JPM Posted May 18 Posted May 18 Drago mi je za Karlitosa, malo je krenuo stranputicom, valjda ce ga ovo vratiti. Ne valja za tenis da jedan lik dominira, mora biti barem dvojica, a od ovih ostalih, tipa Ruud, Zverev i Medvedev, nema leba.
Boxy Posted July 21 Posted July 21 Apsolutno ocekivano, sa ovim dvonedeljnim mastersima unistavaju sport i ti otkazi ce biti sve cesci. Unistili male turnire, a na velike im ne dolaze pola od top 10 igraca neki ćaci radi kod njih 100% 5
Helena Posted Sunday at 11:35 PM Posted Sunday at 11:35 PM (edited) Wow, igrač je Tomaš Barios Vera u Torontu, izbacio je Monfisa Edited Sunday at 11:36 PM by Helena
Boxy Posted Monday at 12:34 PM Posted Monday at 12:34 PM Od sutra krecu nove Arene, arena premium 4,5 i arena tenis, trebalo bi i ove 2 da prenose tenis, samo ne znam u kom obimu. 2 1 1
Boxy Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Inace, nove arene su dostupne u novim paketima, a mi sa postojecim(cak iako imam najjaci paket) mozemo da se slikamo pricam o SBB-u Normalno, novi paketi su skuplji paketi 1
alcesta Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Kecmanović ispao od Mulea 7:5 u trećem. Više verovatno ni sam ne zna koliko je ovakvih mečeva izgubio.
jevrem69 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 hours ago, Boxy said: Inace, nove arene su dostupne u novim paketima, a mi sa postojecim(cak iako imam najjaci paket) mozemo da se slikamo pricam o SBB-u Normalno, novi paketi su skuplji paketi upravo to sam i ja hteo da napisem, obnovio sam ugovor pocetkom godine, otkljucali su mi tada sve postojece arene i eto, sada necemo moci da gledamo tenis na tim dodatnim kanalima ........................ ne pada im na pamet da im placam dodatne suske .................. 1
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago A stvarno, nemamo temu o ženskim turnirima. No, Olga pukla
jevrem69 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Kecmanovic pukao od Mulea, koji ipak ne bi trebao da mu bude ozbiljan protivnik na betonu, Olga nastavlja po starom. Ionako necemo imati da gledamo nase na tim dodatnim arenama, i tako ce ocigledno izgledati srpski tenis kada se Novak bude povukao, izuzetak je bio onaj februarski bljesak Kecmanovica, Djerea i donekle Medjedovica ..................... vracamo se na isto, kada je nas najbolje plasirani igrac bio celindzeras Pasanski negde oko 55 mesta ....................... Edited 12 hours ago by jevrem69
Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago WTA šta-lista, turniri, turniri koje kategorije? I ne znam šta je problem, sad zamisli da imaš temu naslovljena samo sa ATP.
jevrem69 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Helena said: WTA šta-lista, turniri, turniri koje kategorije? I ne znam šta je problem, sad zamisli da imaš temu naslovljena samo sa ATP. slabo je zanimanje za WTA, Ana Ivanovic je lepo rekla kako izgleda danasnji zenski tenis ............... ja prvi ne pogledam vise od desetak setova godisnje kada igraju zene, jedino mozda pratim nesto vise od toga Olgu na Slemovima ................... jedna od igracica koja je igrala najinteligentniji tenis je uzela privremenu pauzu, sve se svodi na duele Sabalenke i Svjatek u 80%, mrka kapa za gledanje ..................
delgado Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Cinjenica da se finale Wimbledona zavrsilo biciklicom Svjontekove sve govori o tom amaterskom takmicenju... Kec ponovo gubi od Milera tesan mec, jos je vratio brejk kad je ovaj servirao za mec na 5-4 u 3s i opet izgubio brejk i kraj. Izgubio je i u TB odlucujuceg seta na startu sezone u HK od istog igraca. Nisam provalio da je Fakundo Bagnis jos aktivan igrac, 689. je na svetu i kolje se trenutno sa Borgesom..
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ma mislim, muški tenis razbija, da nije dede i ove dvojice, preslikan WTA 1
delgado Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 hours ago, Helena said: Ma mislim, muški tenis razbija, da nije dede i ove dvojice, preslikan WTA Ma vazi. WTA je rekreativno takmicenje, gde smo svedoci da godinama dolaze teniserke iz penzije/posle trudnoce i osvajaju slemove, nema nikakvog kontinuiteta, a onda te iste osvajacice slema nestaju i kuliraju par godina, pa se onda opet iscimaju nekad i tako. Jedna velika smejurija i uzasno nizak nivo kvaliteta. Muski tenis je jedno 70x kvalitetniji, bezobrazno je porediti na bilo koji nacin. Zenski iz godine u godinu gubi smisao, imam osecaj da uzmem godinu dana da se kondiciono ozbiljnije spremim da bih mogao da igram protiv ovih smejurija od igracica.. Edited 2 hours ago by delgado
Boxy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 46 minutes ago, delgado said: Ma vazi. WTA je rekreativno takmicenje, gde smo svedoci da godinama dolaze teniserke iz penzije/posle trudnoce i osvajaju slemove, nema nikakvog kontinuiteta, a onda te iste osvajacice slema nestaju i kuliraju par godina, pa se onda opet iscimaju nekad i tako. Jedna velika smejurija i uzasno nizak nivo kvaliteta. Muski tenis je jedno 70x kvalitetniji, bezobrazno je porediti na bilo koji nacin. Zenski iz godine u godinu gubi smisao, imam osecaj da uzmem godinu dana da se kondiciono ozbiljnije spremim da bih mogao da igram protiv ovih smejurija od igracica.. Malo si ga ovde preterao
Recommended Posts