DameTime Posted March 20 Share Posted March 20 3 minutes ago, No name said: Zna se naša igra. Kao krenemo nešto, koprcamo se malo, protivnik malo stegne, a mi osetimo tvrdo i tu je već gotovo. Predali smo se, dalje igramo da prođe vreme Ne mislim da su se baš predali, već šta god da urade, PAO ima spreman odgovor. Razlika u kvalitetu je očigledna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 20 Share Posted March 20 Iskreno se nadam da ce Bolomboj i pored ovog novog ugovora napustiti ekipu, i otici u neku pobednicku ekipu. Grota da se trosi sa ovom grupom malokrvnika. Ili da je makar odrao Nebojsu za milion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, DameTime said: Ne mislim da su se baš predali, već šta god da urade, PAO ima spreman odgovor. Razlika u kvalitetu je očigledna. I jedno i drugo je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 20 Share Posted March 20 4 minutes ago, Don Dusko said: Sve bi razumeo ali ovo gde PAO igra ispodprosecnu utakmicu a opet lagano odrzavaju 10+ ne mogu. Kako ispodprosrecna, ovako ne sutiraju ni na treningu. Doduse, verovatno tamo uzimaju teze suteve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, Juan Pablo Montoya said: I jedno i drugo je. Evo ako možeš, molim te, da objasniš kako to izgleda kad se košarkaši predaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, DameTime said: Evo ako možeš, molim te, da objasniš kako to izgleda kad se košarkaši predaju? Recimo onaj Nedin pokusaj za 3 sa 10 metara u petoj sekundi napada. Odustali da grade napad, nego prostk sutaju pa ako udje ok, akk ne nista... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 20 Author Share Posted March 20 1 minute ago, fradler said: Kako ispodprosrecna, ovako ne sutiraju ni na treningu. Doduse, verovatno tamo uzimaju teze suteve. Pa igraju taman koliko im je potrebno. Sta mislis sta bi bilo da su u full fokus modu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 20 Share Posted March 20 Lakat u lice se ne sudi, ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 Hahahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 kakve dijele navijaju sa oooooo za usporeni lakat 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, Abizolirni said: kakve dijele navijaju sa oooooo za usporeni lakat 🤣 Ko da proslavljaju udarac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 Sjebase nam sudije momentum... taman smo ih imali 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 20 Share Posted March 20 1 minute ago, Juan Pablo Montoya said: Recimo onaj Nedin pokusaj za 3 sa 10 metara u petoj sekundi napada. Odustali da grade napad, nego prostk sutaju pa ako udje ok, akk ne nista... To je Nedovićevo prilično uobičajeno ponašanje na terenu, nikako pokazatelj da je ekipa odustala od bilo čega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 20 Share Posted March 20 3 sata trajaće utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 20 Share Posted March 20 Ovo nije ni faul? Na Nedovicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 Kakav jebeni madjonicar. Ovo je lopta za Zvezdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 20 Share Posted March 20 Vintage Deda veceras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted March 20 Share Posted March 20 Kakav je deda igrač... Ide njegov proljeće😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) imam jedno glupo pitanje, samo da ne bude ona... na glupa pitanje ne odgovaram. Zasto monitir u ABA ne bude okrenut isto ovamo prema terenu, vec sudije moraju da prolaze iza stola. Edited March 20 by Abizolirni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, Abizolirni said: imam jedno glupo pitanje, samo da ne bude ona... na glupa pitanje ne odgovaram. Zasto monitir u ABA ne bude okrenut isto vamo prema terenu, vec sudije moraju da prolaze iza stola. Nije ti ovo NBA bato 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 20 Author Share Posted March 20 He he Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted March 20 Share Posted March 20 Ja prosto ne mogu da verujem da smo mi doveli Davidovca u Zvezdu..... Place mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, DijametralnoSuprotan said: Nije ti ovo NBA bato 😄 a glupo mi. U EL moze u ABA patnja dok se provuku pored stolica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 20 Share Posted March 20 Šta napisati više o Nedoviću. I’m tired boss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, MishaZvezda1983 said: Ja prosto ne mogu da verujem da smo mi doveli Davidovca u Zvezdu..... Place mi se. Za 700k godisnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts