Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Svako ko misli da ce umesto Covica doci bilo ko osim malog bate naseg perpektivnog trenera koji se kali u Megi je ili nerealan ili ne zeli da prizna sebi da je to jedina realna opcija.

Mozda nece biti tu direktno, ali ce svakako imati svoju marionetu.

Edited by Mirage93
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

„Volim pritisak! Zbog njega se trudim da budem bolji iz dana u dan, odnosno ekipa koju vodim. Stvaram sebi veći pritsak nego što čini menadžment kluba i prenosim na ekipu! To za mene znači pritisak, naravno mislim na dobru vrtsu pritiska. Želim da napravim jasnu razliku između pritiska koji te spušta i koji utiče na tebe da kloneš duhom i dobrog pritiska, onog zbog kojeg se trudiš da svakodnevno izvlačiš najbolje iz sebe. Uvek sam imao takve voleo takvu vrstu uslova. Kada ne osećam pritisak, onda znači te me stvari ne zanimaju. Ne volim timove u kojima nema pritiska. Ako želiš da uspeš, uvek moraš imati pritisak. Sa druge strane, ne volim kada mi se neko meša u posao. Niko ne može da utiče na moj posao, ako verujem u njega. Ukoliko menadžment želi da se meša u moj rad, to je znak za mene da je vreme za odlazak. Postoji samo moj način“, rekao je Sferopulos pre tri godine u razgovoru sa Arisom Barkasobm.

Pravi covek za Covica 😅

  • Thanks 1
  • Ha-ha 12
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Mirage93 said:

Svako ko misli da ce umesto Covica doci bilo ko osim malog bate naseg perpektivnog trenera koji se kali u Megi nema je ili nerealan ili ne zeli da prizna sebi da je to jedina realna opcija.

Mozda nece biti tu direktno, ali ce svakako imati svoju marionetu.

 

Pokušavam da shvatim ko je ovo!?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...