delgado Posted May 8 Posted May 8 Da iskoristim priliku da cestitam bratu Rudu prvi masters u karijeri, zasluzeno, strasan je sljakas, u rangu Dace Ferrera. Tri GS finala (od toga 2 na RG) + sad masters, 500ica, svaka cast momcini i najvecem radniku ove generacije. Fricko jbg vratio se posle duze pauze zbog povrede abdomena i najboljeg rez u sezoni (SF Majamija i poraz u TB 3S od osvjaca) -> ovde je upisao 2 solidne pobede - OKonel i Bonzi gde se iscupao da ne izgubi, pa je Benjamin predao posle izgubljenog 2. seta. Ruud je ipak bio preveliki zalogaj, po 1 brejk u 2 seta je bio dovoljan -> Osmina finala, za prvi turnir na sljaci i poraz od osvajaca, idemo dalje. Sledi mu mec protiv Girona ovde u 2R. Grikspor ostaje neresiva enigma za Kecmanovica, pravo je cudo da je Misa uspeo na W da preokrene mec protiv njega. Svaki put 3s i svaki put Talon dobija. Mada, nije naivan Grisa na sljaci, koliko puta je samo imao dobijene meceve protiv Zvekija, ocekujuci i onaj cuveni na RG..
jevrem69 Posted May 8 Posted May 8 Kecmanovic i dalje igra ispod svojih realnih mogucnosti, kretanje i visak kilograma su svakako najveci problem kod njega. Djere nakon povrede izgleda dosta solidno, videcemo dokle ce dogurati, a realno najvise je pokazao onaj od koga se to najmanje ocekivalo u ovom trenutku, Duci Lajovic. Medjedovic je prilicno podbacio, ovaj Virtanen je vise dubl nego singl igrac, koji je retko i dolazio do glavnog zreba nekog jaceg turnira. Sve u svemu, mi po kvalitetu i dalje nemamo igraca koji bi makar za pocetak mogao da se ustali na duzi rok u top 30, Novak je naravno posebna kategorija.
delgado Posted May 9 Posted May 9 Arena za sada kao Eurosport, prenosi slabo do - gotova nista, i to naravno vecinom WTA meceve
Boxy Posted Sunday at 09:23 AM Posted Sunday at 09:23 AM Uzasni su, trenutno su u toku 2 muska i 2 zenski mec, oni prenose samo taj jedan zenski, a na ostalim kanalima im idu snimci nekih gluposti. 1 2
jevrem69 Posted Sunday at 02:03 PM Posted Sunday at 02:03 PM 4 hours ago, Boxy said: Uzasni su, trenutno su u toku 2 muska i 2 zenski mec, oni prenose samo taj jedan zenski, a na ostalim kanalima im idu snimci nekih gluposti. nekoliko dobrih meceva smo propustili danas zbog toga sto oni nisu u stanju da na dva kanala permanentno prate tenis, ali zato moze americki fudbal i kosarkaska utakmica izmedju KK Hercegovca i Gajdobre .....................
McLeod Posted Sunday at 02:19 PM Posted Sunday at 02:19 PM Oni imaju prava prenosa jer su ih uzeli od SKa sigurno. U subotu i nedelju imas samo najvaznije meceve da idu uz fudbal koji je u istom terminu, neka ih pomere i na 8, 9, 10, nebitno, imaju 13 kanala koliko bese. Preko nedelje u ovom terminu nema nista osim tenisa uzivo i oni ni tad ne prenose.
jevrem69 Posted Sunday at 07:57 PM Posted Sunday at 07:57 PM Izgubi Djere set zbog servisa, dok Alkaraz servira kao pomahnitao ............ i onda u tajbrejku sledi egzekucija ..................
Helena Posted Sunday at 10:26 PM Posted Sunday at 10:26 PM Ja ni za sekund nisam pomislila da će dobiti set kad servira, toliko ga već znam. A još više me iznerviralo to totalno predavanje u drugom, ne pamtim kad me neko neko sem Novaka tako iznervirao.
delgado Posted yesterday at 01:16 PM Posted yesterday at 01:16 PM Fricko mi ispao od Girona u 2TB, ocajna sezona za sada zaista sa samo jednim vrhunskim rezultatom u domenu njegovog rankinga (SF Majamija), na sljaci premalo meceva i ispadanje u 1. mecu Rima je bas kiks obzirom da je prosle godine igrao QF (A u Madridu SF, sada zaustavljen u 1/8 od sampiona) -> izgubice dosta, dosta poena, ali ostace cetvrti sto je dobro pred RG. Ne bi bilo lose da odigra neki pripremni turnir pred RG (Zeneva i jos 1 valjda imaju pred RG) -> Cisto da ima jos neki mec u nogama na sljaci, posto je nastupio samo na 2 turnira i odigrao 4 meca ukupno. Na RG kad bi odbranio osminu finala to bi bilo ok obzirom na povredu i sve, a onda da bude dobar kad se presalta na travu sezona, tu je prostor da se odigra jos bolje, pa posle americki beton... Navijam za Paula sada, posle DeMinora, rutinirao i Hurkaca i igrace sa pobednikom Siner-Rud u SF.
Helena Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago ...kad smo kod rutine... Jbt, Kaspere, stvarno, jedan gem 1
Mina D. Harker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ispratila sam pomalo Rim, uglavnom žene kako Arena zapovijeda - a i jesu mi interesantnije, posebno kad igra udaračica Sabalenka. Sinoćni meč Gof-Ženg je bio mučan, kao da nijednoj nije bio dan, pa sam na kraju otišla na spavanje ne pogledavši kraj. Muzeti mi se izdvojio kao favorit, mada jako teško protiv Alkaraza. Navijam i za Gof protiv Paolini, iako mi ne bi bilo krivo da pobijedi bilo ko od pomenutih, kul su momci i djevojke. Jedino ne bih voljela da Siner uzme turnir. 😒
diego Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ako dodje do ocekivanog finala Alkaraz - Siner, Spanac ce da obrise pod sa njim, dobar mec za kladjenje
jevrem69 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 17 minutes ago, diego said: Ako dodje do ocekivanog finala Alkaraz - Siner, Spanac ce da obrise pod sa njim, dobar mec za kladjenje Trenutno mi se cini da ce da bude obrnuto, naravno, pod uslovom da Alkaraz pobedi Musetija u polufinalu ............................. 1
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Siner trenutno igra kao dopi... u stvari kao lud. Stvarno deluje, ne nepobedivo, nego deluje da ne mogu set da mu uzmu, možda po 2,3 gema po setu. Ako ovako nastavi u narednim godinama, Novak će biti ugrožen što se tiče broja GS titula. Međutim, naravno, najteže je biti konstantan i to je zapravo i nejveći uspeh u karijeri. Mnogi su imali dve, tri pa i pet sezona. Ali da neko odigra 15 sezona na istom nivou, kao Rafa i Novak... videćemo. Baš recimo Alkaraz nije ni blizu ono što se očekivalo, bukvalno sad je 25% lošiji nego što je bio pre 3 godine. 2
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, Boxy said: 6:1 za Pola Odigrao je verovatno najbolji set u karijeri. Ako napravi ribrejk u drugom, svasta je moguce .............. Sinerov servis je uvek mocno oruzje za izvlacenje iz nezgodnih situacija ....... Edited 1 hour ago by jevrem69
jevrem69 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 22 minutes ago, Boxy said: Nista od toga, 6:0 u 2.za Sinera. tek je sada gotov mec ............... Pol se junacki drzao u trecem, ali deluje da je fizicki pao ...............
Helena Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Ja bih sad...uf... Šta se mlati sa njim sa osnovne linije, jbt, ni da proba DŠ, ni izlazak, ništa... I sad čim je vratio brejk, odmah je opet izgubio servis. Da ne kažem o publici 🙄
Recommended Posts