Bruda Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 5 minutes ago, Ljubitelj baklave said: samo Dejo moze da napravi tim da se navijaci poistovete sa istim Ja sam se poistovetio i sa tim prvim Tomićevim timom. Razumem veličanje Radonjića ali ovo je već preterivanje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoKep Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 1 minute ago, DrMV said: Ko je ovo na 4. slici (u beloj KKCZ majici)sa JS i ovim njegovim pomoćnikom??? Jakovljević ako dobro vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 1 minute ago, MarkoKep said: Jakovljević ako dobro vidim. Moguće, mada deluje mnogo viši od Janisa. Pomislio sam da nije Beli, zaličio mi na prvu????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 4 minutes ago, DrMV said: Ko je ovo na 4. slici (u beloj KKCZ majici)sa JS i ovim njegovim pomoćnikom??? Nenad Jakovljevic, imas ga i na 3 slici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Da se i ja upisem. Samo da pozelim dobrodoslicu nasem novom treneru, da napravi doselekciju po svom ukusu, i da krenemo u nove pobede. Dusku sve najbolje u zivotu i nastavku karijere 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 10 minutes ago, DrMV said: Ko je ovo na 4. slici (u beloj KKCZ majici)sa JS i ovim njegovim pomoćnikom??? Nenad Jakovljevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 51 minutes ago, MisaF said: Ne radi se o rezultatu, nego o promenama. Promena ce biti onog dana kada nam se Covic i njegovi sledbenici skinu sa grbace, i ovaj forum ce prodisati a kamoli klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 14 minutes ago, srlepajce said: 😁 Ko je ovaj cverglan? ako je nalik na tu ribu, onda jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Ko je ovaj cverglan? ako je nalik na tu ribu, onda jbg. Ne znam Vidim da pise stalno o kkcz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Je l’ se šuška već ko umesto Čovića? Je l’ dobijamo našeg ostoju ili opet nekog sa decenijskim stazom u kosarci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Simon: čujem da hoćete da me šilbujete, samo vas gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 6 minutes ago, Čvarkov said: Simon: čujem da hoćete da me šilbujete, samo vas gledam Davidovac nije ni sacekao da izadje iz hale vec mota duvan 3 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 15 minutes ago, K.Dot said: Je l’ se šuška već ko umesto Čovića? Je l’ dobijamo našeg ostoju ili opet nekog sa decenijskim stazom u kosarci? Stojan Vujko se pominje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 1 minute ago, CuaTheTime said: Stojan Vujko se pominje Oće jašta, nema druga posla pa će da bude predsednik Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin sa srb Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 2 minutes ago, CuaTheTime said: Stojan Vujko se pominje Ja cuo Goran Vesić... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) Svako ko misli da ce umesto Covica doci bilo ko osim malog bate naseg perpektivnog trenera koji se kali u Megi je ili nerealan ili ne zeli da prizna sebi da je to jedina realna opcija. Mozda nece biti tu direktno, ali ce svakako imati svoju marionetu. Edited October 22, 2023 by Mirage93 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Quote „Volim pritisak! Zbog njega se trudim da budem bolji iz dana u dan, odnosno ekipa koju vodim. Stvaram sebi veći pritsak nego što čini menadžment kluba i prenosim na ekipu! To za mene znači pritisak, naravno mislim na dobru vrtsu pritiska. Želim da napravim jasnu razliku između pritiska koji te spušta i koji utiče na tebe da kloneš duhom i dobrog pritiska, onog zbog kojeg se trudiš da svakodnevno izvlačiš najbolje iz sebe. Uvek sam imao takve voleo takvu vrstu uslova. Kada ne osećam pritisak, onda znači te me stvari ne zanimaju. Ne volim timove u kojima nema pritiska. Ako želiš da uspeš, uvek moraš imati pritisak. Sa druge strane, ne volim kada mi se neko meša u posao. Niko ne može da utiče na moj posao, ako verujem u njega. Ukoliko menadžment želi da se meša u moj rad, to je znak za mene da je vreme za odlazak. Postoji samo moj način“, rekao je Sferopulos pre tri godine u razgovoru sa Arisom Barkasobm. Pravi covek za Covica 😅 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 2 minutes ago, Mirage93 said: Svako ko misli da ce umesto Covica doci bilo ko osim malog bate naseg perpektivnog trenera koji se kali u Megi nema je ili nerealan ili ne zeli da prizna sebi da je to jedina realna opcija. Mozda nece biti tu direktno, ali ce svakako imati svoju marionetu. Pokušavam da shvatim ko je ovo!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 2 minutes ago, Čvarkov said: Pokušavam da shvatim ko je ovo!? Mozda je i bolje sto ne znas... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEOljub TEOfilović Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 2 minutes ago, Čvarkov said: Pokušavam da shvatim ko je ovo!? Ja sam prvo pomislio da je Vučićev burazer Andrej dok nisam video ovaj drugi deo o Megi 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) 4 minutes ago, TEOljub TEOfilović said: Ja sam prvo pomislio da je Vučićev burazer Andrej dok nisam video ovaj drugi deo o Megi 😂 Cudi me da ovo nije vise poznato Edited October 22, 2023 by Mirage93 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 I Radonjin sin je coach u Megi, samo kazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 57 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Nenad Jakovljevic, imas ga i na 3 slici. brat iz SM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts