Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Drug Crni said:

Beretini od pre 5 godina recimo bi podučio Fonseku tenisu na šljaci. Ovaj današnji nije senka nekadašnjeg igrača. 

Pitanje da li bi, ali je to nebitno, post je na konto bicikle koju je dao Medvedevu.

Posted

Zanimljiva cetvrtfinala sutra, sve je iskreno gledljivo. Ono sto je neobicno u 3 para QF igraci se sastaju po prvi put medjusobno.Samo su Siner i FAA igrali do sad vec. Ajde ja cu reci ovako: polufinala su Vašero- Alkaraz i Fonseka- Siner. Finale Karlos - Siner i titulu uzima Karlos.

Posted
32 minutes ago, Helena said:

Ja ti pijem na Sinera, ne da jinksujem, nego tako mislim.

Dobar ti je taj autokorekt :classic_laugh:

On 4/8/2026 at 2:10 PM, NMX said:

Brate mili

U principu nemam ništa protiv lomljenja reketa, ali ovo što on radi je opasno po okolinu, što je mnogo mnogo je :krstipd4:

• Ha-ha 1
Posted

Medvedev je postao toliko odvratan na terenu da je to strasno i navijam da izgubi svaki moguci mec od bilo koga. Ta kolicina nepostovanja prema svima i bezobrazluka, retko se vidja, a nije mu smetalo zato da trazi video-proveru protiv Drapera i na kurvu uzme vazan poen na hindrance, iskreno - smrad kakav se retko vidja. Bravo za Beretku sto ga je isprasio, igrao bi on u kontinuitetu bolje da se ne raspada od povreda toliko dugo i u kontinuitetu, ali ce uvek biti opasan u prve 2 runde, dok jos ima snage.. 

• Like 3
Posted

Znam da imamo teu o komntatorima, ali ću ovde postaviti.

.

Napisati lokalna zvezda za 23. igrača sveta i pobednika mastersa je sasvim Rotenberg stil, zapravo, ogavijnije je.

Amazin story my ass :classic_dry:

Posted

Dobro, ja to više shvatam u smislu domaći igrač nego nešto negativno. Nije ipak česta pojava da "lokalno" znači "iz Monaka" :classic_smile:

Posted
19 hours ago, McLeod said:

Pitanje da li bi, ali je to nebitno, post je na konto bicikle koju je dao Medvedevu.

Oprao bi ga od 10 gejmova, 10 puta.

Inače, nije ni prvi, a ni poslednji kojeg tenis sve manje interesuje kako se bliži trideseta godina. Pa gde su bili GS osvajači Hjuit i Safin sa 30.

14 hours ago, La mano de Dios said:

Zanimljiva cetvrtfinala sutra, sve je iskreno gledljivo. Ono sto je neobicno u 3 para QF igraci se sastaju po prvi put medjusobno.Samo su Siner i FAA igrali do sad vec. Ajde ja cu reci ovako: polufinala su Vašero- Alkaraz i Fonseka- Siner. Finale Karlos - Siner i titulu uzima Karlos.

Opet se potcenjuje Zverev na šljaci, dokle?

Posted (edited)

Rune gleda Zvereva i Fonseku :classic_smile:

Dva seta igraju dva sata, izgleda da se Zverev umorio. Videćemo koliko goriva mu je ostalo za treći.

Edited by alcesta
Posted
1 hour ago, Dracarys said:

Oprao bi ga od 10 gejmova, 10 puta.

Inače, nije ni prvi, a ni poslednji kojeg tenis sve manje interesuje kako se bliži trideseta godina. Pa gde su bili GS osvajači Hjuit i Safin sa 30.

Opet se potcenjuje Zverev na šljaci, dokle?

Ovo sam vise navijacki rekao za Fonseku i Vaseroa, i jedan i drugi su bili autsajderi po kladionicama i eto Zverev je i opravdao ulogu favorita, dobio je 6:3 treci set.Fonseka za sad deluje najbolje na sljaci ali i dalje pravi previse UE, mora da nadje nacin da nadje pravu brzinu i snagu na forhendu.

Posted

Fonseka nema mirnocu, hajde mlad je jos, ali takticki ne igra sjajno. A cini se da moze sve da odigra. Fizicka sprema mi ne deluje problematicno, evo danas je bez problema bio egal sa Zverevim, koji je jedan od boljih u tom segmentu i svakako broj tri igrac u ovom trenutku.

Posted
1 minute ago, McLeod said:

Fonseka nema mirnocu, hajde mlad je jos, ali takticki ne igra sjajno. A cini se da moze sve da odigra. Fizicka sprema mi ne deluje problematicno, evo danas je bez problema bio egal sa Zverevim, koji je jedan od boljih u tom segmentu i svakako broj tri igrac u ovom trenutku.

Da o tome sam i pricao, on bukvalno svaku loptu na fhu napada maltene isto, nema varijacije nego je samo torpeduje pa ako  udje udje. Na zadnja 3 mastersa je gubio od najbolje trojice, a imao je sasvim solidne pobede mimo toga, njemu sljaka generalno najvise i odgovara i ocekujem da iskoristi ovo prolece i da ujde u Top 20 a onda ce mu biti i lakse kao nosiocu.

Posted (edited)

Najvise mu odgovara jer mu daje najvise vremena da mlati po loptici. Ja smatram da bi na betonu mozda potencijalno mogao da bude jos bolji, kada bi uspeo ubaci u igru neku raznovrsnost i takticki napreduje.

A nema razloga da to ne uradi, jer ima veliki potencijal, plus mu gradja ide u prilog.

Edited by McLeod