delgado Posted Thursday at 04:48 PM Posted Thursday at 04:48 PM Da iskoristim priliku da cestitam bratu Rudu prvi masters u karijeri, zasluzeno, strasan je sljakas, u rangu Dace Ferrera. Tri GS finala (od toga 2 na RG) + sad masters, 500ica, svaka cast momcini i najvecem radniku ove generacije. Fricko jbg vratio se posle duze pauze zbog povrede abdomena i najboljeg rez u sezoni (SF Majamija i poraz u TB 3S od osvjaca) -> ovde je upisao 2 solidne pobede - OKonel i Bonzi gde se iscupao da ne izgubi, pa je Benjamin predao posle izgubljenog 2. seta. Ruud je ipak bio preveliki zalogaj, po 1 brejk u 2 seta je bio dovoljan -> Osmina finala, za prvi turnir na sljaci i poraz od osvajaca, idemo dalje. Sledi mu mec protiv Girona ovde u 2R. Grikspor ostaje neresiva enigma za Kecmanovica, pravo je cudo da je Misa uspeo na W da preokrene mec protiv njega. Svaki put 3s i svaki put Talon dobija. Mada, nije naivan Grisa na sljaci, koliko puta je samo imao dobijene meceve protiv Zvekija, ocekujuci i onaj cuveni na RG..
jevrem69 Posted Thursday at 05:07 PM Posted Thursday at 05:07 PM Kecmanovic i dalje igra ispod svojih realnih mogucnosti, kretanje i visak kilograma su svakako najveci problem kod njega. Djere nakon povrede izgleda dosta solidno, videcemo dokle ce dogurati, a realno najvise je pokazao onaj od koga se to najmanje ocekivalo u ovom trenutku, Duci Lajovic. Medjedovic je prilicno podbacio, ovaj Virtanen je vise dubl nego singl igrac, koji je retko i dolazio do glavnog zreba nekog jaceg turnira. Sve u svemu, mi po kvalitetu i dalje nemamo igraca koji bi makar za pocetak mogao da se ustali na duzi rok u top 30, Novak je naravno posebna kategorija.
delgado Posted Friday at 01:01 PM Posted Friday at 01:01 PM Arena za sada kao Eurosport, prenosi slabo do - gotova nista, i to naravno vecinom WTA meceve
Boxy Posted Sunday at 09:23 AM Posted Sunday at 09:23 AM Uzasni su, trenutno su u toku 2 muska i 2 zenski mec, oni prenose samo taj jedan zenski, a na ostalim kanalima im idu snimci nekih gluposti. 1 2
jevrem69 Posted Sunday at 02:03 PM Posted Sunday at 02:03 PM 4 hours ago, Boxy said: Uzasni su, trenutno su u toku 2 muska i 2 zenski mec, oni prenose samo taj jedan zenski, a na ostalim kanalima im idu snimci nekih gluposti. nekoliko dobrih meceva smo propustili danas zbog toga sto oni nisu u stanju da na dva kanala permanentno prate tenis, ali zato moze americki fudbal i kosarkaska utakmica izmedju KK Hercegovca i Gajdobre .....................
McLeod Posted Sunday at 02:19 PM Posted Sunday at 02:19 PM Oni imaju prava prenosa jer su ih uzeli od SKa sigurno. U subotu i nedelju imas samo najvaznije meceve da idu uz fudbal koji je u istom terminu, neka ih pomere i na 8, 9, 10, nebitno, imaju 13 kanala koliko bese. Preko nedelje u ovom terminu nema nista osim tenisa uzivo i oni ni tad ne prenose.
jevrem69 Posted Sunday at 07:57 PM Posted Sunday at 07:57 PM Izgubi Djere set zbog servisa, dok Alkaraz servira kao pomahnitao ............ i onda u tajbrejku sledi egzekucija ..................
Helena Posted Sunday at 10:26 PM Posted Sunday at 10:26 PM Ja ni za sekund nisam pomislila da će dobiti set kad servira, toliko ga već znam. A još više me iznerviralo to totalno predavanje u drugom, ne pamtim kad me neko neko sem Novaka tako iznervirao.
Recommended Posts