Jump to content

Recommended Posts

Posted

A eno imaš na temi o prenosima, kukali smo nekoliko strana.

Novak je počeo sa drekom, verovatno če pokušati tako da malo podigne energiju.

Sad bi dobro došle Hanfmanove greške kad ne ide servis.

• Love 1
Posted

Svasta, znao sam da ima neka zackoljica sa tim ubacivanjem arena na sbb, samo da ukradu jos malo para od naroda.

Evo brejka Novaka, ovo je izvukao na onu njegovu strasnu defanzivu. Hanfman je danas odigrao mec kao legit top 20 igrac u formi ali cini mi se da je sad slomljen.

• Like 1
Posted

Drž' sad ovaj brejk, ne puštaj ga.

Šteta što nema pauze između gemova pred servis, treba sad izvući dovoljno snage posle onoliko trčenja.

Ali i vreme je bilo da sve ono što je Hanfmanu ulazilo krene malo i napolje.

• Like 1
Posted (edited)

Bravo Novace, nije ovo bilo nimalo jednostavno s obzirom na igru protivnika i vremenske uslove. Crta se polufinale njega i Sinera i sad su ispali svi koji bi mogli to polufinale da zakomplikuju.Evenutalno ovaj Dialo moze da napravi problem, ako ga krene servis i fh nenormalno, kao i cinjenica da on i Novak se nisu sastajali do sada pa znamo da on uvek ima problem u tim prvim mecevima sa novim protivnicima dok ih ne skautira i izanalizira.

Edited by La mano de Dios
Posted

Ne uspevam da ispratim nista, ali po statistici deluje da dobro udara forhend ove nedelje, i da mu se otvara zreb (sad sledi Munar, pa onda Bergs/Dallo) za plasman u polufinalu i jos jedan mekan poraz od Sinera. Videcemo.

Posted

Meni on uopšte ne izgleda dobro fizički, ne znam ni da li da navijam za još jedan komotan poraz od Sinera. Ali ajde, neka stigne dokle može.

Posted

Bitno je da matori izgura ovaj Šangaj do kraja i brani poene za top 4 koji je preduslov za završnice GS i dogodine. Plus i sam je svestan da ne može samo kroz 4-5 GS mečeva tražiti formu za Alkaraza i Sinera, mora neki Masters između makar i tamo gubio.

Čudno zvuči da je igrao finale prošle, stiče se utisak da ih nije igrao par godina koliko ih je skrajnuo. 

Posted

Ja sam gledao samo treći set. Igra tek malo iznadprosečna..imao sam utisak kao da gledam Zvereva..koji nije u svom najboljem izdanju :classic_biggrin:
Nemam pojma kakav ja Đokoviću žreb, ali neka igra pa koliko napravi

Hanfman inače ima jedan zdr.hendikep. Naime, momak se rodio sa samo 60% kapaciteta sluha. Stalno nosi slušni aparat i po njegovim rečima, to mu dosta smeta u mečevima. Uvek posebno poštujem i navijam za ljude poput njega. 

• WOW 1