Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

5 minutes ago, Ayrton senna said:

Na twiteru se pise da nas je vildoza odjavio, ima dobar ugovor u pao-u trebalo bi da dobije vise minuta u drugom delu sezone

Odmah je sve lepše. Radije i Yaga da gledam nego onog basketaša. Ne znam samo čime su to ljudi oduševljeni u njegovoj igri. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Delija96 said:

Nasa uprava naravno kasni kao i uvek...Umesto da su vec doveli dva igraca koji fale pa da treniraju do Fenera..mi cemo ih verovatno dovesti u petak posle utakmice sa Pao,pa ce igrati u utorak vec...sa jednim ipo treningom..

Neverovatno sta radimo zaista...

To znaci da se verovatno dovodi neko ko trenutno jos igra za jedan drugi EL tim. Verovatno Vildoza protiv kojeg i igramo...

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Да ако је он једини спољни играч који би дошао ништа нисмо урадили, ако долази плеј, не би било лоше покупити и Гаја.

U tom slučaju bi još neko morao da ode ... hm.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, fradler said:

Ako nas odjave Pengos i Vildoza, ocekujem ocajnicku ofanzivu na Topica, obecavanje minuta, aviona, kamiona... Nadam se da se Milenko i mali nece pokolebati, ne treba im to u zivotu.

A nama jos manje.

 

Sve ok da je nase dete i da treba da se razvija, ali to nama u ovom momentu ne treba tj. nije nam zajednicki interes. Da je Naipier ostao, pa kao 3. play ok. Ali pored Teodosica mi moramo dovesti iskusnog playa koji donosi razliku, a ne juniora koji nema cestitu minutu u EL. Oni koji misle da bi Topic momentalno mogao da eksplodira i pokori EL jednostavno nisu realni. Pa to nije mogao ni Doncic koji je bio klasu ili dve jaci od Topica u istoj starosnoj dobi. Decko je dobar ili vrlo dobar, ali nema iskustva, a mi nemamo vremena da zarad njegovog razvoja zrtvujemo rezultat. U ABA sigurno moze da igra kod nas, ali u EL ne. A nama treba EL play vise ili visoke klase. Mi ne mozemo da menjamo Naipiera juniorom.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Dzonii said:

Slazem se, zato i kazem da je dobro sto smo ga izbegli.

Adams je odličan defanzivac, može na obe bekovske pozicije lepo bi se on uklopio kod nas

16 hours ago, Wake in Fright said:

Smit bi bio neko racionalno rešenje u ovim okolnostima. Fizički je dobar, ima visinu i dosta mase. Donio bi defanzivno prisustvo. Napadački se njegova igra bazira na šutu za tri poena. Nije definitivno neki organizator igre, više je 1/2 igrač. Defanziva + šut za tri. Dobra je komparacija sa Voldenom. Sličan tip igrača i sličan kvalitet. Za EL košarku imaju kvalitet kao back-up opcije koje će da odrade 15-20 minuta. Smit bi kod nas uzimao minute na obje pozicije. Gledali bi ga kao plejmejkera uz Nedovića ili Hangu, ali i u petorkama sa Teom. 

Tako je

4 hours ago, bodo said:

Koje su alternative Pengosu na PG a da su nama dostupne i da imaju smisla na trenutni roster. Ovde se spominje osim njega samo još Volters i ovaj Smith koji je nadomak prelaska u komšiluk. 

Ja bih Vildozi oprostio ružnu prošlost, radije nego što bih doveo Gaja ili Pengosa. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, suptil said:

Bio bih zadovoljan  kada bi vvec sada produzili Bolomboja za sledecu godinu. Tu ne mogu da pogrese. Uprava ima zicer. Sta ceka ne znam.

Tesko,jer se ne zna da li igramo sledecu sezonu EL,ali mozda i uspemo kad neki drugi mogu,mozda mozemo i mi...

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Nini3112 said:

Tesko,jer se ne zna da li igramo sledecu sezonu EL,ali mozda i uspemo kad neki drugi mogu,mozda mozemo i mi...

Zasto ne bi igrali. Na krajukrajeva stavis klauzulu EL. Mislim, nista nije tesko. Prosto i jednostavno je.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Verovatno se neće desiti, a i ja se ništa ne pitam, ali ja ne bih vraćao Vildozu. Aj što je bio u ljubavnom kanalu, nego nije ni ispoštovao ugovor do kraja jer se dogovorio sa Panatom. Svakako ne očekujem pojačanja, a i ako dodje neko, ili će biti kasno ili ne ono što nam treba.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da bi vildoza, pod uslovom da je ok u glavi energetski odlicno legao na ovak roster, pegla soldinu odbranu lozana je i kad ga krene moze da natrpa... Ali vildoza pre povrede iz decembra prosle god 🤣🤣, svakako mislim da bi on kakav takav znacio nego da teo i yago dele minutazu sto je neizdrzivo jos narednih 5 kola, a ne do kraja sezone

  • Like 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Nama treba neki korekran igrač da bismo mogli bezbedno da izguramo ostatak sezone, kad bude moralo da odsustvuje neko od bekova, a moraće. Ne treba nam nikakvo top pojačanje, zver, nosilac i sl. - jer su naše šanse za 10. mesto minimalne. Matematički, treba nam skor 12:6 u preostalih 18 kola, što je gotovo nemoguće, morali bismo da budemo nivo Barselona iz dosadašnjeg dela takmičenja.

Zato, neki atletski i defanzivno korektan 1/2 igrač EC nivoa je sasvim dovoljan, ne mora Pengos, Evans, Vildoza i sl.

Čak bi i Top bio dobar, da nije ovako porobio prvi deo sezone, pa je šteta da se kvari pred draft.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...