Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Helena said:

Imati pravo i morati su dva pojma.

U jebote, da mi nisi rekla stvarno ne bih imao pojma.

Morao sam, hteo sam, zeleo sam, kako god pozelis. Na notorne gluposti (koje ti uglavnom pises) -> Osecam potrebu da reagujem

Posted
12 minutes ago, delgado said:

Forum je diskusioni, imam pravo da napisem sta god hocu/pozelim, dok je post u skladu sa pravilima foruma.

Je li seksizam u skladu sa pravilima foruma? Znaš, kao omalovažavanje žena u sportu.

Što se ličnih preferenci tiče, odličan si primjer za to - otvori temu "Fricko i ja" pa udri.

Posted

Necu da otvorim nijednu temu, pisacu sta hocu na temama predvidjenim za to, znam da vam je cudno da neko navija za nekog drugog osim Sv. Noloa i pise o njemu, zamisli - Imam pravo na to. Kao sto imam pravo da iskomentarisem da je WTA smesno i poluamatersko takmicenje, a da trunke seksizma nema, to sto ga ti vidis, to je tvoj problem. Zbog takvih kao sto ste ti i Helena ovaj PDF je propao i malo ljudi zeli da pise. Ali, mene necete "oterati" -> Ima ovde jos ljudi koji znaju nesto o tenisu, samoj igri, a nisu tu samo za agituju za Njoloa i pisu gluposti, pritom napadajuci neistomisljenike na veoma podmukao nacin inputujuci nesto sto drugi forumas nije ni rekao. Za vas dve sam magistar tenisa, ali nesto drugo vas ovde svrbi. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Nisam ni znala da Olga igra ovde dubl sa Hsieh :classic_ohmy: evo dobile prvi set. I meč :classic_smile:

A Aleksandra opet igra s Danilinom, dobile su Kasatkinu i Noskovu.

Edited by alcesta