Jump to content

Recommended Posts

Posted

Možda bi topik trebalo preimenovati u Turniri master serije 1000 2024. ili tako nekog uopštenog naziva, jako se malo piše.

Da, Nadal opet suče, i da, pošteno je je da vrate novac.Ne znam što to radi, koje to magije mogu njega da vrate u formu koju on priželjkuje posle godine i dobrog kusura.Ovo imitiranje Feda mu ne od ruke baš.

Posted

Nije još ni odigrao ništa na prvom turniru a već se spekuliše da osvoji oba :classic_laugh:

Inače predložila sam ranije da bude jedna tema za sve masterse ali nije bilo konsenzusa :classic_smile: u zadnje vreme kad dođem nešto da postujem osećam se ko Travolta u onom gifu pa se pitam je li i bitno više...

• fancy pinned this topic
Posted

Predložio bih samo naziv teme bez 2024 AD, tj. da bude centralno mesto za sve buduće Masters turnire. 

Šta mislite?

• Like 1
Posted

Neka bude ovako, sve zavisi kako će se godina odvijati, a uvek se može korigovati...još kad nam Nolo uzme doble troble 😎

A što on nije tako dugo igrao IW?

Kecman već puko, Duce dobio prvi set i sad prekid zbog kiše, bogami dva sata već minimum.

Posted (edited)
1 hour ago, Helena said:

A što on nije tako dugo igrao IW?

Zbog zabrane ulaska nevakcinisanima. 

Prošao Lajović, ispao Vavrinka od Mahača.

Karolina opravdala svoj WC, da vidimo hoće li i Venus. Lepo je što se Radukanu oporavila najzad on svih tih operacija.

In other news, Simona će biti u Majamiju :heart:

Edited by alcesta
  • Like 1
Posted

Noćaske ništa interensantno - ono malo što sam gledao:

Alkaraz (kako me od njegove pojave i imena mu stalno vuče da ga prekrstim u Abraksasa - Dilanovog arhineprijatelja) je posle izgubljenog seta počistio Arnaldija s'terena...

"Grešnik" se nije ni oznojio.Stvarno za strahopoštovanje - ali videćemo...

U duelu riđana ispade Marej 😞

Duci ko Duci :smiley33:

Onako, za sada bez uzbuđenja - bar meni.

Posted (edited)

Novak je zarđao baš baš, i očekivano uostalom. Taman da se uhoda malo.

Ič mi se ne sviđa ovo što nosi, ali ajde bar se uklapa u boje terena.

Zanimljivo da u pauzi puštaju Hungry like a wolf, je li to neka poruka :classic_tongue:

Edited by alcesta
Posted

Šorc je manji problem od majice, na kojoj se vidi svaka mrlja od znoja i izgleda grozno.

U svakom slučaju namučio se ali makar je bilo dobro za trening. Opet ima te periode kad servis nestane bez traga i onda bude brejknut. Ništa neobično posle ovolike pauze ali dešava mu se već neko vreme. 

Nisam izdržala, otišla j krevet posle drugog seta.

Hurkač ispao od Monfisa i dobio i krompirić pride.

Osaka i Svitolina prošle dalje, Sabalenka se namučila debelo. Azarenka ispala.

Posted

Hurkac je imao neke fizicke probleme u zavrsnici meca, pravio bas ozbiljne grimase, ali ja uhvatio samo poslednjahi par gemova, ne znam kad je pocelo.

Posted (edited)

Ne verujem.

Zanimljivo će biti na meču Hurkač-Monfis.

Stara garda ima još par članova koji igraju i lep i kvalitetan tenis i teniski adolescenti teže probijaju njih nego pubertetlije (Alkaraz i Siner).

Jako bihvolela da se sretnu njih dvojica i da se pogledaju preko reketa-Alkaraz je lošije igrao kao nefavorit a samo Novaku može da zahvali Vimbldon.

A šta je Medvedev uradio pa je prekinuo meč, čitam Olega a nema konteksta?

Ovaj, Monfa prošao, Bublik De Minor po zanimljivosti može biti dobar.

Edited by Helena
Posted (edited)

...kao ilustracije gore pomenutog 😎 

Inače, sad sam pogledala sedmominutni video gde na tenis kanalu ladno nazvaše tenis GOAT-om, što nije toliko vest-vest je da meni Novak i dalje zvuči slinavo, e sad dal je do mene...al mislim da nije.

(A trenerka je prelepa)

Edited by Helena
  • Like 1
Posted
6 hours ago, Dracarys said:

Mogao bi večerašnji meč između Feliksa i Alkarasa da bude baš zanimljiv.

I ja sam se nadao.

Nažalost Feliks je toliko otišao u tri lepe da je to čudo.

Tužno...

Alkaras ko Alkaras - zastrašujuć.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
14 hours ago, Besni lala said:

I ja sam se nadao.

Nažalost Feliks je toliko otišao u tri lepe da je to čudo.

Tužno...

Alkaras ko Alkaras - zastrašujuć.

Videćemo, on od Vilmbldona nije osvojio turnir. Dobrih osam meseci.

Verujem da bi ga Siner oprao u potencijalnom polufinalu. Do Sinera mora preskočiti Zvereva. Baš jaka konkurencija poslednjih x meseci. Nije bilo ovako pre godinu dana.

Zverev se vratio na pristojan nivo, a Siner je postao dominantan.