Old 666 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Mislim da prođe malo više od pet minuta. Svlačionica, tuš, masaža...Bez 45 minuta sigurno ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 8 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Mislim da prođe malo više od pet minuta. Svlačionica, tuš, masaža...Bez 45 minuta sigurno ne ide. Ne, to je na igracu da odluci, da li ce direktno na konferenciju ili ce prvo sve to da odradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Trebao je neki nas novinar da ga pita tamo "kad planirate da osvojite set protiv Novaka na betonu, interesuje se ova pijana publika?" 😁 Cobanski potez i nema svrhe opravdavati ga... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Jao, mesecima već nemam vremena da pišem na forumu, ali baš me vučete za jezik sad sa ovom raspravom... Dakle, neka je i pet minuta posle meča dao izjavu. Meni ta izjava sama po sebi ne smeta osim u tom jednom delu. Jeste, veliki deo publike ne zna da se ponaša na teniskom meču, a možda ni ne želi. I van DC mi neverovatno idu na živce idioti koji zvižde pred servise i namerno ometaju tenisere na druge načine, a ko zna šta se sve još događa što ne možemo da čujemo. Bilo je toga i protiv Kanade. Rafa nije rekao ništa što nije tačno u tom delu da je imao problem s jednim manjim delom publike i da je navijanje bilo poprilično fudbalsko. Đoković igra 80% svojih finala u takvom ambijentu, Rafi se desilo sad pa nije siroma' navikao, ko gubi ima pravo da se ljuti i tako dalje. Sve OK što se toga tiče, da je na tome ostao. Ja sam prva saglasna da ima u Australiji takvih "navijača" da me svaki put strah kad na AO treba da se sastanu Srbin i Hrvat, da neka budala ne napravi pičvajz na tribinama. ALI. Jadno je i bedno popovati o nacijama koje se razumeju i ne razumeju u tenis i pričati o fudbalskom navijanju po zemljama svrstavano. Prvo zato što je sam osvojio DC pre par nedelja i ne sećam se da je mu je fudbalsko navijanje tada smetalo, nisu bili ništa manje oduševljeni atmosferom tamo nego Srbi ovde. Drugo zato što dolazi iz nacije sa teniskom tradicijom kakvu Srbija samo može da sanja, a na čijem najvećem turniru igrač koji igra protiv nekog Španca ne može da priđe liniji da pogleda trag, da se približi sudiji, a kamoli daleko bilo da se usudi protestuje na neku odluku, a da ga ne zaspu salve zvižduka, u skoro svakom meču. Da ne pominjem u tesnim završnicama kakva je atmosfera. Budala ima svuda i na svim meridijanima. Na W čini mi se pre meča sa Edmundom hvalili su se neki Britanci po Tviteru kako eto, kad već ne mogu da gledaju Endija, bar će ići na mečeve da provociraju Novaka (mislim da je reč bila "heckle"). Kultura u hramu tenisa, nema šta. Pa neće niko reći da Britanci ne poznaju tenis i ne znaju kako da se ponašaju na meču. Ni da ona gomila pijanih budala na USO 2015. predstavlja komplet američku publiku. Ni Rafa ne bi to rekao sigurno, kao što i nije u situacijama kad je većina navijala za Federera u Fedal finalima. Ja Rafu baš volim i trudim se da imam razumevanja za njegove periodične kuknjave oko ovoga i onoga, pa i ovde mi je očigledno da je u pitanju frustracija i nedostatak perspektive posle teškog poraza (izgleda da mu je pao teže nego što sam mislila). Ali taj deo izjave koji etiketira nacionalne me baš razočarao. Nije nešto sad strašno da mu ne mogu oprostiti, ali mi je žao da to čujem od njega 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 13 minutes ago, alcesta said: Nije nešto sad strašno da mu ne mogu oprostiti, ali mi je žao da to čujem od njega Svi znamo da si ti ovde njegov no.1 fan posle steve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Sa'će Lavrnja da ti udeli jednu banbonu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Ali vredi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 11 minutes ago, Boxy said: Svi znamo da si ti ovde njegov no.1 fan posle steve Lepo da mi bar neko to priznaje lavrnja jeste veći fan od mene ali ne znam koliko je ovde... mada nisam u zadnje vreme ni ja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 1 minute ago, alcesta said: Lepo da mi bar neko to priznaje lavrnja jeste veći fan od mene ali ne znam koliko je ovde... mada nisam u zadnje vreme ni ja Kakav si drug, hoces da mi se pridruzis u banovini Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Bilo bi i bolje za mene, čeka me posao a ja ovde raspredam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Nije Rafa navikao da je publika protiv njega, preciznije, nije navikao da njegov protivnik (pa još NĐ) u meču ima toliku podršku. Ne zameram mu na izjavi. Nije ni Novak navikao da je publika (većina) na njegovoj strani. I više je nego očigledno koliko mu je to prijalo; verovatno je, bar za malo, bolje igrao i pogađao u odnosu na gotovo klasičnu situaciju da publika nije na njegovoj strani. Ovde bih podsetio na RG 2016 i Sinsi 2018, kada su Novakovi navijači uspeli da (u Parizu malo manje) budu glasniji od ostatka publike. Verovatno je i tada zbog toga, makar malo bolje igrao i pogađao. Klasičan ŠBBKBB je cela Novakova karijera makar sa neutralnom publikom. Posle svih dobijenih (i izgubljenih) mečeva protiv Federera i Nadala, sa velikim naglaskom na US Open 2015 i zadnjem vimbldonskom finalu, govoriti o nacijama koje ne razumeju tenis i kako treba publika da se ponaša na mečevima je, u najmanju ruku, ko da je neko pao s Marsa, pa nije nikad video kako se publika "najvećih teniskih nacija" ponaša kad navija za nekog i protiv nekog. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana23 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1094245 Još malo o Maršu na Drinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) Nisam sigurna je li ova tema i za ženska takmičenja ali drugu ne vidim... Elem, počinju mečevi u Fed kupu. Nisam ispratila ili sam zaboravila pa me iznenadilo što su i Fed kup reformisali po uzoru na DC: Quote The winners of the eight ties this weekend advance to the Fed Cup Finals, set to take place in Budapest from April 14 to 19. Four teams are already going to the 12-team finale: France, the 2019 champion, Australia, the 2019 runner-up, wild card Czech Republic and the host nation, Hungary. Za SAD igraju Serena, Kenin, Gof, Risk, BMS... Igraće protiv Letonki, Sevastove i Ostapenko. Iznenadilo me koliko im je jak tim ovaj put. Quote The only tie that has Top 10 players on both sides will be Switzerland against Canada, with No. 5 Belinda Bencic leading the Swiss team and No. 6 Andreescu leading the Canadian team. There are two other Top 10 players in action: No. 8 Kiki Bertens will lead the Dutch team against Belarus, led by former No. 9 Aryna Sabalenka and former No. 1 Victoria Azarenka; and No. 10 Naomi Osaka leads the Japanese team against Spain, which includes former No. 6 Carla Suarez Navarro. The other four Fed Cup Qualifier ties are Romania against Russia, Belgium (led by No. 19 Elise Mertens) against Kazakhstan, Slovakia against Great Britain and Brazil against Germany. This week’s Qualifiers will follow the familiar format - four singles rubbers followed by one doubles rubber. The Fed Cup Finals ties will consist of two singles matches followed by the doubles rubber. Baš je čudno posle toliko vremena bez Čehinja. Volela bih da ovo pomogne nekako Azarenki, ona je baš potonula Srbija igra prvu grupu Evroafričke zone, prvi meč protiv Luksemburga. Edited February 6, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 S druge strane uvek neugodna Mandy Minella Upali smo u dobru grupu,sa laksim protivnicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Zamisli, nema Minele Olga dobila prvi meč, drugi igra Nina Stojanović večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 6, 2020 Author Share Posted February 6, 2020 1 hour ago, alcesta said: Nisam sigurna je li ova tema i za ženska takmičenja ali drugu ne vidim... Moze, mislim da nam je jedna sasvim dovoljna za timska takmicenja. Ako bas bude zahtevalo posebnu, splitovacemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) Za Fed kup neće trebati sigurno Nina Stojanović izgubila u dva seta od Eleonore Molinaro moraće sad u dublu da vade stvar. Edited February 6, 2020 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Osaka izgubila 1.set od Tormo sa 6:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 1 hour ago, Boxy said: Osaka izgubila 1.set od Tormo sa 6:0 I drugi 6:3. U 15 gemova napravila 50 neforsiranih Očito joj nisu odgovarali Sarini 'baloni'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Jeste u pitanju sljaka, ali mi je ipak neocekivan ovakav rezultat, posebno ovako ubedljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Aleksandra dobila prvi meč, Olga izgleda nije predviđena da nastupi danas. Nina i Aleksandra prijavljene i za singl i za dubl. Umesto Bušar protiv Benčićeve igra Dabrovski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Olga izgubila od Kaje Juvan u dva seta, Nina dobila Zidanšekovu, opet dubl treba da izvlači. Osaka nije igrala danas, Amerikanke bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 S obzirom na mršav kvalitet našeg tima, dubl nam je definitivno najbolja strana. I Aleks i Nina su dosta dobre dubl igračice, a i Olga je osvajala slemove u dublu kao juniorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ipak mislim da je to previše, svaki dan praktično iste igračice igraju po dva meča. Ali nije loše da se tim može osloniti i na dubl, za promenu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Dobili dubl. Neka razmisle o tome da igraju dubl na turnirima 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts