Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, jevrem69 said:

ima li neki strim za nas koji nemamo arenu tenis i tenis channel?

https://truba.thanzoli.com/4085c637/fd2bf007/6cf7cbb5

Jbg tek sad videh poruku, crashovo je forum.Doduse ja gledam na tvu na areni al probaj ovaj link dal ce ti hteti

Elem fenomenalan tenis izmedju ove dvojice momaka, Jodar je 191 cm visok mada mn deluje kao da je i koji cm visi i krece se odlicno za tu visinu, bh mu je podjednako dobar kao i fh i naravno servis odlican. Fonseka sa druge strane ima top u rukama posebno na fh strani ali i dalje ima problema da obuzda te udarce i pravi cesto nerezonske fh. Jodar je uzeo prvi set ali Fonseka ima prednost brejka u drugom.

• Like 1
Posted
42 minutes ago, La mano de Dios said:

https://truba.thanzoli.com/4085c637/fd2bf007/6cf7cbb5

Jbg tek sad videh poruku, crashovo je forum.Doduse ja gledam na tvu na areni al probaj ovaj link dal ce ti hteti

Elem fenomenalan tenis izmedju ove dvojice momaka, Jodar je 191 cm visok mada mn deluje kao da je i koji cm visi i krece se odlicno za tu visinu, bh mu je podjednako dobar kao i fh i naravno servis odlican. Fonseka sa druge strane ima top u rukama posebno na fh strani ali i dalje ima problema da obuzda te udarce i pravi cesto nerezonske fh. Jodar je uzeo prvi set ali Fonseka ima prednost brejka u drugom.

Hvala na linku, zahvaljujuci tome sam i odgledao kraj drugog i ceo treci set. Na kraju se Fonseka raspao, bas tesko ume da obuzda udarce kada udje u duzu razmenu, prosto njegova igra je bazirana ka kracim razmenama, sto na sljaci bas i nije cesto moguce. Hodara sam veceras prvi put gledao, deluje da ce biti nesto od njega u narednim sezonama.

• Like 1
Posted

Arenu tenis gledam na jagledam.com 😁

Dobio je Jodar ( ne znam kako se izgovara) a ne znam da li sam rekla, nekako mi je preveliki taj hajp oko Fonseke, ne mislim da će on tu sad nešto biti Alkaraz/Siner nivo.

Posted

Neverovaran nivo tenisa Jodara u 3.setu, pocistio je Fonseku sa Madridske sljake, ovaj se nije nista pitao. Na live rankingu je trenutno 34. i u sledecem kolu ce biti veliki favorit protiv Koprive i onda u 1/4 Siner. Gotovo je izvesno da ce biti i nosilac na Rgu kao i Fonseka, sa ovakvom igrom ce i tamo biti svasta moguce, zaista neverovatan uspon u samo par meseci.