Jump to content

VN Bahreina 2024, 2. mart

Radoye

Recommended Posts

image.png

Jos ne nisu utisci slegli sa zimskih testiranja a vec smo na otvaranju nove sezone, ako sve bude islo po planu najduze u istoriji sa 24 trke.

Sudeci po dosad vidjenom izgleda da ce sezona biti veoma slicna proslogodisnjoj u smislu da ce RBR i Ferstapen da izdominiraju ali deluje da su se svi ostali priblizili i da ce iza njega da bude poprilicna guzva.

Nakon eksperimenta u Las Vegasu i ova trka ce imati promenjen format vikenda sa kvalifikacijama u petak i trkom u subotu u vecernjem terminu. Pocnimo da se navikavamo na vrli novi svet.

Kompletna satnica ovde: https://www.formula1.com/en/racing/2024/Bahrain.html

Pireli donosi C1 - C2- C3 kombinaciju smesa.

• Like 4

To sto je trka u Bahreinu u subotu nema veze sa GP LV, vec zbog toga sto je trka u Saudi Arabiji pomerena na subotu zbog nekog verskog praznika, pa je zbog pravila da mora da prodje najmanje 6 dana izmedju dve trke i Bahrain pomeren za subotu. 

Jeste, pocinje Ramazan u nedelju dan posle trke u S. Arabiji pa je formalno zato pomereno. Ali iz FOM su rekli da svakako gledaju da nadju "atraktivnije" termine od nedelje rano popodne za prenose trka a da je LVGP prvi eksperiment u tom pravcu...

https://www.racefans.net/2024/02/26/pressure-on-red-bull-as-team-begins-title-defence-six-bahrain-gp-talking-points/

The 75th Formula 1 world championship will officially begin this weekend with the first grand prix of the 2024 season in Bahrain – the first of a record 24 rounds.

Once again, the ten teams start the season off the back of a three-day pre-season test at the same Bahrain International Circuit that they put their cars through their paces on for the first time.

But with new cars, new opportunities and a new race schedule for this year’s season-opener, how will the first grand prix of the year set the tone for the many, many others to come?

3 hours ago, alberto.ascari said:

F1 TV je top, za smešne pare mnogo muzike!

Bukvalno vredi svaki evro.

65 evra godinu dana prenosa, emisija, dokumentaraca...carski.

1 hour ago, Nicklord said:

Pratio sam lepo ovaj drugi trening - Maks je bio mnogo brži od svih kad su radili long run, Ferrari/AM/Mercedes/Meklaren su bili skoro jednaki

Tek ce da ih dere na race pace.

Na jedan krug jos i mogu da mu pariraju, ali kad krene trka mrka kapa.

• Like 1

48 minutes ago, Jurgen said:

Sto se tice tih offera, moj savet je da se sa svake povecane pretplate odmah unsubscribe-ujete. Garantujem da u roku od nedelju dana stize nova specijalna ponuda.

Jbg, to su mi 4 piva razlike, da se drndam svaki put sa novim nalogom, novim emailom, svejedno poznaju IP adresu, nije mi to vredno toga..🤷

7 minutes ago, alberto.ascari said:

Jbg, to su mi 4 piva razlike, da se drndam svaki put sa novim nalogom, novim emailom, svejedno poznaju IP adresu, nije mi to vredno toga..🤷

Sve sa istim nalog, jasno mi je da nije neka ogromna razlika, vise je stvar nekog principa.