Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eto tako. Čestitke za Igu svakako, nije ona kriva što je finale bilo dosadno :classic_smile:

Sviđa mi se stav ove male, borila se koliko je mogla, nije očajavala niti je nešto bila utučena, ali više od ovoga nije uspela,makar je meč trajao preko sat vremena. I još sutra igra finale dubla, kakav turnir za nju. Pozitivna energija vrca na sve strane :classic_smile:

Posted

Ne sporim ja da je Karlos opravdano favorit....malo dvojim tu veličinu uloge favorita,malo u njegovu spremu..ostatak je čisto navijačka emocija koju gajim prema Saši..posebno na RG.

• Like 1
Posted

Radi Bokijevog zdravlja - nek’ pobijedi Carlitos. Baš me neka nostalgija uhvatila pa sam čitao stare postove, maloprije naletio na ovaj. Kako Bokija nema na tenisu već dugo vremena skroz sam smetnuo s uma koliko gotivi Sašu 😁

On 11/11/2020 at 1:19 PM, Old 666 said:

Naime, do pojave Saše Zvereva, Donald Young je bio moj omiljeni teniser za hejt.

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Paolini je juče bila manje isprepadana a imala je više razloga  da bude. Nadam se da će ovo finale biti bolje nego juče, Zverev taj izgovor nema.

Posted (edited)

Alkaraz igra na visem nivou jednostavno, samo je pitanje da li ce se raspasti sam od sebe ili ne. Ima ogromne oscilacije, ali kad je gore Zverev tesko da moze vise od gem do dva po setu.

Edited by McLeod
  • Thanks 1
Posted

Zverev po običaju kad zagusti pasivan i čeka da se protivnik sam dobije. Zato mu je ovo tek drugo finale, a deluje da će proći kao i u prvom.

• Like 1
  • WOW 1
Posted

E sad je makar zanimljivo. Zanima me koliko vetar utiče na ovo što gledamo, očigledno nijedan ne igra kako ume. Ali makar je Zverev opustio malo ruku kad je trebalo.

• Like 1
Posted
1 hour ago, McLeod said:

Alkaraz igra na visem nivou jednostavno, samo je pitanje da li ce se raspasti sam od sebe ili ne. Ima ogromne oscilacije, ali kad je gore Zverev tesko da moze vise od gem do dva po setu.

:Hail:

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...