Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

samo Dejo moze da napravi tim da se navijaci poistovete sa istim

Ja sam se poistovetio i sa tim prvim Tomićevim timom.

Razumem veličanje Radonjića ali ovo je već preterivanje.

• Like 4
Posted
1 minute ago, MarkoKep said:

Jakovljević ako dobro vidim.

Moguće, mada deluje mnogo viši od Janisa.

Pomislio sam da nije Beli, zaličio mi na prvu?????

Posted

Da se i ja upisem.

Samo da pozelim dobrodoslicu nasem novom treneru, da napravi doselekciju po svom ukusu, i da krenemo u nove pobede. Dusku sve najbolje u zivotu i nastavku karijere 😊

Posted
51 minutes ago, MisaF said:

Ne radi se o rezultatu, nego o promenama.

Promena ce biti onog dana kada nam se Covic i njegovi sledbenici skinu sa grbace, i ovaj forum ce prodisati a kamoli klub.

Posted
6 minutes ago, Čvarkov said:

FB-IMG-1697989657985.jpg

Simon: čujem da hoćete da me šilbujete, samo vas gledam

Davidovac nije ni sacekao da izadje iz hale vec mota duvan

• Like 3
  • Ha-ha 29
Posted
15 minutes ago, K.Dot said:

Je l’ se šuška već ko umesto Čovića? Je l’ dobijamo našeg ostoju ili opet nekog sa decenijskim stazom u kosarci? 

Stojan Vujko se pominje

Posted (edited)

Svako ko misli da ce umesto Covica doci bilo ko osim malog bate naseg perpektivnog trenera koji se kali u Megi je ili nerealan ili ne zeli da prizna sebi da je to jedina realna opcija.

Mozda nece biti tu direktno, ali ce svakako imati svoju marionetu.

Edited by Mirage93
  • Like 1
Posted

„Volim pritisak! Zbog njega se trudim da budem bolji iz dana u dan, odnosno ekipa koju vodim. Stvaram sebi veći pritsak nego što čini menadžment kluba i prenosim na ekipu! To za mene znači pritisak, naravno mislim na dobru vrtsu pritiska. Želim da napravim jasnu razliku između pritiska koji te spušta i koji utiče na tebe da kloneš duhom i dobrog pritiska, onog zbog kojeg se trudiš da svakodnevno izvlačiš najbolje iz sebe. Uvek sam imao takve voleo takvu vrstu uslova. Kada ne osećam pritisak, onda znači te me stvari ne zanimaju. Ne volim timove u kojima nema pritiska. Ako želiš da uspeš, uvek moraš imati pritisak. Sa druge strane, ne volim kada mi se neko meša u posao. Niko ne može da utiče na moj posao, ako verujem u njega. Ukoliko menadžment želi da se meša u moj rad, to je znak za mene da je vreme za odlazak. Postoji samo moj način“, rekao je Sferopulos pre tri godine u razgovoru sa Arisom Barkasobm.

Pravi covek za Covica 😅

• Thanks 1
  • Ha-ha 12
Posted
2 minutes ago, Mirage93 said:

Svako ko misli da ce umesto Covica doci bilo ko osim malog bate naseg perpektivnog trenera koji se kali u Megi nema je ili nerealan ili ne zeli da prizna sebi da je to jedina realna opcija.

Mozda nece biti tu direktno, ali ce svakako imati svoju marionetu.

Pokušavam da shvatim ko je ovo!?

Posted (edited)
4 minutes ago, TEOljub TEOfilović said:

Ja sam prvo pomislio da je Vučićev burazer Andrej dok nisam video ovaj drugi deo o Megi 😂

Cudi me da ovo nije vise poznato

Screenshot_20.jpg

Edited by Mirage93
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...