Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobi Filip.

Ovo je sad obezbedjeno prvo mesto pa da cekamo protivnika.

Zanimljivo je sto svi ostali imaju 3-3 u dobijenim i izgubljenim mecevima, osim Rusa koji imaju 4-2 😄

Verovatno se gleda set kolicnik posle.

Posted

Argentina ima 8-6, Belgija 5-9, SAD 7-8, Kazakhstan ako bude porazen je trenutno na 5-6 u setovima, tako da ako izgube takodje nemaju sansu.

Ako Kazakhstan dobije Britance, oni mogu imati 9-7 (ako izgube ova dva meca sa po tacno 2-1), sto znaci da ako Britanci dobiju igramo protiv Argentine ili Rusije.

Posted

Svaka cast Filipu nisam ocekivao.
Bautisti je i majka umrla skoro pre mozda godinu dve, on je tek krenuo opet sa dobrim rezultatima ove sezone, ako dobro pamtim , od Dohe .

Posted

Pretpostavljam da Spanci ne mogu opet sa Rusima, sto znaci da cemo mi sa njima, a Spanci sa drugom najboljom selekcijom od drugoplasiranih. Mi smo danas bas potopili nade Francuza sa 4-2 u setovima, Monfis ih je ukopao onim porazom u utorak. Voleo bih da vidim Argentince u 1/4 finalu.

Posted

Ispali su Francuzi sigurno, oni su morali da nas dobiju da bi prosli, mislim da imaju 7-9, druga najgora drugoplasirana.

Znaci ako ne mogu Spanci i Rusi ponovo, mi smo protiv Rusa, oni protiv Argentinaca.

Posted (edited)

Ne znam da li nasi nesto pisu na temu, francuzi pisu da su se i Novak i Rafa, koji su po njima kljucne licnosti za DC, izjasnili da su za spajanje ovog DCa i ATP turnira, s tim sto se jos zalazu da se za to dobije septembarski termin  koji je prisvojio Feki za LC. Sad se po njima ocekuje obaranje ruku - ko je politicki jaci, smatra se da Feki drzi vise ljudi i para u saci

Edited by ciao
Posted

Kakav krindz od ovih na rts-u... Voditeljka rece da je Novak 2008. u Davis cup-u igrao protiv mladog Medvedeva hihihi I jos postavlja ovom muceniku takva glupa pitanja, da ni on ne zna sta da odgovori, neprijatno mu bas

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока