Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Uključujem se u meč, Novak dobio prvi set i servis Mutea na đusu, zvoni telefon odnekud. Novak pizdi ne veruje da to i dalje traje i traje. Kad ono Mute u trenutku shvata da nije isključio alarm 😂 Jebeni genije. 

Edited by Molina23
  • Ha-ha 4
Posted
19 minutes ago, alcesta said:

Ne mogu da verujem da je Kecmanović izbacio Ruda i to posle krompira u prvom setu :Hail:

Eto šta se dešava dok ja pratim Novaka...

Svaka čast za Mišu.:s_w:

Posted

Šta se dešava s ljudima, ako je neko korektan na terenu i van, onda je to Korda.

Novak je u pravu kad urla na ovakve, a sreća je da ga to uglavnom ne izbaci iz fokusa.

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted

Fricko rutinski dobio Fonjinija 6-3 6-4(a cvikao sam malo od tog meca, Fabio u Rimu na sljaci, ko zna, izgubio je i od Simona u Parizu pred penziju ;D) -> i ide upravo na Kordu. 

Sutra gomila zanimljivih meceva. Svidja mi se ovo prosirenje Madrida/Rima. 

Posted
1 hour ago, Helena said:

Ti si jedan od retkih kojima se sviđa.

Inače, otkud Bernardes sudi, zar se nije penzionisao?

Ne znam ali mi je omiljeni sudija - uvek korektan i duhovit ali pristojan....

Imao je i svoje legendarne provale npr :

84f50c63546b604bf421188d05681d83.gif

Svako se seća ovog. :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
10 hours ago, Besni lala said:

Ne znam ali mi je omiljeni sudija - uvek korektan i duhovit ali pristojan....

Imao je i svoje legendarne provale npr :

84f50c63546b604bf421188d05681d83.gif

Svako se seća ovog. :classic_biggrin:

Ja pak ne.

Sad sam čitala, završetak 24. je valjda zvanično penzija, ali ostaje na nekim next gen ili tako nekim turnirima.

Gledala sam i ceremoniju opraštanja, zato sam mislila da je završio.

A ja se sećam da je dinastija Nadal uspela da on ne sudi Rafi par godina.

Posted

Jebote - nije trebao ovaj Rim Rafi...

Kobasičar ga razmontir'o za sad .

19 minutes ago, Helena said:

Ja pak ne.

Ma kad je obuko šorc naopako u Riju 2015te :classic_biggrin:

Posted (edited)

Odlično se sećam toga :classic_laugh:

3 hours ago, Helena said:

Gledala sam i ceremoniju opraštanja, zato sam mislila da je završio.

To je prvo i mene zbunilo, ali ovo je verovatno oproštajna sezona pa će na svakom turniru da mu prirede nešto slično, ili barem na onim većim.

Bravo za Međedovića :bravo:

Ode Rafa...

Edited by alcesta
Posted

Kecmanović izgubio od Monteira u TB 3. seta :classic_sad:

Novak izašao uspavano, a Tabilo puca iz svih oružja i ne promašuje. Moraće da ubaci u veću brzinu u nastavku meča, prvi set je već otišao.

Posted

Teško će se ovo sad okrenuti, potpuno je jasno ko je bolji igrač na terenu.

Novak nije ni primirisao brejk lopti, a dao je 6 dosad. Servis katastrofa. Da Tabilo lošije servira pa i da se ponadamo nečemu...

Posted (edited)

Ovde je u suštini servis najviše zakazao, uobičajeno je da se muči na riternu protiv igrača s kojima nije ranije igrao. Pomoglo bi doduše i da Tabilo lošije servira danas :classic_biggrin:

U ostatku igre nije ni dobio mnogo prilike da nešto uradi, poeni su prekratki a ne može da napadne posle onakvih servisa. Plus je Tabilov forhend odličan.

Edit: a mogao ga je makar naterati da odservira, mislim da je poklonio bar dva gema duplim greškama na brejk lopte, ako ne i tri :classic_rolleyes:

Edited by alcesta
  • Like 1
Posted

Pa njegova uobičajena verzija za prva kola više ne prolazi, okrnjila mu se aura ove godine prilično i nema više predaja u svlačionici i provlačenja na autopilotu, plus naleteo na protivnika u formi i eto. Da je servis bio bolji možda bi izvukao treći set na mišiće, ovako ni opepeliti brejku, čak mislim da nije nijednom došao ni do izjednačenja u Tabilovom gemu.

• Like 2
Posted

Tragično izdanje. Bez ikakvog žara i volje za igranje meča. Vidim tviter Nolefam došao sa sve strana Evrope u Rim, kakav hladan tuš za te ljude jbg. Zajedno sa Nadalom u penziju na kraju godine, nema druge. Ustvari kako Nole deluje trenutno on će i ranije nego Nadal u tu penziju. :classic_ninja: