Jump to content

Recommended Posts

Posted

Video sam podatak, neverovatan mi je, pa sam proverio i tacno je. U ovom formatu Masters 1000, cetiri igraca su dosla do SF svih turnira do juce.

Trojica su vise nego ocigledna (Federer poslednji 2010.), cetvrti takodje ocekivan Marej 2015, a tek sad peti je Zverev.

Neverovatno da niko drugi toliko godina nije dosao do tog ranga na svim turnirima pored toliko all round solidnih igraca.

Nivo ciscenja koje je big 3 pravio verovatno nikada vise necemo videti.

• Like 1
Posted (edited)

Zanimljiv početak drugog polufinala, za razliku od prvog.

Nije zgoreg pomenuti i da su Krunić i Danilina opet u finalu dubla :thumbsup:

Edited by alcesta
Posted

Alkaraz se jeste ispromašivao, ali Danil odavno nije bolje izgledao. U ovom izdanju ima verovatno više šanse protiv Sinera nego što je imao poslednjih par godina.

• Like 1
Posted
1 hour ago, diego said:

Nek tako i ostane, dosadili Bogu i narodu

Nisu mi još dosadili i volela bih da vidim finalni meč na ovako velikom mastersu tj koliko se Siner mentalno oporavio posle ispadanja sa AO.

Posted

Po prvi put sam video da je Alkaraz ovako ranjiv kada mu se daje na bekhend, a on ne stigne da se namesti na forhend. Kao Federer kada je Nadal provalio i silovao ga na bekhendu, dok Federer prosto nije psihicki prso i poceo da salje komete iz bekhenda a saga o neverovatno stilski lepom jednorucnom bekhendu je ostala samo to - saga o lepoti. 

• Like 1
Posted

Medvedev odigrao kako nije u poslednjih 5 godina, Alkaraz jedan od najlosijih meceva ove godine, tesko da moze da izvuce pouka da se gadja Alkarazov bh.

• Like 1
Posted

Alkaraz kao da je imao neki problem, ili je bio zamor materijala. Zato mi je bila smesna prica o 41 pobedi, a nije uzeo ni ovo posle AO. Da je uzeo IW i Majami, imalo bi nekog smisla.

Naravno, za njega je pozitivno da na sporom hardu na americkoj turneji ne trokira. Na primer, Nadal ima 3 IW i nijedan Majami. Alkaraz je naravno mnogo vise all round igrac sto je vec dokazao kao najmladji igrac koji je kompletirao slemove, ali i njemu je prirodna gravitacija RG + W i to bi trebalo da mu karijerno bude peak sezone, sto znaci da je tesko da istraje u ovom pocetnom delu.

Pogotovo posle osvojenog AO.

Posted

U prvom setu Sabalenka potpuno pogubljena, u drugom je red na Ribakinu da uzvrati poklon. Pitanje je koliko i vrućina utiče.

Ali komentator :classic_laugh:

"Kao da može da se oseti određeno klonuće duha" :s_w:

Posted

Sad je imao i veći biser:"Ako je, uz servis, ritern bio kamen temeljac uspeha u prvom setu sada on predstavlja Ahilovu tetivu" 🤦‍♂️

• Ha-ha 2
Posted

Imao je još neku kićenu metaforu u međuvremenu ali sam zaboravila :classic_biggrin:

Vrhunski TB, žao mi je za meč loptu Ribakine ali realno nije ništa mogla tu, predobro je odigrala Sabalenka i zasluženo uzela titulu.