strepim k’o da je moj tiket. Od preostalog mi najneizvjesniji hendi na Portugal, mada čisto po kvaliteti bi trebao proć. Koja je kvota bila, 250-300? 335 kvota sa 10€ oko 4000 dobitak. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 1 Share Posted July 1 5 minutes ago, neko me sabotira said: Francuska u 4 tekme 3 gola zabila (2 autogola i penal), Belgija u 3 od 4 tekme nije zabila. Sabotiraju ih selektori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 1 Share Posted July 1 Francuska zasluženo. Bila je bolja taman za taj jedan gol. Sviđalo se nekome ili ne, moćna su reprezentacija i preteško ih je dobiti. Defanzivno su beton. Fali im kreacije na sredini. To bi izgledalo bolje da je Grizman u formi. Ne sviđa mi se ni Turam nikako. Čudi me da Žiru ne dobija više vremena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 1 Share Posted July 1 Rabio je bukvalno potroseno mesto. Nicemu ne sluzi, bolje da igra Kamavinga on mozda moze nesto da uradi napred a sigurno nije gori defanzivno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 1 Share Posted July 1 Rabio ne igra u četvrtfinalu zbog kartona Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 1 Share Posted July 1 Portugal i Portugalce generalno gotivim ali kad vidim Rondžu jednostavno ne mogu navijati za njih 🤷♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted July 1 Share Posted July 1 Ajmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 1 Share Posted July 1 Ovde za Portugal. Slovenci su baš onako sudržano podmukli i prepotentni pa mi teško da navijam za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 1 Share Posted July 1 E moj Stojanoviću. Goni loptu u dva njihova igrača u stilu Marka Vešovića, umesto da iz prve gurne loptu Šešku u prostor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 1 Share Posted July 1 Jesu to slovenci konačno dočekali da nekom pevaju "malo vas je, malo vas je p.....ce" ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1 Share Posted July 1 Pepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 1 Share Posted July 1 Ovo što radi Ronaldo je bukvalno iživljavanje. Svaka lopta ide na njega a još nije uputio šut na gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 1 Share Posted July 1 Veliki problemi na desnoj strani odbrane. Ovi Leao-a teško prate i pogledom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1 Share Posted July 1 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Ovo što radi Ronaldo je bukvalno iživljavanje. Svaka lopta ide na njega a još nije uputio šut na gol. Da se ne gleda prvo gde je Ronaldo ova Portugalija bi bila opasna ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1 Share Posted July 1 Mendes je carina. Kako je brz i okretan ali nema grama mozga. Kad bi se malo primirio bio bi no1 LB na svijetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 1 Share Posted July 1 Sjaši Santos da uzjaši Martinez. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1 Share Posted July 1 (edited) Bruno je uzasan. Posle onog horora danas, ovo je milina za gledanje Edited July 1 by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 1 Share Posted July 1 Biju se Slovenci za svaku loptu ali je Portugal bolja ekipa. Mada ne pobeđuje uvek bolji tako da samo napred Slovenci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 1 Share Posted July 1 Nema titule za Portugal dok su taoci Ronalda. Čovjek ladno puca i slobodnjake a nije ga zabio već 10 godina. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1 Share Posted July 1 Cancelo pravi malu djecu odbrani Slovenije ali Bernardo i Bruno ne umiju to da materijalizuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 1 Share Posted July 1 Kakav bolesnik! Neće da pusti Bernarda za koga je ovo idealna pozicija, gađe u Oblaka kao da će ovaj da mu se pomeri sa gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1 Share Posted July 1 Just now, Shunsuke Nakamura said: Kakav bolesnik! Neće da pusti Bernarda za koga je ovo idealna pozicija, gađe u Oblaka kao da će ovaj da mu se pomeri sa gola. A kad je Bernardo izvodio slobodnjake? U City? Ae da si napisao Bruno ili Cancelo ali Bernardo??? Bernardo ne moze iz igre sa 10m da potrefi okvir gola nego nebu pod oblake salje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 1 Share Posted July 1 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: A kad je Bernardo izvodio slobodnjake? U City? Ae da si napisao Bruno ili Cancelo ali Bernardo??? Bernardo ne moze iz igre sa 10m da potrefi okvir gola nego nebu pod oblake salje Mislim da se zabunio, mislio je na Brunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts