Jump to content

B liga fantasy 2023/2024


delgado

Recommended Posts

4 hours ago, vladaboss90 said:

 

Hvala, cestitke i tebi na borbi, nijanse su odlucivale.

 

Bas dobra polufinala, ovde pobeda za jednu kat, tamo nereseno. Neka i finale bude interesantno i naravno da pobedi Jokic 😄

Ipak nisam mogao nadoknadit izostanak po 1 mec Lebrona i AD a koji je Rui itekako iskoristio. 

 

Srecno u finalu👍

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cestitke @Chaos Is Me na tituli u regularnom i plej-ofu. Prvenstveno odlican roster od starta/drafta, dobro ispracen trade deadline in RL, zasluzeno!

Cestitke i ostalim momcima koji idu u A, a i nama koji ostajemo, neki smo bili tako blizu, a neko tako daleko.

Link to comment
Share on other sites

Drugovi, B ligaši, pozdravljam vas uz nadu da se više nećemo gledati (osim u A ligi). 🙂

 

Cilj je bio prvo mesto u regularci a posle šta se uradi u PO, a eto uzeh ovo lagano (gde lagano, provukao sam se i u četvrfinalu i u polufinalu volšebno). Čak sam u finalu pregazio ekipu koja ima Jokića i 3 triple doublea ove nedelje.

 

Draft sam odradio odlično, KD je i dalje rasni igrač prve runde, Fox na granici prve i druge runde, Ingram nije imao neku mega sezonu ali odradio svoje, što važi i za Capelu koji je u definitivnom padu ali ipak može do DD žmureći. Nurkić i Lively su mi baš dali balans cele sezone da imam 3 dobra centra, mada je Jusuf znao da zatrokira a Livelyu je vrednost itekako oborio trejd kojim je Gafford stigao u Mavse. Westbrooka mi sjebao Harden dolaskom u Klipane, a Brogdona već imam nekoliko sezona u ekipama i uvek propusti bar pola sezone, ovog puta i dve trećine maltene. Dobre akvizicije sa FA su mi bili Kispert, Dosunmu i Trey Murphy. Bogdanović solidan.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@Chaos Is Me cestitke na tituli, apsolutno zasluzeno, nije bilo nikakve neizvesnosti.

 

Sto se mene tice, glavni cilj ostvaren i brz povratak u A ligu na Jokicevim ledjima koji je skoro cele sezone prakticno bio jedini centar u ekipi. Ostatak ekipe zakazao u regularnom delu, ali odradili svoje kad je trebalo, posebno Dejounte i Hachimura. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Chaos Is Me Svaka cast majstore na sezoni, jos jednoj tituli koju pises u biografiju i srecno sa Borivojem i ekipom dogodine. Mozda bih nesto i napravio znacajnije u fantazi karijere da nije tebe, moram priznati. Promocija nije bila toliko daleko, zavrsavamo sezonu kao peti uz nadu da cemo se i dogodine fino druziti.

 

Kad pogledam od cega sam sve odustao u zivotu a fantazi igram 10+ godina mogu reci da mi je ovo najveci zivotni kontinuitet u necemu. Hvala svima u svim ligama sto ste tu

 

  • Love 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Sa zakasnjenjem cestitke svima koji su izborili plasman u a liga, pa i onima koji su uradili na neposten nacin.

 

Takodje novima a ligasima porucujem da ocekujem da se vidimo u  skorijoj buducnosti u nekim srecnijim vremenima, tacnije u a ligi

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...