alcesta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 2 minutes ago, La mano de Dios said: Njegov najveci problem je sto sanja o tome da igra na OI u Los Andjelesu 2028 i to ponavlja non stop kao nekom krajnjem cilju. Video sam da je to spominjao i kod Slavena u podcastu. Samo problem je sto je to bas daleko, nzm dal moze neki presedan da se napravi da mu daju WC ili tako nesto i da odigra to iz penzije ili sta vec. Ovako nece dogurati nigde. Ja nisam stekla utisak da on to baš ozbiljno misli, jeste spominjao par puta ali ne kao neki stvarni cilj, više da bi voleo da opet bude u olimpijskom selu kao učesnik. 16 minutes ago, Dracarys said: Da nas Medvedev spasi od diskusije najgore ere u tenisu. Ne može biti najgora kad imaš Sinera i Alkaraza, da je samo jedan pa i nekako. Doduše stvarno nemam ni nameru da ulazim u tu diskusiju.
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam meni deluje da on to ozbiljno misli, samo je prilicno nerealno.
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, La mano de Dios said: Ko bi ozbiljan i dostojanstven pristao da trenira njega uopste? Ova toksicnost ka sopstvenom boksu je nenormalna, nadmasio je Medvedeva odavno, uzas. Meni ovo nije jasno. Šta tačno boks može da mu pomogne, osim da siđu i igraju umjesto njega? Idi sad lijevo, sad izađi na mrežu, like?? Čovjek igra tenis preko 30 godina, od toga 20 profi, teško da oni znaju nešto što on već ne zna? Je li problem što ga ne bodre dovoljno i nisu glasni, evo stvarno ne kapiram.
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Mina D. Harker said: Meni ovo nije jasno. Šta tačno boks može da mu pomogne, osim da siđu i igraju umjesto njega? Idi sad lijevo, sad izađi na mrežu, like?? Čovjek igra tenis preko 30 godina, od toga 20 profi, teško da oni znaju nešto što on već ne zna? Je li problem što ga ne bodre dovoljno i nisu glasni, evo stvarno ne kapiram. Problem je sto se nakuplja ogromna frustracija u njemu i mora negde da je ispolji. Al meni je 100x puta bolje da izlomi i 3 reketa ako treba po mecu nego da napusava ovako svoju rodbinu, kumove i prijatelje. Koliko god oni ne to zameraju njemu prosto previse ruzno izgleda ovako. 2
alcesta Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Mina D. Harker said: Je li problem što ga ne bodre dovoljno i nisu glasni, evo stvarno ne kapiram. Nisam čula šta im je govorio ali komentator je rekao nešto ovako.
Boxy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 45 minutes ago, alcesta said: Nadam se da je posle ovoga jasno zašto pišem to što pišem. Stvarno me mrzi da elaboriram, sve se vidi na terenu. Ništa mi ne bi bilo draže nego da ste vi u pravu a da ja nisam Sa svetlije strane, makar nije izgubio od Sinera, pa sad mogu da navijam za porodično finale i najgore plasiranog osvajača mastersa u istoriji I nije izgubio TB i pokvario statistiku Ali iskreno, sa strane je jednostavno izgledalo smesno, doduse ja sam i zaboravila kako to izgleda kad se svaki pokret analizira
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, alcesta said: Nisam čula šta im je govorio ali komentator je rekao nešto ovako. Bilo je nešto ironično: bravo momci, odlični ste i sl. Toliko sam ja čula.
alcesta Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 24 minutes ago, Boxy said: I nije izgubio TB i pokvario statistiku Tačno! Hvala, to sam i zaboravila Ma mene samo čudi kako posle ovoliko vremena delgado ne zna da ja nikad ne pišem nešto što ne mislim samo vračanja radi. Uostalom, ni vradžbine ne deluju ako u njih ne veruješ Izgleda da ipak neće biti porodičnog finala, šteta. Kakva bi to fora bila da Vašero osvoji
alcesta Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago (edited) Kakav način da se dobije polufinale, ova zadnja dva poena Ja sam prebacivala sa Vuhana i kad god pogledam Francuz spasava brejk lopte, kad ono međutim... Za Novaka i nekako, on ima 40 komada pa jedan gore-dole, ali Medvedev ima živ da se pojede što je ovo ispustio. Edited 1 hour ago by alcesta
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rodjacko finale u reziji krvnika srpskih tenisera, kakav naslovna stranica za sutrasnje sportske novosti i portale 😅
alcesta Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Joj, nemoj da im daješ ideje Ali ipak neka osvoji Vašero, njemu je sad ili nikad.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Wow, ovo je najvece random finale mastersa ikad, a opet sa toliko simbolike. Svaka cast obojici, ovaj turnir im je promenio zivot zauvek. 1
jevrem69 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago (edited) Ruku na srce, treba zasluziti ovoliko srece. Vasero je imao i par predaja i jednog protivnika koji nije hteo da mu preda uprkos problemima,a Riderknes je imao set zaostatka protiv Medjedovica koji mu je kasnije predao mec ...................... ovako nesto se ne desava bas tako cesto ...................... 🙃 Edited 53 minutes ago by jevrem69 1
Recommended Posts